Geld lenen kost geld

Geld lenen voor kozijnen

Vergelijk, vind en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,6%

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening voor kozijnen

Moderne kozijnen verfraaien je woning, houden inbrekers buiten en laten je energierekening dalen. Dat zijn alvast drie goede redenen om bij Krediet.nl een lening voor kunststof kozijnen af te sluiten. Je ontvangt binnen 24 uur onze offerte en we adviseren je over welke lening past bij jouw plannen. Vrijblijvend en kosteloos, dus wat houdt je tegen?

Waarom zou je geld lenen voor kunststof kozijnen? Hieronder vind je zes uitstekende argumenten:

  1. Mooiere woning: Nieuwe kozijnen maken je huis fraaier. Er zijn zoveel keuzemogelijkheden dat je altijd de kozijnen kunt vinden die passen bij jouw smaak en bij de uitstraling van de woning.

  2. Energiebesparing: Veel kunststof kozijnen bestaan tegenwoordig uit sterk isolerend materiaal en kun je laten plaatsen met dubbel of triple glas. De warmte blijft binnen en zo kun je besparen op je energierekening.

  3. Rente fiscaal aftrekbaar: Nieuwe kozijnen vallen onder woningverbetering. De rente van je lening is daarom fiscaal aftrekbaar en dat geeft jou een mooi belastingvoordeel. Zo wordt jouw aanschaf voordeliger.

  4. Anti-inbraak en brandveilig: Veel moderne kozijnen zijn inbraakwerend. En een kunststof kozijn is bovendien moeilijk ontvlambaar. Een veilig gevoel. Voldoet je huis aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) of de Borg-norm? Dan bieden sommige inboedelverzekeraars een korting op de premie. 

  5. Minder onderhoud: Een kunststof kozijn vergt veel minder onderhoud dan een houten. De jaarlijkse schilderbeurt kun je met kunststof kozijnen dan ook overslaan. Even schoonmaken is genoeg voor een frisse uitstraling. Dat scheelt je een hoop geld en tijd.

  6. Woning meer waard: Het geld dat je leent voor kunststof kozijnen, is niet weg. Je hebt geïnvesteerd in je woning en die is dus meer waard geworden. Bij verkoop krijg je dus een deel van je investering terug.

Kosten kunststof kozijnen

Wat je precies betaalt voor kunststof kozijnen, inclusief glas, montage en btw, hangt af van het type en het aantal kozijnen dat je koopt. Misschien heb je genoeg spaargeld om je oude kozijnen te vervangen. Is dat niet zo of is je spaargeld voor iets anders bedoeld? Dan kun je geld lenen voor kunststof kozijnen.

Als je een energiebespaarlening afsluit om je huis te verduurzamen met isolerende kunststof kozijnen, komen er nog extra kosten boven op de aanschaf en montage. Je bent dan wel duurder uit dan wanneer je je spaargeld gebruikt. Maar je investeringen verdien je uiteindelijk terug omdat je kunt besparen op je energierekening en je woning in waarde stijgt. 

Je kunt op de kosten van je lening besparen door te kiezen voor een korte looptijd. Je maandlasten vallen dan wat hoger uit dan met een lange looptijd, maar omdat je sneller klaar bent met aflossen ben je in totaal minder kwijt. Zijn juist lage maandlasten voor jou belangrijk? Kies dan een langere looptijd. Je smeert de kosten dan uit over een langere periode.

Geld lenen voor kozijnen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening voor kunststof kozijnen?

De financiering van kunststof kozijnen kan in de vorm van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Welke leenvorm voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw wensen en mogelijkheden. Krediet.nl stuurt je een vrijblijvende offerte en adviseert je. 

Kunststof kozijnen financieren met een Persoonlijke Lening

Als financiering van kunststof kozijnen wordt het vaakst voor een Persoonlijke Lening. De grootste voordelen? Je weet waar je aan toe bent want het maandbedrag en de looptijd staan vast. Heb je een financiële meevaller, dan mag je kosteloos extra aflossen. En je profiteert van een belastingvoordeel, want de rente is fiscaal aftrekbaar

Kunststof kozijnen financieren met een Doorlopend Krediet

Soms is een Doorlopend Krediet een geschiktere vorm om kunststof kozijnen te financieren. Met een Doorlopend Krediet betaal je maandelijks een vast bedrag, maar je mag afgeloste bedragen opnieuw opnemen. Zo heb je altijd extra financiële ruimte. Prettig als je even wat meer flexibiliteit nodig hebt in de financiën of als je aanvullende uitgaven verwacht. 

Het nadeel is dat de rente die je betaalt over een Doorlopend Krediet niet fiscaal aftrekbaar is. En lang niet iedere bank biedt nog een Doorlopend Krediet aan. Vraag ons naar de mogelijkheden om flexibel te lenen. 

Actuele rentetarieven Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Lening voor kunststof kozijnen: voordeliger en sneller dan hypotheek

Je kunt ook geld lenen voor kozijnen door je hypotheek te verhogen. Dat lijkt aantrekkelijk omdat de rente dan wat lager kan zijn en je maandelijks minder betaalt. Maar toch blijkt de hypotheek lang niet altijd de voordeligste optie. Want als je je hypotheek verhoogt, heb je kosten voor de notaris, het advies en een taxatie. Je bent dan duurder uit dan met een lening waar je die kosten niet maakt.

Een ander nadeel is dat de looptijd van de hypotheek langer is dan van een lening. Daardoor ben je uiteindelijk in totaal meer kwijt aan rentekosten. En – ook niet onbelangrijk – een financiering via je hypotheek kan wel 4 tot 6 weken duren. Met een lening kan de bank het geld al binnen een paar dagen op je rekening zetten.

Kunststof kozijnen financieren via Krediet.nl

Ben je nieuwsgierig naar een lening voor kunststof kozijnen? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan bij Krediet.nl. Bij ons heb je de keuze uit verschillende kredietverstrekkers en kun je de lening afsluiten die het best bij je past. De offerte is binnen 24 uur in je mailbox. Daarna nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen