Geld lenen kost geld

Lening Directa afgewezen

Je wilde geld lenen bij Directa, maar dan wordt je lening door Directa afgewezen. Gelukkig kun je dan Krediet.nl vragen of je in aanmerking komt voor een andere lening. Wij kennen het aanbod aan leningen in Nederland en gaan voor jou op zoek. Vraag een offerte aan en je hebt binnen een dag een offerte in je mail.

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij Directa afgewezen?

Wordt jouw lening of kredietaanvraag bij Directa afgewezen? Of vind je hun aanbod niet aantrekkelijk genoeg? Klop dan aan bij Krediet.nl. Wij doen zaken met verschillende kredietaanbieders in Nederland en hebben binnen een dag een alternatieve lening voor je gevonden.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Ben je tussen 21 en 78 jaar en beschik je over een vast inkomen uit loondienst of pensioen? En heb je in het verleden geen betalingsproblemen gehad met andere kredieten? Dan kunnen wij voor jou aan de slag. We selecteren uit een groot aanbod aan consumptieve kredieten de lening die het best bij jou past.

Een andere lening aanvragen bij Krediet.nl doe je heel gemakkelijk online. Vul op het digitale vragenformulier je financiële en persoonlijke gegevens in en laat ons weten wat je leendoel is en hoeveel je wilt lenen. Dan weten wij genoeg om voor jou op zoek te gaan. Ons aanbod krijg je binnen 24 uur via de e-mail binnen. 

Een online aanvraag voor een lening verloopt dus snel. Je kunt documenten simpelweg uploaden en ondertekenen en ook de controle van je gegevens en een bkr-check verloopt digitaal. Dat betekent dat een bank al binnen twee dagen na aanvraag akkoord kan gaan. Het geld wordt dan direct naar je overgemaakt.

Dat de afhandeling in hoge mate geautomatiseerd is, maakt ook dat de kosten voor de kredietverstrekker laag zijn. En dat is dan een tweede voordeel voor jou. want daardoor kun jij ook rekenen op een lagere rente.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Welke lening past nu goed bij jou? Als we dat gaan uitzoeken, checken we allereerst welke kredietverstrekkers jou accepteren, onder meer met het oog op jouw inkomen, jouw persoonlijke situatie en je leeftijd. Vervolgens kijken we naar jouw leendoel en het gewenste leenbedrag. Wie heeft dan voor jou het aantrekkelijkste aanbod?

Een lening is aantrekkelijk als de voorwaarden passen bij je leendoel. Sommige leningen zijn vooral geschikt voor woningverbetering, andere zijn speciaal ontwikkeld voor de aanschaf van een auto. Verder kun je persoonlijke wensen hebben, bijvoorbeeld ten aanzien van de looptijd, extra aflossen of een verzekering.

Uiteraard is de rente ook belangrijk want je wilt niet meer kwijt zijn aan je lening dan nodig. Elke kredietverstrekker hanteert zijn eigen rentetarieven en die verschillen ook per leenbedrag. Bovendien is de rente afhankelijk van jouw situatie. Als het risico wat groter is dat je niet volledig aflost, is de rente wat hoger. 

Als we al jouw mogelijkheden hebben geïnventariseerd, selecteren we de lening die voor jou het gunstigst is. Dat aanbod sturen we je toe en we bellen je daarna voor een adviesgesprek. We leggen je dan alles uit, zijn duidelijk over de kosten en vragen nog even door naar je wensen. Ben je overtuigd? Dan sluiten we de lening direct voor je af.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Is je doorlopend krediet of persoonlijke lening bij Directa afgewezen? Dan vraag je bij Krediet een offerte aan voor een andere lening. Je kunt ook eerst contact met ons opnemen als je nog vragen hebt. We zijn je graag van dienst.

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen