Geld lenen kost geld

Kozijnen financieren

Vergelijk, vind en sluit de voordeligste lening af

vanaf

3,4%

arrow

1127 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening voor kozijnen

Moderne kozijnen verfraaien je woning, houden inbrekers buiten en laten je energierekening dalen. Dat zijn alvast drie goede redenen om bij Krediet.nl een lening voor kunststof kozijnen af te sluiten. Je ontvangt binnen 24 uur onze offerte en we adviseren je over welke lening past bij jouw plannen. Vrijblijvend en kosteloos, dus wat houdt je tegen?

Waarom zou je geld lenen voor kunststof kozijnen? Hieronder vind je zes uitstekende argumenten:

  1. Mooiere woning: Nieuwe kozijnen maken je huis fraaier. Er zijn zoveel keuzemogelijkheden dat je altijd de kozijnen kunt vinden die passen bij jouw smaak en bij de uitstraling van de woning.

  2. Energiebesparing: Veel kunststof kozijnen bestaan tegenwoordig uit sterk isolerend materiaal en kun je laten plaatsen met dubbel of triple glas. De warmte blijft binnen en dat betekent een lagere energierekening.

  3. Rente fiscaal aftrekbaar: Nieuwe kozijnen vallen onder woningverbetering. De rente van je lening is daarom fiscaal aftrekbaar en dat geeft jou een mooi belastingvoordeel. Zo wordt jouw aanschaf voordeliger.

  4. Anti-inbraak: Veel moderne kozijnen zijn inbraakwerend. Een veilig gevoel. Voldoet je huis aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) of de Borg-norm? Dan bieden sommige inboedelverzekeraars een korting op de premie.

  5. Minder onderhoud: Met kunststof kozijnen kun je de jaarlijkse schilderbeurt overslaan. Even schoonmaken is genoeg voor een frisse uitstraling. Dat scheelt je een hoop geld en tijd.

  6. Woning meer waard: Het geld dat je leent voor kunststof kozijnen, is niet weg. Je hebt geïnvesteerd in je woning en die is dus meer waard geworden. Bij verkoop krijg je dus een deel van je investering terug.

Geld lenen voor kozijnen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening voor kunststof kozijnen?

De financiering van kunststof kozijnen kan in de vorm van een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. Welke leenvorm voor jou het meest geschikt is, hangt af van jouw wensen en mogelijkheden. Krediet.nl adviseert je. 

Kunststof kozijnen financieren met een Persoonlijke Lening

Als financiering van kunststof kozijnen wordt het vaakst voor een Persoonlijke Lening. De grootste voordelen? Je weet waar je aan toe bent want het maandbedrag en de looptijd staan vast. Heb je een financiële meevaller, dan mag je kosteloos extra aflossen. En je profiteert van een belastingvoordeel, want de rente is fiscaal aftrekbaar.

Kunststof kozijnen financieren met een Doorlopend Krediet

Soms is een Doorlopend Krediet een geschiktere vorm om kunststof kozijnen te financieren. Met een Doorlopend Krediet mag je afgeloste bedragen namelijk opnieuw opnemen en heb je dus extra financiële ruimte. Prettig als je even wat meer flexibiliteit nodig hebt in de financiën of als je aanvullende uitgaven verwacht. 

Het nadeel is dat de rente die je betaalt over een Doorlopend Krediet niet fiscaal aftrekbaar is.

Actuele rentetarieven Persoonlijke Lening en Doorlopend Krediet

Lening voor kunststof kozijnen: voordeliger en sneller dan hypotheek

Je kunt ook geld lenen voor kozijnen door je hypotheek te verhogen. Dat lijkt misschien aantrekkelijk omdat de rente dan wat lager kan zijn. Maar toch blijkt die optie lang niet altijd het voordeligst. Want als je je hypotheek verhoogt, heb je bijkomende kosten voor de notaris, het advies en een taxatie. Met een lening maak je die kosten niet.

Een ander nadeel is dat de looptijd van de hypotheek langer is dan van een lening. Daardoor ben je uiteindelijk in totaal meer kwijt aan rentekosten. En – ook niet onbelangrijk – een financiering via je hypotheek kan wel 4 tot 6 weken duren. Met een lening kan het geld al binnen een paar dagen op je rekening staan.

Kunststof kozijnen financieren via Krediet.nl

Ben je nieuwsgierig naar een lening voor kunststof kozijnen? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan bij Krediet.nl. Bij ons heb je de keuze uit verschillende kredietverstrekkers en kun je de lening afsluiten die het best bij je past. De offerte is binnen 24 uur in je mailbox. Daarna nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1127 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Super goed en snel geholpen met de beste oplossing op maat voor ons gezin. Dankjewel!

Regine schouten 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn dat jullie goed contact houden, en prima communiceren in behulpzame en vriendelijke toon.

Rob 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen