Geld lenen kost geld

Lening ING afgewezen

ING is een grote bank in Nederland waar je ook een Persoonlijke Lening af kunt sluiten. Ten minste… als je aan hun voorwaarden voldoet. Het kan gebeuren dat je lening bij ING wordt afgewezen. Of dat je daar niet de lening krijgt die je wenst. Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Wij gaan op zoek naar een kredietverstrekker waar je wel geld kunt lenen.

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening van ING afgewezen?

Is jouw aanvraag voor een persoonlijke lening of je kredietaanvraag bij ING afgewezen? Of vind je daar niet de lening die bij jou past? Klop dan aan bij Krediet.nl. Wij zoeken een kredietverstrekker die jou wel kan helpen aan een voordelige en passende lening. 

Waarom is je lening bij ING afgewezen?

  • Je hebt geen betaalrekening bij ING. Dan wordt je aanvraag voor een lening bij ING afgewezen. Krediet.nl maakt het niet uit bij welke bank jouw betaalrekening loopt. Je kunt bij ons altijd een lening aanvragen.
  • Je wilt een voordelige lening voor een verbouwing, maar je hypotheek loopt niet bij ING. Dan krijg je bij ING geen verbouwingslening met een lager rentetarief. Bij Krediet.nl kun je wel voordelig geld lenen voor een verbouwing.
  • Je bent op zoek naar een groene lening om je huis te verduurzamen. Klop dan aan bij Krediet.nl. ING heeft geen speciale groene lening voor energiebesparende maatregelen. 
  • Je bent 70-plus en hebt nog mooie plannen. Dan wordt je lening bij ING afgewezen. Bij Krediet.nl kun je tot je 78e een speciale seniorenlening afsluiten.
  • Je wilt een kleine lening afsluiten, bijvoorbeeld voor een elektrische fiets. Bij ING moet je minimaal 5.000 euro lenen. Bij Krediet.nl kun je ook voor een lager leenbedrag aankloppen. Ook een heel hoge lening kun je bij Krediet.nl aanvragen. Samen met je partner kun je tot 150.000 euro lenen als jullie financiën dat toestaan. 
  • Wil je lage maandlasten, dan kies je voor je lening met een lange looptijd. Bij Krediet.nl kun je 10 jaar en in sommige gevallen zelfs 15 jaar doen over de aflossing van je lening.  Bij ING ligt de looptijd tussen de 6 – 96 maanden. Binnen acht jaar moet je dus alles hebben terugbetaald.
  • Je wilt een doorlopend krediet of een lening die een tijd de mogelijkheid biedt om opnieuw geld op te nemen. Heel fijn om extra financiële ruimte te hebben. ING biedt dergelijke flexibele leningen niet meer aan. Probeer het daarom bij Krediet.nl

Is je lening bij ING afgewezen? Vraag dan Krediet.nl wat jouw mogelijkheden nog zijn. We doen zaken met veel verschillende kredietaanbieders. Die hanteren hun eigen voorwaarden en hebben hun eigen rentetarieven. Wij zoeken uit of een van hen wel bereid is je een passende lening te verstrekken.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Je kunt bij Krediet.nl een Persoonlijke Lening aanvragen als je in loondienst bent en een vast inkomen hebt. Ben je gepensioneerd, dan kun je tot je 78e bij ons een lening afsluiten. En ook uitzendkrachten kunnen in aanmerking komen voor een lening als ze aan de juiste voorwaarden voldoen. 

Wij checken altijd bij het Bureau Kredietregistratie (bkr) of je ergens anders nog een lening of een krediet hebt. Dat hoeft geen belemmering te zijn om een nieuwe lening af te sluiten. Wel kan het maximale leenbedrag dan lager uitvallen. Heb je ooit betalingsproblemen gehad waardoor je een negatieve bkr-registratie hebt? Dan kun je bij Krediet.nl geen lening afsluiten.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Waar vind je een bank met de meest aantrekkelijke voorwaarden? Laat dat zoekwerk over aan Krediet.nl. Als je online een offerte aanvraagt, is die binnen 24 uur in je mailbox. De afhandeling verloopt digitaal waardoor de kosten laag blijven. Zo kun jij rekenen op een lagere rente. 

Bij de aanvraag vul je enkele gegevens in die we nodig hebben om een passende lening te zoeken. Omdat we met verschillende kredietverstrekkers samenwerken, kun je bij ons niet alleen een ING krediet aanvragen maar bij heel veel banken tegelijk en weten we precies welke bank een mooi aanbod voor je heeft. We zoeken de lening met een aantrekkelijke rente en met voorwaarden die bij je passen.

Als je ons voorstel ontvangen hebt, word je ook nog door ons gebeld voor een persoonlijk adviesgesprek. We bespreken dan alle ins en outs van de lening: de maandlasten, de totale kosten en de mogelijkheid om sneller af te lossen. Ook stemmen we met jou af welke looptijd voor jou geschikt is. 

Als alles duidelijk is, zetten we het afsluiten van de lening direct in gang. Je gegevens worden gecontroleerd en als alles klopt, gaat de bank akkoord. Het geld wordt dan meteen naar je overgemaakt. Het bedrag kan al binnen twee dagen na aanvraag op je rekening staan.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Twijfel je over je mogelijkheden om geld te lenen en wil je persoonlijk geadviseerd worden. Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan je graag te woord en beantwoorden al je vragen. 

Is je lening bij ING afgewezen en wil je weten bij welke kredietverstrekker je wel welkom bent? Vraag een offerte aan bij Krediet.nl.

Een lening aanvragen bij Krediet.nl, zo werkt het

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief. 

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen