Geld lenen kost geld

Leningen samenvoegen

10 tot 14% kost rood staan gemiddeld aan rente, net als leenrentes van creditcards en het krediet van bijvoorbeeld Wehkamp of Neckermann. Dat is veel! De adviseurs van Krediet.nl brengen de kosten omlaag door je leningen samen te voegen en over te sluiten.

Samenvoegen en oversluiten

Als je meerdere leningen hebt, is het in veel gevallen voordelig om deze samen te voegen en over te sluiten. Vaak kom je in aanmerking voor een lagere rente na het samenvoegen van bestaande leningen. Daardoor ben je in staat om de looptijd van je lening te verkorten of de maandlast te verlagen.

Looptijd van de overgesloten lening

De stelregel is: hoe korter de looptijd, hoe hoger het maandbedrag en hoe eerder de lening is afgelost. Uiteindelijk zoeken we een balans in de volgende variabelen:

  • huidige looptijd
  • aantal huidige totale maandelijkse betalingen
  • wensen
  • persoonlijke situatie

Oversluiten naar een Persoonlijke Lening

Met een Persoonlijke Lening weet je gedurende de looptijd precies waar je aan toe bent.

  • de looptijd en rente staan vast

Advies aanvragen

De beste lening sluit aan bij jouw persoonlijke situatie. Onze kredietspecialisten kijken niet alleen naar de financiële situatie, maar nemen in hun advies ook jouw persoonlijke wensen mee. Daarin zit onze meerwaarde, maar ook onze uitdaging!

Wil je meer flexibiliteit of juist meer aflossen? We gaan graag met je in gesprek om het beste alternatief voor te stellen. Neem contact op of dien een aanvraag in.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 1 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 1 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen