Geld lenen kost geld

Geld lenen voor schulden

Het kan iedereen overkomen: je hebt te veel geld uitgegeven en daardoor schulden opgebouwd. Natuurlijk wil je daar vanaf. Geld lenen om schulden af te lossen kan dan een oplossing zijn. Vraag een lening voor schulden aan bij Krediet.nl en laat je adviseren door onze kredietspecialisten.

vanaf

3,4%

arrow

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom een lening voor schulden?

Geld lenen voor schulden. Dat klinkt als het ene gat met het andere dichten. Maar zo gek is het niet. Dit zijn de voordelen als je een lening voor schulden afsluit:

  1. Overzicht. Als je met een lening al je schulden in een keer aflost, heb je in plaats van een wirwar aan openstaande rekeningen, slechts één schuld die je af moet lossen. Veel overzichtelijker.

  2. Duidelijkheid. Met allerlei losse schulden, veranderen steeds de bedragen die je nog moet betalen. Met een lening voor schulden betaal je een vast maandbedrag gedurende een vaststaande periode. Je weet wat je per maand kwijt bent en wanneer je klaar bent met aflossen.

  3. Besparing op de kosten. Schulden kunnen oplopen als je op een gegeven moment ook incasso- en deurwaarderskosten moet betalen. Dan ben je extra duur uit. Heb je iets gekocht op afbetaling of met een creditcard? Vaak betaal je dan de hoofdprijs aan rente. Sluit liever een lening af met een lage rente, los al je schulden af en zie je maandlasten dalen.

  4. Meer grip op je financiën. Wanneer je met schulden worstelt, heb je vaak stress waardoor je minder goed kunt plannen. Zijn al je schulden afgelost met een lening, dan geeft dat rust en kun je veel beter je financiën regelen en de controle terugpakken.

Lening aanvragen om schulden af te lossen, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een lening met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening om schulden te betalen?

Met wat voor lening kun je het beste je schulden aflossen? Je hebt de keuze uit:

Persoonlijke Lening. Je leent in een keer een bedrag en daarmee betaal je je schulden. Vervolgens los je de lening stap voor stap af. Het maandbedrag en de looptijd staan vast, dus je weet precies hoeveel je kwijt bent per maand en wanneer je lening is afgelost. Die zekerheid maakt dit een heel geschikte lening voor schulden.

Laat je adviseren over de Persoonlijke Lening met de laagste rente en bespreek dan ook welke looptijd past bij jouw situatie. Met een korte looptijd zijn je maandlasten wat hoger, maar ben je sneller klaar met aflossen. Met een langere looptijd zijn je maandlasten lager, maar ben je in totaal meer kwijt aan kosten.

Met een Persoonlijke Lening mag je overigens altijd boetevrij aflossen. Een financiële meevaller kun je dus gebruiken om versneld van je lening af te zijn. 

Doorlopend Krediet. Een Doorlopend Krediet geeft je financiële ruimte. Tot een bepaald bedrag – de kredietlimiet – mag je geld opnemen wanneer en zoveel je wilt. Het bedrag dat je maandelijks betaalt aan rente en aflossing, staat vast. Maar de looptijd is onzeker. Dat is zo omdat je afgeloste bedragen opnieuw mag opnemen, maar ook omdat de rente niet vast staat. Stijgt de rente, dan duurt de looptijd langer.

Juist door de onzekere looptijd is een Doorlopend Krediet een minder geschikte lening voor schulden. Je weet immers niet wanneer je klaar bent met aflossen. Toch kan deze leenvorm in bepaalde situaties een betere keuze zijn. 

Bespreek met je adviseur met welke soort lening jij het snelst en voordeligst af bent van je schulden.

Geld lenen met schulden, kan dat?

Kun je eigenlijk wel geld lenen als je schulden hebt? Een kredietverstrekker zal altijd willen weten hoe jouw financiële situatie is. Daarom vragen we naar je inkomen en checken we bij het Bureau Kredietregistratie of je schulden hebt. 

Bij het BKR staan al je kredieten geregistreerd van 250 euro of meer. Het gaat het dan om een creditcard, een doorlopend krediet, een persoonlijke lening en de mogelijkheid om rood te staan. Maar ook een aanschaf op afbetaling, een private leaseregeling of een telefoonabonnement waarin de kosten voor het toestel zitten, zijn bekend bij het BKR. 

Geld lenen met schulden is zeker mogelijk zolang de schulden niet te hoog zijn voor jouw financiële situatie. Ook moet je altijd netjes betaald hebben. Zijn er problemen (geweest) met betalingen dan heb je een negatieve registratie bij het BKR en kun je bij Krediet.nl geen lening afsluiten.

Kun je geen geld lenen om schulden te betalen? Tref dan betaalregelingen met je schuldeisers. Heb je problematische schulden, meld je dan bij de gemeente om na te gaan of je in aanmerking komt voor schuldhulpverlening.

Lening aanvragen voor schulden bij Krediet.nl

Ben je op zoek naar een lening voor schulden? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Wij zoeken een passende lening met een lage rente zodat je maandlasten betaalbaar zijn. Dit voorstel sturen we je binnen 24 uur en bespreken we telefonisch met je. We zorgen ervoor dat de lening voor je schulden verantwoord is en dat je precies weet waar je aan toe bent. 

Advies, bemiddeling en afsluiten van de lening zijn kosteloos.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

922 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ontzettend bedankt, op een goede en correcte manier behandeld, ik zal jullie zeer zeker aanbevelen

Om Ergun 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Gedurende het proces van het aanvragen van mijn lening werd heel goed gecommuniceerd. Er werd heel erg goed en plezierig meegedacht over de gang van zaken. Uitstekende ervaring en mijn compliment voor degenen die me hebben geholpen??

Barbara Kelder-Quik 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen