Geld lenen kost geld

Nieuw per 1 september! Lenen met Het Nieuwe DEFAM

29 augustus 2014

In een veranderende wereld kunnen kredietverstrekkers niet achterblijven. Daarom biedt Krediet.nl vanaf 1 september het nieuwe DEFAM Premium. Met ruimere acceptatiecriteria en nieuwe producten zodat lenen ook in de toekomst voor veel mensen bereikbaar blijft. Verantwoord, vertrouwd en 100% voor het Nederland van nu.

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. We worden ouder, moeten langer werken en hebben vaker deeltijdbanen met tijdelijke contracten dan vroeger. Deze ontwikkelingen hebben invloed op jou, op ons en op onze klanten. Daarom verandert ons aanbod van leningen mee.

DEFAM Premium

Met Het Nieuwe DEFAM wordt ook DEFAM Premium geïntroduceerd, exclusief voor de beste partners van DEFAM, waaronder Krediet.nl. DEFAM Premium is een nieuw bedieningsconcept waarbij efficiënte samenwerking in de keten centraal staat. Deze efficiency zorgt voor een beter verdienmodel en het aanbieden van een nóg lagere rente aan de klant.

Je lening bij DEFAM

Wat mag je vanaf 1 september van DEFAM verwachten? Ten eerste ruimere acceptatiecriteria. De maximale leeftijd waarop je een lening kunt aanvragen is verhoogd. Zo ook de eindleeftijd waarop je lening afgelost moet zijn. Verder biedt DEFAM straks meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract.

Lenen met eigen huis

Ook nieuw: speciale leningen voor huiseigenaren. DEFAM komt met de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Dat betekent wel dat je per 1 september geen nieuwe WOZ-krediet meer kunt afsluiten.

Lening kosteloos extra aflossen

Bij DEFAM kunnen klanten voortaan hun lening voortijdig boetevrij aflossen. Dit was al mogelijk met een Doorlopend Krediet, maar geldt per 1 september ook voor een Persoonlijke Lening.

DEFAM Premium voor jou!

Krediet.nl is trots tot het selecte groepje partners te behoren die geselecteerd zijn om DEFAM Premium te voeren. Ontdek dus snel DEFAM Premium bij Krediet.nl en vraag maandag 1 september meteen een offerte aan. Want ook met Het Nieuwe DEFAM zullen onze kredietadviseurs je even deskundig helpen als altijd!

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen