Geld lenen kost geld

Lening Rabobank afgewezen

Klop je bij de Rabobank aan om geld te lenen, dan kan het zijn dat die lening bij Rabo wordt afgewezen. Vanwege je leeftijd of omdat je geen klant bent bij Rabobank bijvoorbeeld. Maar geen probleem. Je vraagt een offerte aan bij Krediet.nl en wij zoeken een kredietverstrekker die wel bij je past.

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij Rabobank afgewezen?

Om deze redenen wordt je lening bij Rabo afgewezen of past een Rabolening minder goed bij je:

  • Jouw aanvraag voor een lening bij Rabo wordt afgewezen als je daar geen betaalrekening hebt. Die belemmering heb je niet bij Krediet.nl. Waar je betaalrekening ook loopt, je kunt bij ons een lening aanvragen.
  • Een verbouwingslening met een lage rente afsluiten terwijl je geen hypotheek hebt bij Rabobank? Dat gaat niet. In dat geval wordt de lening bij Rabo afgewezen. Gelukkig kun je bij Krediet.nl wel terecht voor een voordelige verbouwingslening.
  • Voor de aanschaf van energiebesparende maatregelen wil je graag een groene lening afsluiten. Kom dan bij Krediet.nl, want die groene lening hebben wij. Rabobank heeft geen specifieke groene lening.. 
  • Geld lenen als 70-plusser is lastig. Ook bij Rabo wordt je lening afgewezen als je ouder bent dan 68 jaar. Bij Krediet.nl kun je tot je 78e een speciale seniorenlening afsluiten.
  • Een flinke verbouwing en verduurzaming van je woning kan behoorlijk in de papieren lopen. Maar als je meer dan 50.000 euro wilt lenen, wordt je lening bij Rabo afgewezen. Bij Krediet.nl is een bedrag tot 150.000 euro mogelijk als je samen met je partner het geld leent. 
  • Een lening bij Rabobank moet je binnen 5 of 10 jaar aflossen. Maar met een langere looptijd kun je je maandlasten verlagen. Bij Krediet.nl kun je in bepaalde gevallen kiezen voor een looptijd van 15 jaar. 
  • Even een poosje wat meer financiële armslag. Dat kan voor allerlei situaties handig zijn. Een flexibel of doorlopend krediet geeft je de mogelijkheid om af en toe geld op te nemen. Maar een aanvraag voor een doorlopend krediet wordt bij Rabobank afgewezen. Bij Krediet.nl kun je dat krediet nog wel afsluiten. 

Vraag Krediet.nl wat jouw leenmogelijkheden zijn wanneer je lening bij Rabo is afgewezen. Er zijn meer kredietaanbieders in Nederland. Wij zoeken uit wie wel bereid is om jou geld te lenen.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Is je lening bij Rabo afgewezen, vraag dan opnieuw een consumptief krediet aan bij Krediet.nl. Hoe? Gewoon online, heel simpel en gemakkelijk. Als wij weten hoeveel je wilt lenen en waarvoor en als je persoonlijke gegevens, je woonsituatie en je inkomen bij ons bekend zijn, weten we genoeg om een lening te zoeken die bij je past.

We werken samen met verschillende kredietverstrekkers in Nederland die bekend staan om hun betrouwbaarheid, hun snelle afhandeling en hun lage rente. Zij hanteren zij elk hun eigen voorwaarden. Daardoor kan het gebeuren dat je bij de één wel en bij de ander niet geaccepteerd wordt. Wij zoeken uit wie een aantrekkelijk aanbod voor je heeft.

Jouw persoonlijke en financiële gegevens worden gecheckt als je een lening aanvraagt. Ook gaan we bij het bkr na of je nog andere kredieten hebt. Jouw maximale leenbedrag kan dan lager uitvallen. Heb je in het verleden betalingsachterstanden gehad bij het aflossen van een krediet? Dan heb een negatieve bkr-registratie en kun je bij ons geen nieuwe lening krijgen.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Hoe gaan wij op zoek naar een andere lening voor jou? We kijken allereerst naar de voorwaarden. Jij moet geaccepteerd kunnen worden, gezien jouw leeftijd, persoonlijke situatie of je inkomen. Ook moet de lening passen bij jouw leendoel. Sommige leningen zijn ideaal voor een auto, andere juist voor verduurzaming.

Verder moeten de voorwaarden van een lening goed bij je passen. Wil je bijvoorbeeld een korte looptijd waarbij de totale kosten lager uitvallen? Of liever een lange looptijd, waardoor je maandlasten lager zijn? Wil je boetevrij extra kunnen aflossen? Of de mogelijkheid om (tijdelijk) extra geld op te kunnen nemen?

Ten slotte vergelijken we van alle geschikte leningen de rente. Wie heeft voor jouw leenbedrag de laagste rente? Hebben we een passende persoonlijke lening of krediet voor jou geselecteerd, dan ontvang je ons voorstel. Daarna bespreken we in een persoonlijk adviesgesprek met jou de belangrijkste aspecten van de lening: de voorwaarden, de kosten en de looptijd. 

Kun je je vinden in ons voorstel en wil je de lening afsluiten? Dan zetten we de afhandeling direct in gang. Je gegevens worden gecontroleerd en als alles in orde is, geeft de bank groen licht. Het geld wordt dan direct naar je overgemaakt. Binnen twee dagen staat het op je rekening. Voor ons advies en onze bemiddeling brengen we niets in rekening.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Is je krediet of lening bij Rabo afgewezen? Probeer het dan bij Krediet.nl opnieuw. Je vraagt een offerte aan en hoort binnen 24 uur van ons. Wil je liever eerst overleggen of heb je vragen? Dan kun je altijd eerst contact met ons opnemen. 

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen