Geld lenen kost geld

Leningen samenvoegen

10 tot 14% kost rood staan gemiddeld aan rente net als leenrentes van creditcards en het krediet van bijvoorbeeld Wehkamp of Neckermann. Veel! De adviseurs van krediet.nl brengen de kosten omlaag.

Samenvoegen en oversluiten

Als je meerdere leningen hebt is het in veel gevallen voordelig om deze samen te voegen en over te sluiten. Vaak kom je in aanmerking voor een lagere rente na het samenvoegen van bestaande leningen. Daardoor ben je in staat om de looptijd van je lening te verkorten of de maandlast te verlagen.

Looptijd van de overgesloten lening

Stelregel is: hoe korter de looptijd, hoe hoger het maandbedrag. En hoe eerder de lening afgelost. Uiteindelijk zoeken we balans in de volgende variabelen:

  • huidige looptijd
  • huidige totale maandelijkse betalingen
  • wensen
  • persoonlijke situatie

Oversluiten naar Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening weet je gedurende de looptijd precies waar je aan toe bent.

  • looptijd en rente staan vast
  • extra aflossing kost maximaal 1% van het in te lossen bedrag

Advies aanvragen

De beste lening sluit aan bij jouw persoonlijke situatie. Onze kredietspecialisten kijken niet alleen naar de financiële situatie maar nemen in hun advies ook persoonlijke wensen mee. Daarin zit onze meerwaarde, maar ook onze uitdaging!

Wil je meer flexibiliteit of juist meer aflossen? We gaan graag met je in gesprek om het beste alternatief voor te stellen. Neem contact op of dien een aanvraag in.