Geld lenen kost geld

Een lening of hypotheek? Bereken de beste keuze voor jou

Je wilt aan de slag met je (nieuwe) huis. Maar kies je bij de financiering voor een lening of een hypotheek? En wat is de beste optie voor het financieren van je restschuld? Een lening is in veel gevallen een goedkopere en verstandigere keuze dan een hypotheek. Maar hoe weet je of dat ook voor jou geldt?

Bereken jouw voordeel

Bij Krediet.nl denken we graag met je mee! Vul hieronder je plannen voor woningverbetering in en je ziet meteen of een lening of een hypotheek in jouw persoonlijke situatie de beste keuze is. Kies je voor de lening? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via Krediet.nl en leen voordelig en verantwoord.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

689 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Vlotte snelle afhandeling Links via de mail om documenten toe te voegen werkten probleemloos Werd via de mail op de hoogte over de status van de aanvraag Medewerkers aan de telefoon waren geduldig en behulpzaam

Saskia 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel erg goed, proffesioneel en snel geholpen. Binnen een paar dagen alles rond. Uitstekend advies gekregen om mijn omstandigheden optimaal te organiseren. Alles op een fijne, proactive, meedenkend en vriendelijke manier. Veel dank voor de goede hulp!

Fam. A&M 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen