Geld lenen kost geld

Geld lenen voor kunststof kozijnen

Moderne kozijnen verfraaien je woning, houden inbrekers buiten en laten je energierekening dalen. Dat zijn alvast drie goede redenen om bij Krediet.nl een lening voor kunststof kozijnen af te sluiten. Je ontvangt binnen 24 uur onze offerte en we adviseren je over de beste manier om je kunststof kozijnen te financieren. Vrijblijvend en kosteloos, dus wat houdt je tegen?

Vergelijk, vind en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening voor kozijnen

Waarom zou je geld lenen voor kunststof kozijnen? Hieronder vind je zes uitstekende argumenten:

Mooiere woning: Nieuwe kozijnen maken je huis fraaier. Er zijn zoveel keuzemogelijkheden dat je altijd de kozijnen kunt vinden die passen bij jouw smaak en bij de uitstraling van de woning.

Energiebesparing: Veel kunststof kozijnen bestaan tegenwoordig uit sterk isolerend materiaal en kun je laten plaatsen met dubbel of triple glas. De warmte blijft binnen en zo kun je besparen op je energierekening.

Rente fiscaal aftrekbaar: Nieuwe kozijnen vallen onder woningverbetering. De rente van je lening is daarom fiscaal aftrekbaar en dat geeft jou een mooi belastingvoordeel. Zo wordt jouw aanschaf voordeliger.

Anti-inbraak en brandveilig: Veel moderne kozijnen zijn inbraakwerend. En een kunststof kozijn is bovendien moeilijk ontvlambaar. Een veilig gevoel. Voldoet je huis aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW) of de Borg-norm? Dan bieden sommige inboedelverzekeraars een korting op de premie. 

Minder onderhoud: Een kunststof kozijn vergt veel minder onderhoud dan een houten. De jaarlijkse schilderbeurt kun je met kunststof kozijnen dan ook overslaan. Even schoonmaken is genoeg voor een frisse uitstraling. Dat scheelt je een hoop geld en tijd.

Woning meer waard: Het geld dat je leent voor kunststof kozijnen, is niet weg. Je hebt geïnvesteerd in je woning en die is dus meer waard geworden. Bij verkoop krijg je dus een deel van je investering terug.

De vele voordelen maken het de moeite waard om kunststof kozijnen te financieren met een voordelige lening.

Kosten kunststof kozijnen

Wat je precies betaalt voor kunststof kozijnen, inclusief glas, montage en btw, hangt af van het type en het aantal kozijnen dat je koopt. Misschien heb je genoeg spaargeld om je oude kozijnen te vervangen. Is dat niet zo of is je spaargeld voor iets anders bedoeld? Dan kun je geld lenen voor kunststof kozijnen.

Vraag verschillende offertes aan om een goed beeld te krijgen van de kosten. Het is bovendien handig om eerst na te gaan hoeveel je kunt lenen. Als je weet hoeveel geld je kunt besteden, is het gemakkelijker om een keuze te maken.

Je kunt op de kosten van je lening voor kozijnen besparen door te kiezen voor een korte looptijd. Je maandlasten vallen dan wat hoger uit dan met een lange looptijd, maar omdat je sneller klaar bent met aflossen ben je in totaal minder kwijt. 

Zijn juist lage maandlasten voor jou belangrijk? Kies dan een langere looptijd. Je smeert de kosten dan uit over een langere periode. Bovendien kun je altijd versneld aflossen als je extra geld kunt missen. Je verkort dan alsnog de looptijd en je totale kosten dalen.

Geld lenen voor kozijnen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening voor kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen financieren kan in de vorm van een persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een tweede hypotheek. Welke leenvorm is het voordeligst en voor jou het meest geschikt? Bespreek het met je adviseur bij Krediet.nl.

Kunststof kozijnen financieren met een persoonlijke lening

De meeste mensen kiezen voor een persoonlijke lening om hun kunststof kozijnen te financieren. De grootste voordelen? Je weet waar je aan toe bent want het maandbedrag en de looptijd staan vast. En je profiteert van een belastingvoordeel. Want als je het geld besteedt aan woningverbetering is de rente fiscaal aftrekbaar. 

Heb je een financiële meevaller, dan mag je kosteloos extra aflossen op je persoonlijke lening voor kunststof kozijnen. Je betaalt dus geen boete. Wil je overstappen naar een voordeligere lening? We maken dat kosteloos voor je in orde als je financiële situatie het toestaat dat je die lening afsluit. Dat geldt ook als je het leenbedrag wilt verhogen.

Wanneer je kiest voor isolerende kunststof kozijnen en dubbel of triple glas kom je misschien in aanmerking voor een Greenloans lening. Die is speciaal bedoeld voor energiebesparende en -opwekkende maatregelen. Leningen tussen 2.500 en 50.000 zijn mogelijk, dus je kunt flink investeren in verduurzaming. Vanwege de lage rente en de lange looptijd, vallen je maandlasten laag uit.

Kunststof kozijnen financieren met een doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een minder geschiktere vorm om kunststof kozijnen te financieren. De rente die je betaalt over een doorlopend krediet is niet fiscaal aftrekbaar. Ook zijn de kosten niet zeker omdat de rente variabel is en dus zomaar omhoog kan gaan. En afgeloste bedragen mag je opnieuw opnemen. Dat lijkt handig, maar als je daar vaak gebruik van maakt, kun je in financiële problemen komen.

Vanwege de risico’s bieden de meeste geldverstrekkers geen doorlopend krediet meer aan. Wil je Vraag ons naar de mogelijkheden om flexibel te lenen. 

Actuele rentetarieven persoonlijke lening en doorlopend krediet

Lening voor kunststof kozijnen: voordeliger en sneller dan hypotheek

Je kunt ook geld lenen voor kozijnen door je hypotheek te verhogen. Dat lijkt aantrekkelijk omdat de rente dan wat lager kan zijn en je maandelijks minder betaalt. Maar toch blijkt de hypotheek lang niet altijd de voordeligste optie. Want als je je hypotheek verhoogt, heb je kosten voor de notaris, het advies en een taxatie. Je bent dan duurder uit dan met een lening waar je die kosten niet maakt.

Een ander nadeel is dat de looptijd van de hypotheek langer is dan van een lening. Daardoor ben je uiteindelijk in totaal meer kwijt aan rentekosten. En – ook niet onbelangrijk – een financiering via je hypotheek kan wel 4 tot 6 weken duren. Met een lening kan de bank het geld al binnen een paar dagen op je rekening zetten.

Kunststof kozijnen financieren via Krediet.nl

Ben je nieuwsgierig naar een lening voor kunststof kozijnen? Vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan bij Krediet.nl. Bij ons heb je de keuze uit verschillende kredietverstrekkers en kun je de lening afsluiten die het best bij je past. De offerte is binnen 24 uur in je mailbox. Daarna nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen