Geld lenen kost geld

Geld lenen voor vakantie

Toe aan een welverdiende vakantie maar heb je even het geld niet? Kies dan een lening voor op reis. Ontdek wat de mogelijkheden zijn en geniet van een heerlijke vakantie. Wij helpen je graag.

Geld lenen voor vakantie? Laat je informeren.

Voordat je een lening voor een vakantie afsluit is het belangrijk om te weten wat de mogelijkheden zijn. Hoeveel geld je kunt lenen en welk krediet het best aansluit op jouw leenbehoefte verschilt per situatie. Wij adviseren je graag wat voor jou de beste optie is, op basis van jouw persoonlijke situatie.

Een lening voor je vakantie: de mogelijkheden

Geld lenen voor een vakantie kan met één van de volgende leenproducten:

  • Persoonlijke Lening
  • Doorlopend Krediet

Dit zijn consumptieve leningen die je kunt aanwenden voor allerlei privédoeleinden, zoals een prachtige droomreis of heerlijke vakantie. Met een Persoonlijke Lening leen je een specifiek bedrag tegen een vaste rente en looptijd. Een Doorlopend Krediet heeft daarentegen geen vaste looptijd en een variabele rente. Je kunt bij deze flexibele leenvorm precies zoveel opnemen als je wilt tot aan de afgesproken kredietlimiet. Je bepaalt zelf wanneer je welk bedrag opneemt. Zo heb je altijd voldoende geld achter de hand als je op reis bent.

Heb je een eigen huis? Dan gelden extra voordelige rentetarieven. Een eigen woning biedt de bank zekerheid waardoor je goedkoper geld kunt lenen.

Wil je een lening voor een vakantie? Vraag een offerte aan en ontvang binnen 24 uur onze reactie.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

776 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben goed geholpen door krediet. Nl,sneller en simpel.

Heer Gurcan , mevrouw Gurcan 12 dagen geleden
Trustpilot rating

Wederom erg behulpzaam in het zoeken naar de juiste oplossing. En uiteindelijk ook de perfecte oplossing gevonden voor mijn situatie

Rob 16 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen