Geld lenen kost geld

Lening Santander afgewezen

Je kunt bij Santander een persoonlijke lening of een doorlopend krediet afsluiten. Maar de leenbedragen zijn beperkt en de rente is hoog. Is je lening bij Santander afgewezen of wil je weten of er een beter aanbod is? Vraag Krediet.nl naar je mogelijkheden en vraag een offerte aan. Dan heb je binnen 24 uur een antwoord. 

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij Santander afgewezen?

Als je bij Santander een lening aanvraagt, kun je voor verrassingen komen te staan. Misschien wordt je lening of kredietaanvraag bij Santander afgewezen. Omdat je gewenste leenbedrag niet mogelijk is of omdat je te oud bent. Of misschien schrik je van de hoge rente bij Santander.

Santander is beslist niet de enige kredietaanbieder in Nederland. Als je lening bij Santander wordt afgewezen, zijn er andere partijen waar je misschien wel welkom bent. Krediet.nl doet zaken met verschillende geldverstrekkers en weet wat ze te bieden hebben. Wij gaan graag voor jou op zoek naar een lening met prima voorwaarden en een lage rente.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen

Een nieuwe lening aanvragen bij Krediet.nl is heel gemakkelijk. Vul online het offerteformulier in en wij gaan op zoek naar een kredietverstrekker die jou welkom heet en die een lening heeft die past bij jouw leendoel en je persoonlijke situatie. Je krijgt van ons binnen 24 uur een aanbod. 

Wanneer heeft het geen zin om bij Krediet.nl een lening aan te vragen? Dat is als je ondernemer bent of als je een bijstandsuitkering hebt. We bemiddelen voor mensen met een vast inkomen. Bijvoorbeeld omdat je in loondienst bent of gepensioneerd. Ook als je een bestendig inkomen hebt als uitzendkracht, is het soms mogelijk om geld te lenen.

Verder kun je geen lening afsluiten als je een negatieve bkr-registratie hebt. Die krijg je als je in het verleden betalingsproblemen hebt gehad. Heb je andere kredieten, dan heb je een positieve bkr-registratie. Dat is geen belemmering om een nieuwe lening aan te vragen. Wel kunnen we op een lager leenbedrag uitkomen. Dit is om overkreditering te voorkomen.

Het hele proces van aanvragen, gegevens aanleveren, documenten ondertekenen en de nodige controles te doen, verloopt digitaal. Het voordeel daarvan is dat de kosten daardoor laag zijn waardoor ook de rente laag is. En het proces gaat sneller. Als de kredietverstrekker akkoord is, wordt het geld direct naar je overgemaakt. Het is vaak al na twee dagen binnen.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Hoe zoeken we de juiste kredietverstrekker voor jou? Dat is een kwestie van jouw wensen en mogelijkheden inventariseren en deze leggen naast het aanbod van verschillende banken. Wie heeft de lening die het beste bij jou past? Wij letten daarbij op de voorwaarden en de rente.

Wat betreft de voorwaarden kijken we naar zaken als het gewenste leenbedrag, de mogelijkheid om extra geld op te nemen, of je op jouw leeftijd geld mag lenen en in hoeverre jij de looptijd mag bepalen. Daarnaast is de rente belangrijk. Je wilt zo voordelig mogelijk lenen en wij zoeken uit waar dat kan.

Omdat we het belangrijk vinden dat je verantwoord leent, bellen we je altijd voor een persoonlijk adviesgesprek. Je hebt ons aanbod dan al binnen en kunt ons alles vragen wat je wilt. Wij leggen uit wat je van de lening kunt verwachten en met welke kosten je rekening moet houden.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Lening bij Santander afgewezen? Probeer het dan ergens anders en vraag een offerte aan bij Krediet.nl. Misschien twijfel je en wil je vooraf advies of informatie. Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Onze adviseurs zitten voor je klaar.

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen