Geld lenen kost geld

Lening Qander afgewezen

Je hebt mooie plannen en daarom heb je een lening aangevraagd bij Qander. Maar dan wordt jouw lening bij Qander afgewezen. Vraag Krediet.nl dan wat jouw verdere leenmogelijkheden zijn. Als je een offerte aanvraagt, krijg je binnen 24 uur van ons een aanbod dat we vervolgens met jou bespreken.

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij Qander afgewezen?

Als jouw persoonlijke lening of je kredietaanvraag bij Qander afgewezen wordt, wil dat niet zeggen dat je nergens geld kunt lenen. Qander hanteert zijn eigen voorwaarden, bijvoorbeeld een leeftijdsgrens. Voldoe jij niet aan al die voorwaarden, dan zoeken wij bij Krediet.nl uit bij welke geldverstrekker je wel terecht kunt.

Wij hebben toegang tot verschillende kredietverstrekkers die samen een breed aanbod aan leningen en kredieten hebben. Wij kennen hun acceptatievoorwaarden en weten voor welke leningen jij in aanmerking kunt komen.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Je kunt een Persoonlijke Lening aanvragen bij Krediet.nl als je over een vast inkomen beschikt. Verder hebben we verantwoorde kredietverstrekking hoog in het vaandel staan. We houden ons daarom aan de wet- en regelgeving op dat gebied. Zo voorkomen we dat jij in de problemen kunt komen door je lening.

Bij het Bureau Kredietregistratie (bkr) gaan we na of je nog andere kredieten hebt. Je hebt dan een positieve registratie. Daarmee is een nieuwe lening afsluiten nog steeds mogelijk, maar je leenbedrag kan dan wel lager uitvallen. Heb je een negatieve registratie omdat er in het verleden betalingsproblemen zijn geweest? Dan sluiten we geen nieuwe lening voor je af.

Wij gaan op zoek naar een geschikte lening voor jou zodra je online een offerte aanvraagt. Dat is heel eenvoudig. Een digitale aanvraag is bovendien sneller verwerkt dan een papieren. Je kunt daardoor ook snel – vaak binnen twee dagen – over je geld beschikken. En de kosten zijn lager. Dat is gunstig voor jouw rente, die dan ook lager is. 

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Hoe kiest Krediet.nl een andere kredietverstrekker voor jou als jou lening bij Qander is afgewezen? Wij zijn op de hoogte van de acceptatiecriteria van de belangrijkste kredietverstrekkers in Nederland. Wij gaan daarom eerst na wie wel bereid is om jou geld te lenen. 

Vervolgens vergelijken wij deze kredietverstrekkers met elkaar. Wie heeft voorwaarden die passen bij jouw wensen? Hoeveel kun je daar lenen en welke looptijd kun je kiezen? En welke rente brengen zij in rekening voor de verschillende leenbedragen? Dat hangt ook weer af van jouw persoonlijke en financiële situatie.

Als we eenmaal een geschikte persoonlijke lening of krediet voor jou geselecteerd hebben, ontvang je dit aanbod in de mail. Dat is vaak al binnen 24 uur na aanvraag. We bellen je dan bovendien voor een persoonlijk adviesgesprek waarin we alle aspecten van de lening met je bespreken. De advisering en het afsluiten van de lening zijn kosteloos.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Is je krediet of lening bij Qander afgewezen? Probeer het dan opnieuw en vraag een offerte aan bij Krediet.nl. Je ontvangt ons voorstel binnen 24 uur. Heb je vragen en wil je vooraf advies? Dan kun je altijd eerst contact met ons opnemen. 

Een lening aanvragen bij Krediet.nl, zo werkt het

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

We hadden enorme pech, extra grote uitgaves waarvoor we geen geld hadden. Een aanvraag ingediend en binnen 3 uur was het geregeld. Ontzettend vriendelijk geholpen, meedenkend en erg klantgericht. Een aanrader!

Ilse 7 dagen geleden
Trustpilot rating

Super klantvriendelijk, denken allemaal met je mee, erg behulpzaam als je er niet uit komt. Alles wat je vraagt helpen ze je mee zowel telefonisch als via de mail. Ik ben zeer tevreden en raad krediet.nl zeker aan.

J.Timmers 9 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen