Geld lenen kost geld

Lening Findio afgewezen

Je lening bij Findio is afgewezen, om wat voor reden ook. Dan je plannen maar opgeven? Welnee. Vraag een nieuwe lening aan bij Krediet.nl. Je ontvangt binnen 24 uur een offerte en je wordt persoonlijk geadviseerd. Zo weet je dat je verantwoord leent. Advies en afsluiten zijn kosteloos bij Krediet.nl.

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij Findio afgewezen?

Is jouw lening of kredietaanvraag bij Findio afgewezen? Of twijfel je over de lening en wil je liever vooraf goed geadviseerd worden? Vraag dan aan Krediet.nl welke geldverstrekker bij je past en hoe de lening eruit moet zien, gelet op je leendoel en je persoonlijke wensen. 

Krediet.nl is verbonden met verschillende betrouwbare kredietverstrekkers in Nederland. Al die partijen hanteren hun eigen voorwaarden en hebben voor elk leenbedrag weer hun eigen rentetarieven. Waar jij het beste uit bent, hoef je niet zelf uit te zoeken. Wij nemen dat graag voor onze rekening.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen

Wil je opnieuw een Persoonlijke Lening aanvragen als je lening bij Findio is afgewezen? Doe dat dan eenvoudig en gemakkelijk online bij Krediet.nl. Als je het digitale aanvraagformulier invult, kennen wij je leendoel, je financiële en persoonlijke situatie en het gewenste leenbedrag. Vervolgens zoeken wij een lening die daarbij past.

Omdat je online de lening aanvraagt heb je een paar voordelen. De kosten voor de kredietverstrekker zijn laag en daarmee is ook jouw rente laag. En de afhandeling verloopt snel. Als de bank akkoord gaan, kan de lening al binnen twee dagen op je rekening staan.

Wie kan bij Krediet.nl een lening aanvragen? Iedereen tussen 21 en 78 jaar met een vast inkomen uit loondienst of pensioen. Verder moet je door de bkr-check komen. Heb je een negatieve registratie door betalingsproblemen in het verleden? Dan sluiten we geen nieuwe lening af. Heb je andere kredieten? Dan kun je geld lenen als er geen sprake is van overkreditering.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Waar letten wij op als we een andere lening voor je gaan zoeken? Wij kijken eerst bij welke geldverstrekkers je welkom bent. Daarna vergelijken we de voorwaarden en de rente van de verschillende leningen waarvoor jij in aanmerking komt. 

De voorwaarden moeten passen bij jouw leendoel. Want een lening voor een auto is iets anders dan een lening voor een verbouwing. Ook jouw persoonlijke wensen zijn belangrijk. Wil je de mogelijkheid om geld op te nemen, wil je boetevrij extra kunnen aflossen. Welke looptijd kies je? En wil je een verzekering om de aflossing veilig te stellen?

Uiteraard wil je tegen lage kosten geld lenen. Daarom gaan wij na wie voor jou de laagste rente heeft. De rente hangt onder meer af van je leenbedrag en van jouw financiële en je persoonlijke situatie. En uiteraard hanteert iedere kredietverstrekker zijn eigen rentetarieven. Het mooiste aanbod sturen we naar jou toe. 

Ten slotte: wij sluiten nooit een lening af zonder persoonlijk advies. We bellen je daarvoor en bespreken dan alle aspecten van de lening met je. We kunnen misschien nog iets aanpassen als je speciale wensen hebt. Pas als je je helemaal in ons aanbod kunt vinden, gaan we de lening voor je afsluiten.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Wordt je krediet of lening bij Findio afgewezen? Treur niet, maar vraag een offerte aan bij Krediet.nl. Wij laten je weten waar je wel geld kunt lenen. Ben je gesteld op zekerheid en wil je vooraf informatie of advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag.

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen