Geld lenen kost geld

Motor financieren

Vergelijk en sluit de voordeligste lening voor je motor af!

vanaf

6,6%

1250 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor een motor

Droom je van een eigen motor, maar heb je daar op dit moment geen geld voor? Dan kan je de motor financieren met een lening. Vraag Krediet.nl naar je mogelijkheden. Bij ons vraag je snel, eenvoudig en online een lening voor een motor aan. We zoeken het beste aanbod, adviseren jou en sluiten de motorfinanciering voor je af. Alles kan binnen 2 dagen geregeld zijn.

Je motor financieren, het klinkt misschien eenvoudig, maar er komt nogal wat bij kijken. Want welke uitgaven staan je precies te wachten en hoeveel geld heb je dan nodig? Wat voor soort motorlening past bij jouw situatie? Hoe kies je de juiste looptijd? Geld lenen voor een motor doe je daarom niet op eigen houtje maar na advies van een specialist. En die vind je bij Krediet.nl.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening voor een motor
 • Direct eigenaar van de motor
 • Lagere rente dan bij de dealer
 • Korte looptijd, snel afgelost
 • Leenbedrag snel op je rekening
 • Boetevrij aflossen zoveel je wilt

Lening aanvragen voor een motor, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een motor financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Lening motor

Je kunt een motor financieren op verschillende manieren. Keer op keer blijkt dat een lening afsluiten beter uitpakt dan andere manieren van motorfinanciering. Een vergelijking:

 • Sparen. Je spaargeld gebruiken om een motor te financieren? Ok, maar hoe lang moet je dan sparen en dus wachten voor je de weg op kunt? Je wilt die motor nú gebruiken. Ga je geld lenen voor een motor, dan kunnen de kosten vanwege de lage rente best meevallen. Vraag ons om een berekening.

 • Motor op afbetaling. Klinkt handig: een motor op afbetaling. Maar zo handig is dat niet. Om te beginnen ben je duur uit omdat je vaak de maximale rente betaalt. Je wordt niet geadviseerd, dus je weet niet of dit voor jou de beste oplossing is. En de motor is pas jouw eigendom als je alle termijnen hebt betaalt. Een afrader.

 • Motor leasen. Sluit nooit zomaar een leasecontract af, want daar zitten nogal wat haken en ogen aan. De regels omtrent leasen zijn veel minder strikt dan bij geld lenen, waardoor jij als consument minder beschermd bent. En de motor is van de leasemaatschappij, niet van jou. Om je motor te financieren is een lening afsluiten een veel betere oplossing.

Let op! Voor zowel een motor op afbetaling als voor motorlease geldt dat jij niet de eigenaar van de motor bent. Wil je van je motor af voor het einde van de looptijd, dan kun je hem dus niet verkopen. In dat geval rijdt je geen motor meer en houd je niets over aan de verkoop. Maar je zit nog wel vast aan een duur contract. 

Ga je je motor financieren met een lening dan heb je die beperkingen niet. De motor is direct van jou. Je kunt hem verkopen en met de opbrengst je lening in een keer aflossen.

Motor financieren met een Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is doorgaans de meest geschikte vorm voor de financiering van een motor. Het leenbedrag krijg je op je rekening gestort zodat je de motor direct kunt kopen. Een Persoonlijke Lening biedt veel zekerheid: rente, maandbedrag en looptijd staan vast en je weet vooraf wat de totale kosten zijn van deze motorfinanciering. Je kunt bovendien altijd boetevrij extra aflossen zodat je nog sneller van je lening af bent.

Krediet.nl kan uit een zeer breed aanbod van Persoonlijke Leningen voor jou die lening selecteren met de laagste rente en de beste voorwaarden. Wij bespreken zorgvuldig met jou hoe je je motor financiert en hoe de lening in elkaar zit.

Motor financieren, waar kan je op letten?

Een motor financieren gaat vaak verder dan ervoor zorgen dat je de aanschaf kunt bekostigen. Want met het bezit en het gebruik komen ook andere kosten. En de looptijd, rente en voorwaarden bepalen wat je van de motorlening kunt verwachten. Waar moet je op letten?

1. Totale kosten van de motor

Wil je een motor financieren, houd dan rekening met alle kosten die je kunt verwachten. Denk aan: 

 • Aanschaf. Hoe duur je motor is, is afhankelijk van je wensen. Heb je al een motor op het oog of ben je nog op zoek? Hoeveel wil je maximaal besteden? Als je weet wat je gaat betalen, kun je daar de financiering van de motor op afstemmen.
 • Extra kosten. Mag je al motorrijden of moet je nog een motorrijbewijs halen? Welke accessoires schaf je aan? En vergeet de helm en je motorkleding niet. Alles bij elkaar heb je nog aardig wat extra kosten. Die kun je tegelijk met je motor financieren.
 • Gebruik. Je betaalt voor brandstof en die kosten zijn afhankelijk van het aantal kilometers dat je rijdt. Gebruik je de motor in de winter niet? Dan betaal je voor de stalling.
 • Onderhoud. Kleine of grote beurt bij de garage, nieuwe banden en remblokjes. Houd er rekening mee dat je geld moet hebben voor het onderhoud van je motor. En al is een tweedehands motor goedkoper in aanschaf, je bent vaak meer kwijt aan onderhoud.
 • Verzekering en belasting. Je bent als motorbezitter verplicht om een WA-verzekering af te sluiten. Wil je ook schade en diefstal verzekeren, dan sluit je nog een cascoverzekering af. En verder betaal je ieder jaar motorrijtuigenbelasting. Reken uit hoeveel je kwijt bent.

2. Looptijd van de lening voor een motor 

Als je geld wilt lenen voor een motor is een belangrijke vraag hoe lang je het voertuig denkt te kunnen gebruiken. Want je wilt liever niet aan een financiering van de motor vastzitten als de levensduur van je motor al ten einde is. Bij Krediet.nl houden we rekening met de gebruiksduur van je motor en stemmen we de looptijd van je motorfinanciering daarop af.

3. Rente en voorwaarden van de motorfinanciering

Je wilt je motor financieren op een voordelige en verantwoorde manier. Daarom is het belangrijk dat jouw lening een lage rente heeft, maar ook dat de voorwaarden bij je passen. Is bijvoorbeeld je partner medeverantwoordelijk voor de lening? Wat gebeurt er met je schuld als je onverhoopt overlijdt? Hoe flexibel is je lening? 

Pas als je een goed gevoel hebt bij de rente én de voorwaarden sluiten wij de lening voor je motor af.

Goedkoopste motorfinanciering

Wil je zo goedkoop mogelijk je motor financieren? Dan bespreken we met jou hoe je de kosten omlaag brengt. Uiteraard helpt een lage rente daarbij. Maar wij vragen je ook wat het belangrijkst voor je is: dat je maandbedrag zo laag mogelijk is of dat je totale kosten zo laag mogelijk zijn. Die kosten hangen af van de looptijd.

Kies je een korte looptijd, dan los je per maand meer af waardoor je maandlasten hoger worden. Kies je een lange looptijd dan doe je langer over de lening. Je betaalt dan langer rente, met als gevolg dat je totale kosten hoger uitvallen. Waar voor jou de balans ligt, bepaalt welke motorfinanciering bij je past. Laat je daarover door ons adviseren.

Motor financieren berekenen

Misschien wil je weten wat je aan kosten kunt verwachten bij de financiering van je motor. Wat ben je nu eigenlijk kwijt als je geld leent voor een motor? Ga om te beginnen eens na hoeveel je kunt lenen bij Krediet.nl. Vul in de rekentool vervolgens het leenbedrag, het leendoel, de looptijd en de leenvorm in. Je ziet dan in één oogopslag wat je maandbedrag is en hoeveel je in totaal betaalt.

Voor een exacte berekening van je motorfinanciering, vraag je een offerte aan bij Krediet.nl. Wij selecteren dan de lening voor je motor die het beste bij je past en bespreken dat aanbod met jou. We zijn helder over de kosten, zowel over je maandbedragen als over de totale kosten. Voor advies, bemiddeling en afsluiten betaal je niets. 

Motorlening vergelijken

Krediet.nl werkt samen met verschillende geldverstrekkers die allemaal hun eigen aanbod aan leningen hebben. Je kunt die leningen vergelijken. Rente, maandlasten, totale kosten en de belangrijkste voorwaarden zie je in een helder overzicht staan. Zo zie je direct bij welke kredietverstrekkers je voordelig en goed uit bent als je je motor wilt financieren.

Motor financieren via Krediet.nl

Als je je motor financiert bij Krediet.nl weet je dat je veilig en verantwoord leent. Je wordt professioneel geadviseerd, kunt erop rekenen dat je kredietverstrekker betrouwbaar is en beschikt al heel snel over de lening voor je motor. Een offerte aanvragen is vrijblijvend en verplicht. En aan de afhandeling en het advies zijn geen kosten verbonden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1250 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Zeer vriendelijke en professionele mensen. Goed doorvragen en goed resultaat binnen zeer korte tijd. Ben super tevreden over het hele proces.

Alex Dekker 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Duidelijk goede communicatie

Carl de Dooij 17 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen