Geld lenen kost geld

Hypotheek of lening voor restschuld

Als je bij de verkoop van je oude huis met een restschuld blijft zitten, dan kun je die meefinancieren in de hypotheek van je nieuwe woning. Maar hierdoor wordt de restschuld wel erg duur! Er zijn veel voordeligere alternatieven dan een hypotheek; de restschuld kun je beter via een lening financieren.

Waarom geen hypotheek voor restschuld

Belangrijke wijziging met betrekking tot fiscale aftrekbaarheid van restschuldfinancieringen met ingang van 1 januari 2018. U kunt uw restschuld blijven financieren met de lage rentes van een Persoonlijke Lening of Doorlopend Krediet maar de rentekosten zijn NIET meer fiscaal aftrekbaar zoals dat wel het geval was tot 31 december 2017. Dit is een besluit vanuit de overheid.

  • Een hypotheek is bijna altijd duurder dan lening
  • Sterker in onderhandeling voor nieuwe hypotheek als die elders geregeld is

Krediet.nl heeft goede alternatieven voor een hypotheek om de restschuld te financieren. Kijk op restschuld financieren om inzicht te krijgen in de verschillende opties. Of bel direct 0318 - 888 888.

Advies bij keuze hypotheek of lening voor restschuld

Een restschuld is vervelend. Daar wil je zo min mogelijk geld aan kwijt zijn en zo snel mogelijk vanaf zijn. Laat onze kredietspecialisten de financieringsopties eens op rij zetten. Ons team van adviseurs is gedreven om met inventieve oplossingen de kosten zo laag mogelijk te houden. Neem contact op of dien een aanvraag in. Binnen 24 uur ontvang je een vrijblijvende offerte met een uitstekend voorstel.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen