Geld lenen kost geld

Lening Freo afgewezen

Freo is een grote kredietverstrekker in Nederland. Maar niet iedereen wordt daar geaccepteerd. Is jouw lening bij Freo afgewezen? Dan raden we je aan om verder te zoeken. Dat doe je door Krediet.nl in te schakelen. We zoeken voor jou naar een lening die wel bij je past. Vraag een offerte aan en je krijgt binnen 24 uur bericht.

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij Freo afgewezen?

Als je aanvraag voor een persoonlijke lening of je kredietaanvraag bij Freo afgewezen wordt, is dat niet het einde van het verhaal. Laat Krediet.nl checken bij welke andere kredietaanbieders je wel welkom bent. Wij beschikken over een groot aanbod aan leningen en kredieten van verschillende geldverstrekkers.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Wanneer kun je Krediet.nl benaderen voor een andere lening als je lening bij Freo is afgewezen? Wij bemiddelen voor jou als je een vast inkomen hebt uit loondienst of pensioen of wanneer je je als uitzendkracht bewezen hebt. Daarnaast checken we je financiën, onder meer bij het bkr. We sluiten geen lening af bij een negatieve bkr-registratie.

Een offerte aanvragen bij Krediet.nl doe je heel eenvoudig en snel online. Een digitale afhandeling kent lagere kosten. Daardoor valt ook jouw rente lager uit. Je kunt je documenten heel simpel uploaden en vaak ook digitaal ondertekenen. De verwerking gaat snel en daardoor kun je vaak al binnen twee dagen het geld op je rekening zien staan.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Hoe selecteert Krediet.nl voor jou een geschikte lening? In je online aanvraag beantwoord je een aantal vragen zodat wij alvast een eerste selectie kunnen maken. We kijken dan welke voorwaarden passen bij jouw leendoel. En we zoeken een lening met een lage rente. Hoeveel je aan rente gaat betalen, is afhankelijk van je financiële en persoonlijke situatie.

Daarna nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek. Je krijgt dan te horen hoe de lening in elkaar zit en wat je ervan kunt verwachten. Ook spreken we een looptijd met je af. Doe je wat langer over de aflossing en profiteer je van een lager maandbedrag? Of los je de lening in korte tijd af, zodat je totale kosten lager uitvallen?

De laatste stap die je zet is het toesturen van de benodigde documenten. Die worden gecheckt en als de bank dan akkoord gaat, kan het geld direct naar je overgemaakt worden. Je betaalt niets voor ons advies of voor het afsluiten en je kunt je wensen al heel snel in vervulling laten gaan.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Is je lening bij Freo afgewezen? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. We gaan voor jou aan de slag en adviseren je persoonlijk over je mogelijkheden. Heb je vragen of wil je eerst overleggen? Neem dan contact met ons op. 

Een lening aanvragen bij Krediet.nl, zo werkt het

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief. 

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

We hadden enorme pech, extra grote uitgaves waarvoor we geen geld hadden. Een aanvraag ingediend en binnen 3 uur was het geregeld. Ontzettend vriendelijk geholpen, meedenkend en erg klantgericht. Een aanrader!

Ilse 7 dagen geleden
Trustpilot rating

Super klantvriendelijk, denken allemaal met je mee, erg behulpzaam als je er niet uit komt. Alles wat je vraagt helpen ze je mee zowel telefonisch als via de mail. Ik ben zeer tevreden en raad krediet.nl zeker aan.

J.Timmers 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen