Geld lenen kost geld

Lenen op maat

Voor een lening op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Op basis van jouw wensen gaan wij op zoek naar een lening die precies aansluit op jouw situatie. Een lening met de laagste rente en de beste voorwaarden. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden in een persoonlijk adviesgesprek. Zo helpen wij je om een verantwoorde keuze te maken. 

Geld lenen is maatwerk

Zoveel mensen, zoveel wensen. Ook als het gaat om geld lenen. En terecht, want een lening is een extra financiële verplichting. Daarom is het belangrijk dat je een verantwoorde lening afsluit. Een lening op maat die perfect past bij jouw leefsituatie. Wij helpen je daarbij. Eerst inventariseren we jouw wensen: waarom wil je geld lenen, wat vind je belangrijk en hoe ziet jouw leefsituatie eruit. Op basis daarvan vragen wij offertes aan bij onze partnerbanken en maken we een persoonlijk advies op maat. 

Persoonlijke advies

Op allerlei sites kun je eenvoudig geld lenen zonder advies. Dat klinkt aantrekkelijk, maar hoe weet je zeker dat jouw lening de beste rente én voorwaarden heeft? Lenen is maatwerk. Daarom helpen wij onze klanten met een persoonlijk advies. Hierin bespreken we de mogelijkheden en risico’s. Onze adviseur helpt je zo om een verantwoorde én voordelige lening te kiezen. Belangrijk, want een lening is een financiële verplichting voor de lange termijn.

Lening op maat aanvragen bij Krediet.nl

Bij Krediet.nl kun je vrijblijvend een leenadvies aanvragen. Als we aanvullende gegevens nodig hebben, nemen we telefonisch of per mail contact met je op. Wij willen jouw aanvraag zo compleet mogelijk doorsturen naar onze partnerbanken. Zo weten we zeker dat je een passend aanbod krijgt tegen een zo laag mogelijke rente. Vervolgens bespreken we in het adviesgesprek de offertes en kiezen we samen de beste lening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

We hadden enorme pech, extra grote uitgaves waarvoor we geen geld hadden. Een aanvraag ingediend en binnen 3 uur was het geregeld. Ontzettend vriendelijk geholpen, meedenkend en erg klantgericht. Een aanrader!

Ilse 7 dagen geleden
Trustpilot rating

Super klantvriendelijk, denken allemaal met je mee, erg behulpzaam als je er niet uit komt. Alles wat je vraagt helpen ze je mee zowel telefonisch als via de mail. Ik ben zeer tevreden en raad krediet.nl zeker aan.

J.Timmers 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen