Geld lenen kost geld

Geld lenen voor vloerverwarming

Met vloerverwarming gaat je energierekening omlaag en heb je nooit meer koude voeten. Er zijn heel wat huizenbezitters die daarvoor tekenen. Wil jij ook meer wooncomfort en een lening voor vloerverwarming afsluiten? Krediet.nl laat je graag zien wat je mogelijkheden zijn. Vraag een offerte aan en laat je adviseren.  

vanaf

6,6%

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom lenen voor vloerverwarming?

Je kunt verschillende redenen hebben om geld te lenen voor vloerverwarming. De belangrijkste is misschien wel dat je flink op energie bespaart. Omdat de warmte gelijkmatig over de hele vloer verspreid wordt, is er minder energie nodig is om het vertrek op temperatuur te houden. Met radiatoren is de warmteafgifte lang niet zo efficiënt.

De gelijkmatige verwarming verhoogt bovendien het wooncomfort. Koude voeten behoren tot de verleden tijd. Je kunt de vloerverwarming per ruimte regelen en voor elk vertrek de perfecte temperatuur kiezen. Ook fijn: je radiatoren kunnen het huis uit. Zo creëer je meer ruimte en heb je meer vrijheid om keuzes te maken bij de inrichting van je woning.

Huizen met een goed energielabel hebben een hogere woningwaarde en zijn gemakkelijker te verkopen. Je kunt daarom naast vloerverwarming kiezen voor meer energiebesparende maatregelen. Is de vloerverwarming onderdeel van een totale renovatie, laat je dan adviseren over hoe je die verbouwing het beste kunt financieren.

Lening aanvragen voor vloerverwarming, hoe werkt het?

Als je een lening wilt afsluiten, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Geld lenen voor je vloerverwarming met een persoonlijk leenadvies biedt uitkomst. Én het bespaart ook geld. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weten zo precies de juiste lening voor jou te vinden.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Hoeveel kan je lenen voor vloerverwarming?

Vloerverwarming is er in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen uit verschillende systemen, elk met hun eigen voor- en nadelen en hun eigen kostenplaatje. De kosten hangen verder uiteraard af van het oppervlak waar de vloerverwarming komt te liggen. Je doet er goed aan eerst af te wegen wat je wilt en de kosten van de diverse mogelijkheden met elkaar te vergelijken.

Misschien beperken jouw plannen zich niet tot vloerverwarming alleen. Kies je ook voor vloerisolatie en een nieuwe vloer? Wil je vloerverwarming in de woonkamer of overal in huis? Voordat je een lening voor vloerverwarming afsluit, kun je eerst nagaan hoeveel je kunt lenen. Dat is belangrijk omdat je dan weet hoeveel geld er in totaal beschikbaar is en of je de begroting rond krijgt.

Welke soort leningen zijn hiervoor geschikt?

Geld lenen voor vloerverwarming doe je het best met een persoonlijke lening. De belangrijkste voordelen van deze leenvorm zijn zekerheid en lage kosten. Zekerheid heb je omdat de rente en de looptijd vaststaan. Daardoor zijn al je kosten vooraf bekend: je weet wat je maandbedrag is en hoeveel je in totaal aan de lening kwijt bent.

Lage kosten heb je omdat de rente op een lening voor vloerverwarming fiscaal aftrekbaar is. Je betaalt dus minder inkomstenbelasting. Verder kun je de kosten verlagen door tussentijd extra af te lossen. Daar zijn geen kosten aan verbonden, je betaalt geen boete. Kun je ergens anders een lening met een lagere rente afsluiten? Vraag ons dan om jouw lening kosteloos om te zetten.

Je kunt ook geld lenen voor vloerverwarming met een doorlopend krediet. Maar de rente is in dat geval niet fiscaal aftrekbaar. De rente is bovendien variabel zodat je vooraf niet precies weet wat je totale kosten zijn. Wil je vloerverwarming financieren met een tweede hypotheek? Bij het afsluiten van een hypotheek maak je een hoop extra kosten. Daarom ben je vaak duurder uit dan met een lening.

Waar moet je op letten?

Ga niet over een nacht ijs als je vloerverwarming wilt aanschaffen. Dit zijn de punten waar je op moet letten:

Is vloerverwarming echt de beste keuze om je huis te verwarmen? In oude, slecht geïsoleerde panden met hoge plafonds kan vloerverwarming onvoldoende zijn. Je hebt dan nog een extra warmtebron nodig en de vloerverwarming fungeert in dat geval alleen als bijverwarming.

Het rendement van de vloerverwarming hangt ook af van je vloerafwerking. Laminaat, tegels of vinyl zijn vaak wel geschikt. Ook met een houten vloer is vloerverwarming tegenwoordig geen probleem, maar als de houten vloer te dik is, kan de warmte minder goed doordringen.

Als je vloerverwarming laat aanleggen in je bestaande woning, heb je te maken met een kortstondige verbouwing. Heb je eigenlijk meer plannen om je huis op te knappen, dan kun je misschien beter alles in een kleer laten doen. Anders zit je twee keer in de rommel. 

De specialisten van Krediet.nl helpen je graag!

Wil je geld lenen voor vloerverwarming, vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Wij werken samen met meerdere geldverstrekkers die bekend staan om hun lage rentes en hun verantwoorde manier van geldverstrekking. Op basis van jouw gegevens zoeken we uit bij wie jij het voordeligst uit bent.

Omdat we willen dat je weet waarvoor je gekozen hebt, spreken we de lening die we geselecteerd hebben met je door. We bespreken dan welke mogelijkheden je hebt om de lening voor vloerverwarming helemaal af te stemmen op jouw wensen. Kun je je vinden in ons voorstel? Dankzij een snelle digitale verwerking van je aanvraag kan het geld al binnen twee dagen op je rekening staan.

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Gerbert van de Bovenkamp. Gerbert vindt het leuk als hij een puzzel moet leggen om een klant goed te adviseren. Het klantbelang staat altijd voorop, ook als dat betekent dat een hypotheek een betere oplossing is dan een lening bij Krediet.nl. Naast zijn advieswerk houdt Gerben zich bezig met controle, het verbeteren van processen en de zorgplicht.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen