Geld lenen kost geld

Geld lenen voor vakantie

Even afstand nemen van je drukke baan of gewoon een tijdje uit de dagelijkse sleur komen? Iedereen is wel eens toe aan een welverdiende vakantie. Geen geld voor? Sluit dan een lening voor de vakantie af bij Krediet.nl. Vraag een offerte aan en je krijgt binnen 24 uur vrijblijvend een voorstel voor een lening met een lage rente.

vanaf

6,6%

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen voor vakantie

Geld lenen voor vakantie, maakt dat de reis niet onnodig duur? Dat hoeft niet als je kiest voor een lening met een lage rente die je snel aflost. Bij Krediet.nl zorgen we er altijd voor dat je verantwoord leent, ook als het om een lening voor vakantie gaat.

Welke lening voor vakantie?

Wil je geld lenen voor vakantie, dan kun je kiezen uit een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet. 

Persoonlijke Lening. Een prima lening voor een vakantie die kort is en waarvan je weet hoeveel je eraan kwijt bent. Je ontvangt een bedrag in een keer en lost de lening stapsgewijs af volgens een duidelijk schema. Iedere maand hetzelfde bedrag aan rente en aflossing en een stip aan de horizon omdat je precies weet wanneer je klaar bent met aflossen.

Kun je tussentijds extra aflossen? Doe dat dan. Dat is kosteloos en je bent sneller van je lening af.

Doorlopend Krediet. Ga je langer weg en weet je nog niet precies hoe je reis gaat verlopen? Dan kun je ook met een Doorlopend Krediet geld lenen voor de vakantie. Je krijgt in dat geval een maximum bedrag dat je op kunt nemen, de zogenaamde kredietlimiet. Zodra je geld nodig hebt, gebruik je dat krediet. Die financiële ruimte is wel zo handig als je met onverwachte kosten geconfronteerd wordt. 

Met een Doorlopend Krediet betaal je alleen rente over het opgenomen bedrag. En afgeloste bedragen kun je opnieuw opnemen. Die flexibiliteit is prettig, maar kent ook een risico. Als je steeds weer gebruikmaakt van het krediet, kun je er langer aan vast blijven zitten dan je van plan was. De meeste kredietverstrekkers beperken daarom na verloop van tijd daarom je opnamemogelijkheden.

Lening aanvragen voor een vakantie, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Een vakantie financieren met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Lening voor vakantie aanvragen bij Krediet.nl

Wil je geld lenen voor vakantie of lange reis? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Wij werken samen met verschillende kredietverstrekkers. We zoeken een lening voor de vakantie met de laagste rente. Ons voorstel is binnen 24 uur in je e-mail en het geld kan al na twee dagen op je rekening staan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen