Geld lenen kost geld

Lening BNP Paribas afgewezen

Is jouw lening bij BNP Paribas afgewezen? Dat wil dat niet zeggen dat je je plannen maar moet vergeten. Krediet.nl werkt samen met BNP Paribas, maar ook met andere kredietverstrekkers. Wij gaan voor jou na waar je wel een lening af kunt sluiten. Vraag een offerte aan en bekijk ons aanbod.

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij BNP Paribas afgewezen?

BNP Paribas staat bekend om zijn maatwerkleningen. Toch kan jouw aanvraag voor een persoonlijke lening of je kredietaanvraag bij BNP Paribas afgewezen worden. Of de lening die zij aanbieden, vind je minder geschikt. Dan checkt Krediet.nl of een andere kredietverstrekker beter bij je past. 

Krediet.nl doet zaken met verschillende kredietaanbieders en gaat in het brede aanbod op zoek naar de lening die past bij jouw budget, bij de uitgave die je voor ogen hebt en bij jouw persoonlijke wensen.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Ben je in loondienst of heb je een vast pensioeninkomen? Dan kun je een Persoonlijke Lening aanvragen bij Krediet.nl. En ook als uitzendkracht kun je geld lenen als je positie stevig genoeg is. Hoeveel je kunt lenen hangt onder meer af van de hoogte van je inkomen, je leendoel en of je samen met je partner leent. 

Wij houden ons aan de eisen voor verantwoorde kredietverstrekking. Daarom gaan we bij het Bureau Kredietregistratie (bkr) na of en welke andere consumptieve kredieten je hebt. Je kunt dan misschien minder lenen. Zijn er in het verleden betalingsproblemen geweest en heb je een negatieve bkr-registratie? Dan kunnen we geen lening voor je afsluiten.

Een offerte vraag je bij ons heel eenvoudig online aan. De digitale afhandeling van je aanvraag heeft een paar mooie voordelen. Omdat de kosten op die manier laag blijven, kun jij profiteren van een lagere rente. En omdat je documenten simpelweg kunt uploaden en vaak ook digitaal kunt ondertekenen, kun je al binnen twee dagen over je geld beschikken.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Iedere consument is anders en wat de meest aantrekkelijke lening is, is daarom niet zomaar te zeggen. Krediet.nl kent de voorwaarden van de belangrijkste kredietverstrekkers en is op de hoogte van hun rentetarieven. Daardoor kunnen we de lening selecteren die het beste aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Maar we sluiten een lening nooit af zonder jou persoonlijk gesproken en geadviseerd te hebben. We bellen je daarom voor een adviesgesprek waarin we de voorwaarden en de kosten bespreken. Zowel je maandbedrag als de totale kosten hebben we voor je uitgerekend.

Verder geven we aan welke keuzemogelijkheden je hebt. Kun je bijvoorbeeld beter een ander leenbedrag afspreken? Welke looptijd past bij jouw leendoel en bij jouw wensen? En wil je een verzekering voor het geval je niet aan je betalingsverplichtingen kunt voldoen door dalende inkomsten?

Als alles duidelijk is, vragen we je nog om bepaalde documenten toe te sturen. Dit kan heel gemakkelijk digitaal. Blijkt na controle dat alles in orde is? Dan kan de bank akkoord gaan en ontvang je het leenbedrag direct op je rekening. 

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Is je lening bij BNP Paribas afgewezen en wil je persoonlijk geadviseerd worden over andere kredietmogelijkheden? Je kunt dan contact met ons opnemen. Of je vraagt een offerte aan bij Krediet.nl. Je ontvangt ons voorstel binnen 24 uur.

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen