Geld lenen kost geld

Geld lenen voor vloer

De vloer in je woonkamer is aan vervanging toe. Of je hebt net een huis gekocht maar de vloer bevalt je niet. Dan ga je zoeken naar een mooie oplossing, maar daar hangt meestal wel een prijskaartje aan. Wil je geld lenen voor een vloer? Klop dan aan bij Krediet.nl voor een offerte en een persoonlijk advies.

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom lenen voor een nieuwe vloer?

Er zijn verschillende redenen om geld te lenen voor een nieuwe vloer. Als je vloer bijvoorbeeld niet (meer) goed past bij jouw smaak, kan dat je woongenot verminderen. Het kan ook zijn dat je vloer in de loop van de tijd schade heeft opgelopen. Misschien kies je dan liever voor een nieuwe vloer dan voor herstel van de oude.

Of kies je een nieuwe vloer omdat je meer comfort wilt, bijvoorbeeld met vloerverwarming om voorgoed van je koude voeten af te zijn. Je wilt een tapijt vloerbedekking vervangen door een gladde vloer die gemakkelijker schoon te houden is. En ook een allergie kan reden zijn om een nieuwe vloer te kiezen. Wat je reden voor de vernieuwing ook is, je kunt bij Krediet.nl een lening voor een nieuwe vloer afsluiten.

De nieuwe vloer kan ook onderdeel zijn van een complete verbouwing, bijvoorbeeld omdat je huis aan een renovatie toe is of omdat je een woning hebt gekocht die opgeknapt moet worden. Wil je geld lenen voor een verbouwing? Vraag Krediet.nl naar je mogelijkheden.

Lening aanvragen voor nieuwe vloer, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Geld lenen voor je vloer met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Hoeveel kan je lenen voor een nieuwe vloer?

Voordat je een nieuwe vloer kiest, kun je eerst uitzoeken hoeveel je kunt lenen, Want het leenbedrag laat zien wat uiteindelijk jouw mogelijkheden zijn. Wordt het een eenvoudige laminaatvloer die je zelf legt of een epoxy vloer die je laat leggen? Renoveer je alleen de woonkamer of vervang je ook de vloeren in de slaapkamers? 

Hoeveel je kwijt bent aan je nieuwe vloer hangt onder andere af van het materiaal dat je kiest. Het maakt nogal uit of dat laminaat is, PVC, tapijt, hout of graniet. Verder scheelt het als je handig bent. Als je zelf de oude vloerbedekking kunt verwijderen en de nieuwe vloer kunt leggen, vallen de kosten van de vloerverbouwing heel wat lager uit.

En ten slotte: wil je alleen een nieuwe vloerbedekking of denk je na over een ingrijpendere verbouwing? Bijvoorbeeld door meteen ook te zorgen voor vloerisolatie en vloerverwarming. In dat geval heb je extra materiaal nodig en moet je specifieke vaklui inschakelen om de klus te klaren. Dan lopen de kosten op.

Vraag eerst offertes aan zodat je weet hoe hoog de kosten van je nieuwe vloer worden en hoe hoog de lening voor de nieuwe vloer dan moet zijn.

Welke soort leningen zijn hiervoor geschikt?

Voor de financiering van een vloerverbouwing is een persoonlijke lening met meest geschikt. Je leent het benodigde bedrag in een keer en betaalt iedere maand iets van de lening terug, plus rente. Hoe lang je over de afbetaling doet, hangt af van de looptijd die je kiest. Met een korte looptijd, ben je snel klaar met aflossen, maar je maandlasten zijn dan wel wat hoger. 

Een voordeel van een persoonlijke lening voor een vloer is de zekerheid. De rente en de looptijd staan vast en dus is precies uitgerekend welk vast bedrag je per maand betaalt. Kun je tussentijds extra aflossen? Dan mag dat gewoon. Er worden geen kosten of boete voor in rekening gebracht. Ook kun je kosteloos overstappen naar een andere lening als die voordeliger is.

Een nieuwe vloer die vast in je woning komt te liggen, valt onder een verbouwing. En de rente op een persoonlijke lening voor een verbouwing is fiscaal aftrekbaar. Een leuk voordeel want je betaalt dan minder inkomstenbelasting. Financier je de nieuwe vloer met een doorlopend krediet? Dan is de rente niet aftrekbaar. Daarom is dit een minder geschikte manier om geld te lenen voor een vloer.

Waar moet je op letten?

Als je een nieuwe vloer kiest, zal je persoonlijke smaak leidend zijn. Koop vooral de vloer die jij mooi vindt. Maar let ook op een paar ander zaken:

  • De vloer moet passen bij hoe de ruimte gebruikt wordt. In een woonkamer wordt meer gelopen, gespeeld en gegeten dan in een slaapkamer. Kies voor de woonkamer daarom een vloer die tegen een stootje kan. Een nieuwe vloerbedekking voor je slaapkamer kan dan wat eenvoudiger zijn.
  • Een vloer vervangen doe je niet zomaar, je keuze is voor een lange periode. Houd daar rekening mee als je ook nog andere verbouwingsplannen hebt. Bijvoorbeeld als je ooit een muur wilt uitbreken of een uitbouw of serre wilt. Kun je de vloer dan aanpassen?
  • Je kunt helemaal overtuigd raken van een bepaalde trend in vloeren. Maar is dat een keuze waar je over vijf jaar ook nog achter staat? Je kunt ook kiezen voor een neutrale vloer en daar voor een persoonlijke touch mooie tapijten op leggen die je wel regelmatig kunt wisselen.
  • De aanschaf van een nieuwe vloer is hét moment om te isoleren en vloerverwarming aan te leggen. Ga eens na wat de kosten zijn en hoeveel je bespaart aan energie. En bedenk dat je huis in waarde stijgt als het een goed energielabel heeft.

De specialisten van Krediet.nl helpen je graag!

Krediet.nl helpt graag om wensen waar te maken. Jouw lening voor een nieuwe vloer sluit je daarom heel gemakkelijk online bij ons af. Als je offerte aanvraagt, krijg je heel snel ons aanbod en nemen we contact met je op voor een adviesgesprek. We vragen naar je wensen zodat we de lening daarop kunnen afstemmen. We leggen natuurlijk uit wat je van de lening kunt verwachten en zijn helder over je kosten.

Omdat Krediet.nl met verschillende kredietaanbieders werkt, vinden we voor jou een lening met een lage rente. Dat kan omdat je aanvraag digitaal verwerkt wordt. Omdat dat snel, foutloos en gemakkelijk is, heeft de geldverstrekker minder kosten. De rente is daardoor laag en de betaling kan al binnen een paar dagen plaatsvinden.

Geld lenen voor een nieuwe vloer, een verbouwing of welk leendoel dan ook, is bij Krediet.nl altijd veilig en verantwoord. Wij werken uitsluitend met betrouwbare kredietverstrekkers en kunnen kiezen uit tientallen leningen. 

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Gerbert van de Bovenkamp. Gerbert vindt het leuk als hij een puzzel moet leggen om een klant goed te adviseren. Het klantbelang staat altijd voorop, ook als dat betekent dat een hypotheek een betere oplossing is dan een lening bij Krediet.nl. Naast zijn advieswerk houdt Gerben zich bezig met controle, het verbeteren van processen en de zorgplicht.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen