Geld lenen kost geld

Lening SNS afgewezen

Je hebt een rekening bij SNS waarop je rood mag staan. Maar eigenlijk wil je wat meer financiële ruimte. Alleen, een lening bij SNS wordt afgewezen. SNS  biedt namelijk geen Persoonlijke Leningen of Doorlopende Kredieten aan. Vraag Krediet.nl daarom waar je wel geld kunt lenen. Een offerte is binnen 24 uur in je mailbox. 

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Aanvraag voor een lening bij SNS afgewezen?

Wilde je geld lenen, maar is je lening of kredietaanvraag bij SNS afgewezen? Dan kun je proberen ergens anders een lening af te sluiten. Dat doe je heel eenvoudig door bij Krediet.nl aan te kloppen. We werken samen met verschillende betrouwbare kredietverstrekkers. Daar zit vast een partij bij waar je wel geld kunt lenen.

Persoonlijke lening opnieuw aanvragen 

Wanneer kun je bij Krediet.nl een lening aanvragen? Je moet in ieder geval over een vast inkomen beschikken. Onder bepaalde voorwaarden kun je ook als uitzendkracht een lening afsluiten. Ondernemers of mensen met een bijstandsuitkering kunnen niet bij ons terecht als zij geld willen lenen.

Hoe kunnen wij een andere kredietverstrekker vinden als jouw lening bij SNS is afgewezen? Dan kan omdat alle geldverstrekkers naast wettelijke regels ook hun eigen voorwaarden hanteren. Dat je bij de een niet geaccepteerd wordt, betekent niet dat de ander je ook afwijst. Wij kennen de acceptatiecriteria en weten dus ook waar jij welkom bent.

Of je voor een lening in aanmerking komt, checken we vooraf. We houden ons aan specifieke eisen en normen voor kredietverstrekking. Bij het bkr controleren we of je nog andere leningen hebt. Want dan kan het leenbedrag lager uitvallen. Heb je in het verleden betalingsproblemen gehad? Dan sluiten we geen nieuwe lening voor je af.

Juiste keuze uit kredietverstrekkers maken

Je vraagt bij Krediet.nl online een nieuwe lening aan als je lening bij SNS is afgewezen. Heel gemakkelijk, vanuit je luie stoel vul je je gegevens in, hoeveel je wilt lenen en waarvoor. Met die informatie kunnen wij een passende lening zoeken. We kunnen kiezen uit een groot aanbod  aan leningen van verschillende geldverstrekkers.

Van de kredietverstrekkers die bereid zijn om jou geld te lenen, vergelijken wij het aanbod. We kijken naar de voorwaarden, bijvoorbeeld voor het leenbedrag en de looptijd. En we vergelijken de rente. Wie heeft voor jouw leenbedrag en in jouw persoonlijke situatie de laagste rente?

Onze offerte is binnen 24 uur na aanvraag al bij je binnen. Maar we willen zeker weten of het aanbod echt bij je past. Daarom bellen we je altijd voor een persoonlijk advies. We bespreken de lening, wat je kunt verwachten aan kosten en waar je nog rekening mee moet houden. Pas als je helemaal akkoord gaan, sluiten we de lening voor je af.

De aanvraag verloopt digitaal. Het documenten uploaden, ondertekenen, gegevens controle, bkr-check: het is met een druk op de knop gerealiseerd. De kosten zijn daardoor laag en dat zie jij terug in een lagere rente. En het geld wordt al snel naar je overgemaakt. Als het licht op groen staat, kan de lening al binnen twee dagen op je rekening staan.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Is je krediet of lening bij SNS afgewezen? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl om te weten waar je wel een lening af kunt sluiten. Wil je liever eerst geadviseerd worden over je mogelijkheden? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. 

Lening aanvragen, hoe werkt het?

Wanneer je een lening aanvraagt bij Krediet.nl ben je verzekerd van een lening die aansluit op je persoonlijke situatie en wensen, en dat tegen het laagst mogelijke tarief.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen