Geld lenen kost geld

Lening Lender & Spender afgewezen

Bij Lender & Spender leen je niet van een bank, maar van bedrijven en particulieren die tegen een vergoeding geld beschikbaar stellen voor consumenten. Maar daar zijn wel voorwaarden aan verbonden. Wordt jouw lening bij Lender & Spender afgewezen? Vraag dan bij Krediet.nl een offerte aan. Dan krijg je binnen 24 uur een aanbod van ons.

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij Lender & Spender afgewezen?

Is jouw persoonlijke lening of je kredietaanvraag bij Lender & Spender afgewezen? Bijvoorbeeld omdat je meer dan 25.000 euro wilt lenen? Of omdat je te oud bent? Er zijn meer kredietverstrekkers in Nederland. Wij zoeken voor jou uit waar jouw leenwensen wel vervuld kunnen worden. 

Krediet.nl bemiddelt voor leningen bij de belangrijkste en meest voordelige kredietverstrekkers. Wij kunnen daarom snel en gemakkelijk voorwaarden en rentetarieven met elkaar vergelijken. Zo kunnen we ook voor jou een aantrekkelijke lening selecteren.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Wanneer kun je een lening of krediet aanvragen bij Krediet.nl? In ieder geval moet je over een vast inkomen beschikken. Je werkt in loondienst, je hebt een perspectiefverklaring van een uitzendbureau of je ontvangt pensioen. Als zzp’er kun je bij ons geen lening aanvragen.

De kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken vinden het belangrijk om verantwoorde leningen te verstrekken. Ze zijn gebonden aan wet- en regelgeving om overkreditering te voorkomen. Ook vindt er een check plaats bij het bkr.  Als je in het verleden betalingsproblemen hebt gehad met een lening, kun je bij ons geen nieuwe lening krijgen.

Een nieuwe lening afsluiten bij Krediet.nl is heel eenvoudig. Vraag online een offerte aan en vul het vragenformulier in. Binnen 24 uur heb je dan van ons een aanbod. Omdat de aanvraag online verloopt, kan de afhandeling snel plaatsvinden. Ook kun je rekenen op een lagere rente omdat kredietverstrekkers minder kosten hebben.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Als jouw lening bij Lender & Spender is afgewezen, kijken wij opnieuw naar jouw wensen en mogelijkheden. We zoeken vervolgens uit welke kredietverstrekkers daarbij passen en welke leningen zij aanbieden. De meest gunstige lening selecteren we dan voor jou. Dit aanbod ontvang jij in je mailbox.

Vervolgens bellen jou voor een persoonlijk adviesgesprek. We leggen uit waarom we vinden dat deze lening geschikt en verantwoord is. Ook bespreken we de mogelijkheden die je hebt, bijvoorbeeld in het kiezen van het leenbedrag en de looptijd. Uiteraard krijg je exact te horen wat de lening jou kost. Voor advies en bemiddeling rekenen we niets.

Is voor jou duidelijk wat je van de lening kunt verwachten en ga je akkoord met de voorwaarden en de kosten? Dan hoef je alleen nog maar de laatste documenten te uploaden en het contract (digitaal) te ondertekenen. Er is dan nog een finale check en als alles in orde is, wordt het geld direct naar je overgemaakt.  Binnen twee dagen na aanvraag kun je al over je lening beschikken.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Is je krediet of lening bij Lender & Spender afgewezen? Bij Krediet.nl kun je in de herkansing. Vraag een offerte aan en wij laten je weten welk krediet je wel af kunt sluiten. Heb je vragen of wil je je mogelijkheden eerst bespreken? Neem dan gerust contact met ons op. 

Een lening aanvragen bij Krediet.nl, zo werkt het

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen