Geld lenen kost geld

Lening DEFAM afgewezen

Je wilt geld lenen bij DEFAM, maar dan hoor je dat je lening bij DEFAM is afgewezen. Klop dan aan bij Krediet.nl. Wij gaan na of je bij een andere kredietverstrekker wel in aanmerking komt voor een lening. Vraag een offerte aan en je ontvangt binnen 24 uur van ons een aanbod.

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij DEFAM afgewezen?

DEFAM heeft zijn eigen voorwaarden voor het verstrekken van een lening. Het kan daarom zijn dat jouw aanvraag voor een persoonlijke lening of je kredietaanvraag bij DEFAM wordt afgewezen. Bijvoorbeeld omdat je te oud bent of omdat je een flexibele lening wilt. Dan kun je beter terecht bij een andere kredietverstrekker.

Bij Krediet.nl zoeken we uit welke geldverstrekker wel een passend aanbod voor jou heeft. We werken met een flink aantal marktpartijen samen en kunnen daarom uit een breed aanbod een lening selecteren die bij jouw wensen en mogelijkheden past.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Bij Krediet.nl kun je een lening aanvragen als je een vast inkomen hebt. Omdat je in loondienst bent, met pensioen bent of een goede positie hebt als uitzendkracht. We bemiddelen voor persoonlijke en voor flexibele leningen. Welke kredietvorm voor jou geschikt is, hangt vooral af van je leendoel. We bespreken dat graag met je.

We kunnen pas een lening voor je afsluiten na een check bij het Bureau Krediet Registratie (bkr). Heb je nog andere kredieten, dan kan dat van invloed zijn op het leenbedrag. Heb je bij het bkr een negatieve registratie, bijvoorbeeld omdat er betalingsproblemen zijn geweest? Dan kun je bij Krediet.nl geen lening afsluiten.

Een offerte aanvragen gaat bij Krediet.nl heel eenvoudig online. Dat heeft een aantal voordelen. De afhandeling verloopt sneller, zodat je al gauw over je geld kunt beschikken. En omdat de kosten bij een digitale afhandeling lager zijn, is jouw rente ook lager. Om er zeker van te zijn dat je de lening krijgt die bij je past, adviseren je bovendien persoonlijk.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Hoe selecteert Krediet.nl een lening wel bij jou past, als je lening bij DEFAM is afgewezen? We kijken naar jouw leendoel, vragen naar je wensen en checken het aanbod van de verschillende kredietverstrekkers. Tegen welke rente en welke voorwaarden kun jij bij hen lenen en welke lening sluit dan het beste aan op jouw situatie?

Omdat we zeker willen weten dat je achter je keuze staat voor een bepaalde lening, heb je altijd een persoonlijke adviesgesprek met een van onze adviseurs. De voorwaarden, jouw keuzemogelijkheden en de kosten bespreken we dan met jou en je kunt nog van alles vragen. Pas als jij ‘ja’ zegt, gaan we kosteloos de lening voor je afsluiten.

De laatste stap die je neemt, is het uploaden van de laatste documenten en het zetten van een (digitale) handtekening. Als jouw financiële en persoonlijke gegevens kloppen, kan de bank zijn akkoord geven. Jouw lening kan dan al binnen twee dagen op je rekening staan.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Is je lening bij DEFAM afgewezen? Laat je dan door Krediet.nl persoonlijk adviseren over jouw verdere leenmogelijkheden.  Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Binnen 24 uur heb je dan een voorstel van ons in je mail.

Lening aanvragen bij Krediet.nl, zo werkt het

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

 

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen