Geld lenen kost geld

Motor financieren

Verantwoord geld lenen voor je motor

Droom je van een eigen motor, maar heb je daar op dit moment geen geld voor? Dan kan een lening uitkomst bieden. Vraag ons naar je mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je lening verantwoord is. Dat wil zeggen dat het leenbedrag, de leenvorm, de looptijd en het maandbedrag goed bij jou passen.

Voordelen van een motorlening bij Krediet.nl:

Geld lenen voor een motor bij Krediet.nl biedt jou de volgende voordelen:

Persoonlijk advies

Als je bij ons geld wilt lenen voor een motor, gaan we heel zorgvuldig te werk. We bellen je altijd vooraf voor een persoonlijk adviesgesprek. Daarin bespreken we met jou hoeveel geld je kunt lenen en welke leenvorm het beste aansluit op jouw wensen en mogelijkheden. Ook checken we de gegevens die je ons gestuurd hebt. Op basis van het gesprek en de data, sturen wij je een vrijblijvende offerte. Ga je daarmee akkoord, dan weet je zeker dat je een passende lening voor je motor afsluit. Heb je na het afsluiten van je lening nog vragen? Ook dan staan onze kredietspecialisten voor je klaar.

Lening voor motor afgestemd op gebruiksduur

Welke lening bij jou past, hangt onder meer af van de gebruiksduur van je motor. De looptijd van jouw lening moet eenvoudigweg korter zijn. Met een verantwoorde lening voorkom je dat je op een gegeven moment nog aan het aflossen bent voor een motor die je al niet meer gebruikt.

Aantrekkelijke rente

Wij hebben een actueel overzicht van wat de verschillende kredietverstrekkers te bieden hebben en volgen hun wijzigingen op de voet. Zo vinden we ook voor het financieren van je motor altijd een lening met een lage rente, gunstige voorwaarden en een looptijd die te overzien is.

Geen afsluit- en advieskosten

Voor ons advies en het afsluiten van de lening betaal je bij ons niets. Geen verborgen of onverwachte kosten dus. Wel krijg je vooraf precies te horen hoe je lening precies in elkaar zit, wat je maandlasten zijn en hoeveel je in totaal voor de lening betaalt.

Keuze uit betrouwbare kredietverstrekkers

Was je van plan om naar je bank te gaan voor een lening? Er zijn in Nederland veel meer kredietverstrekkers waar je vaak voordeliger en tegen betere voorwaarden kunt lenen. Krediet.nl doet zaken met verschillende betrouwbare kredietverstrekkers, zodat we uit een breed aanbod de meest geschikte lening voor jou kunnen kiezen.

Keuze uit verantwoorde leenvormen

Je kunt je motor financieren met een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet.

Voordelen motor financieren met Persoonlijke Lening

Een motor financieren met een Persoonlijke Lening is vaak een prima keuze.

  • Je kunt de looptijd van je lening nauwkeurig afstemmen op de economische levensduur van je motor. Op de einddatum van de lening voor je motor heb je dan alles volledig afbetaald.
  • De rente staat vast. Je kunt dus de huidige lage rente voor de hele looptijd vastzetten en wordt nooit geconfronteerd met een onverwachte rentestijging.
  • Je hebt vaste maandlasten en weet dus precies hoeveel je per maand betaalt.
  • Als je je Persoonlijke Lening versneld wilt aflossen, kan dat boetevrij.

Voordelen motor financieren met Doorlopend Krediet

Geld lenen voor een motor kan ook met een Doorlopend Krediet. Dit is een flexibele lening met een variabele rente en een onzekere looptijd. Een Doorlopend Krediet kan een goede keuze zijn want:.

  • Je kunt afgeloste bedragen opnieuw opnemen en hebt dus altijd extra geld achter de hand. Handig voor bijvoorbeeld speciale  uitgaven zoals motorkleding, accessoires, groot onderhoud of als je je motor wilt pimpen.
  • Je hebt vaste maandlasten en weet dus precies hoeveel je per maand betaalt.
  • Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.
  • Als je je Doorlopend Krediet versneld wilt aflossen, kan dat boetevrij.

Lening voordeliger dan kopen op afbetaling

Als je een motor op het oog hebt, kan de dealer jou de mogelijkheid bieden het voertuig te kopen op afbetaling. Je betaalt dan in termijnen het koopbedrag van de motor af. Dat lijkt mooi, maar helaas ben je met deze financieringsvorm duur uit. In bijna alle gevallen wordt de wettelijk maximale rente van 14% berekend. Je bent dus een stuk duurder uit dan wanneer je je motor financiert met een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet. Een ander nadeel is dat je meestal geen eigenaar bent totdat alle termijnen zijn afbetaald. Zolang je niet klaar bent met aflossen, kun je de motor niet verkopen. Als je de motor financiert met een lening ben je direct eigenaar en kun je er vrij over beschikken.

Offerte aanvragen

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan, zodat je weet wat jouw mogelijkheden zijn om een motor te financieren tegen een lage rente en gunstige voorwaarden. Onze ervaren adviseurs denken met je mee en hebben antwoord op al jouw vragen.

Waarom Krediet.nl?

Betrouwbare aanbieder

Krediet.nl is aangesloten bij en lid van verschillende organisaties die garanderen dat wij een betrouwbare dienstverlener zijn. Om te bepalen voor welke lening je in aanmerking komt, hanteren wij de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

Veiligheid voorop

Financiële zaken zijn strikt persoonlijk. Daarom staan je gegevens bij Krediet.nl in een persoonlijke beveiligde omgeving, waar alleen jij toegang toe hebt. En uiteraard houden wij ons aan alle privacy wetgeving.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

739 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ging prima en snel.

W heins-zegers 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Snel en kundig geholpen door meneer van den Bovenkamp. Zoals beloofd de digitale zoen!

Miriam K 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen