Geld lenen kost geld

Geld lenen voor rijbewijs

Je hebt een rijbewijs nodig voor je werk of gewoon omdat je graag een auto wilt gebruiken. Gemiddeld zijn voor het halen van een rijbewijs 43 lessen nodig. Tel daarbij examengelden op en je zit op een flink bedrag. Wil je geld lenen voor je rijbewijs? Vraag Krediet.nl dan waar je een voordelige lening afsluit. Je krijgt van ons een offerte en persoonlijk advies. Dat is kosteloos en verplicht je tot niets. 

Vergelijk en sluit de voordeligste lening voor je rijbewijs af!

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Een extra rijbewijs halen?

Ga je lessen nemen voor rijbewijs B, voor de personenauto? Of heb je die al en wil je een extra rijbewijs halen, bijvoorbeeld voor de motor of de aanhanger? Of heb je de ambitie om een rijbewijs voor de vrachtwagen of personenbus te halen? Bij Krediet.nl kun je geld lenen voor elk rijbewijs.

Als je niet over het geld beschikt om de rijlessen direct te betalen, kun je ervoor kiezen het rijbewijs te financieren met een lening. Welke lening voor jou geschikt is en waar je de laagste rente krijgt, dat zoekt Krediet.nl voor jou uit. 

Zo werkt de aanvraag

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Je rijbewijs financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Waarom een lening een goed idee is

Kun je niet beter sparen voor je rijbewijs? Misschien wel. Maar hoe lang duurt het voordat het benodigde bedrag op je spaarrekening staat? In die tussentijd worden de lessen alleen maar duurder. En als je het rijbewijs nodig hebt voor je werk kun je ook niet wachten met lessen nemen. Ga je geld lenen voor je rijbewijs, dan kun je direct de rijschool bellen en de lessen inplannen.

Sommige rijscholen bieden een rijbewijs op afbetaling aan. Je kunt alvast gaan lessen en betaalt gespreid in termijnen. Het klinkt mooi, maar let op. Als je iets in termijnen betaalt, wordt er rente gerekend. Dat is vaak de maximale wettelijke rente. Die staat op dit moment op 14%. Vergelijk dat eens met de rentepercentages bij Krediet.nl.

Al met al is het een beter idee om een lening voor je rijbewijs af te sluiten. Vermijd hoge kosten en vraag Krediet.nl waar je de lening met de laagste rente krijgt. 

Kiezen uit de beste kredietverstrekkers

Krediet.nl verstrekt zelf geen leningen, maar bemiddelt voor jou bij de beste kredietaanbieders in Nederland. Wij werken samen met een aantal gerenommeerde geldverstrekkers die allemaal bekend staan om hun lage rente, hun vlotte afhandeling en hun hoge betrouwbaarheid. Omdat we kunnen kiezen uit een breed aanbod vinden we voor jou de best passende lening voor je rijbewijs.

Er zijn verschillende consumptieve leningen om een rijbewijs te financieren. Koop je bijvoorbeeld een pakket bij een rijschool, dan weet je al hoeveel je gaat betalen. Maar niet altijd weet je vooraf hoeveel lessen je nodig hebt en of je het examen misschien moet overdoen. De kosten zijn dan nog niet zeker. Wij adviseren je wat in jouw situatie de beste financiering van je rijbewijs is.

Persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening krijg je een bedrag in een keer op je rekening gestort. Je kunt dan direct een lespakket bij een rijschool kopen en met de lessen beginnen. De rente staat vast, evenals de looptijd. Daardoor zijn je kosten bekend. Je maandbedrag staat vast en je weet hoe lang je doet over de aflossing. Dat geeft duidelijkheid en zekerheid.

Wil je na het behalen van je rijbewijs direct een auto aanschaffen? Ook dan kun je het beste kiezen voor een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet spreek je een kredietlimiet af. Tot dat bedrag mag je geld opnemen zodra je dat nodig hebt. Je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Zo kan het doorlopend krediet een uitkomst zijn als je meer lessen nodig hebt dan je dacht. Omdat je geld achter de hand hebt kun je die rijlessen financieren.

Een doorlopend krediet wordt als risicovol gezien omdat de rente niet vaststaat en omdat je afgeloste bedragen steeds opnieuw kunt opnemen. Dat kan ertoe leiden dat je duurder uit bent dan je dacht en dat je te lang aan het krediet vastzit. De meeste banken bieden geen doorlopend krediet meer aan. Bij Krediet.nl is er alleen nog een doorlopend krediet met een looptijd van twee jaar.

Veilig online afsluiten

Wil je geld lenen voor een rijbewijs? Vraag dan bij Krediet.nl een offerte aan. Dat kan heel eenvoudig online. Je ontvangt van ons een voorstel en wij nemen contact op voor een persoonlijk advies. Dan bespreken we wat je van de lening kunt verwachten, wat je maandbedrag is en hoe hoog de totale kosten zijn.

De aanvraag wordt verder digitaal afgehandeld. Je kunt je documenten eenvoudig uploaden en het contract online ondertekenen. Omdat door de automatisering de kosten voor de kredietverstrekker laag zijn, profiteer je van een lagere rente. Bovendien verloopt de afhandeling heel snel. AL binnen twee dagen kan de bank akkoord gaan en het geld naar je overmaken. 

Wil je weten hoe je je rijbewijs kunt financieren? Wacht niet langer, maar hak vandaag nog de knoop door en vraag een offerte aan. Wij zorgen ervoor dat je geld leent bij een betrouwbare kredietverstrekker die verantwoord en veilig lenen hoog in het vaandel heeft staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Danny Lindeman, expert en specialist op het gebied van geld lenen. Als directeur van Krediet.nl en Senior Kredietspecialist heeft Danny meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geld lenen en verschijnt hij ook regelmatig met artikelen in de media. Zoals onder andere bij Metro en Nieuws.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen