Let op! geld lenen kost geld

Nieuw per 1 september! Lenen met Het Nieuwe DEFAM

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

29 augustus 2014

In een veranderende wereld kunnen kredietverstrekkers niet achterblijven. Daarom biedt Krediet.nl vanaf 1 september het nieuwe DEFAM Premium. Met ruimere acceptatiecriteria en nieuwe producten zodat lenen ook in de toekomst voor veel mensen bereikbaar blijft. Verantwoord, vertrouwd en 100% voor het Nederland van nu.

De wereld om ons heen verandert in hoog tempo. We worden ouder, moeten langer werken en hebben vaker deeltijdbanen met tijdelijke contracten dan vroeger. Deze ontwikkelingen hebben invloed op jou, op ons en op onze klanten. Daarom verandert ons aanbod van leningen mee.

DEFAM Premium

Met Het Nieuwe DEFAM wordt ook DEFAM Premium geïntroduceerd, exclusief voor de beste partners van DEFAM, waaronder Krediet.nl. DEFAM Premium is een nieuw bedieningsconcept waarbij efficiënte samenwerking in de keten centraal staat. Deze efficiency zorgt voor een beter verdienmodel en het aanbieden van een nóg lagere rente aan de klant.

Je lening bij DEFAM

Wat mag je vanaf 1 september van DEFAM verwachten? Ten eerste ruimere acceptatiecriteria. De maximale leeftijd waarop je een lening kunt aanvragen is verhoogd. Zo ook de eindleeftijd waarop je lening afgelost moet zijn. Verder biedt DEFAM straks meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract.

Lenen met eigen huis

Ook nieuw: speciale leningen voor huiseigenaren. DEFAM komt met de Huiseigenaar Persoonlijke Lening en het Huiseigenaar Doorlopend Krediet. Dat betekent wel dat je per 1 september geen nieuwe WOZ-krediet meer kunt afsluiten.

Lening kosteloos extra aflossen

Bij DEFAM kunnen klanten voortaan hun lening voortijdig boetevrij aflossen. Dit was al mogelijk met een Doorlopend Krediet, maar geldt per 1 september ook voor een Persoonlijke Lening.

DEFAM Premium voor jou!

Krediet.nl is trots tot het selecte groepje partners te behoren die geselecteerd zijn om DEFAM Premium te voeren. Ontdek dus snel DEFAM Premium bij Krediet.nl en vraag maandag 1 september meteen een offerte aan. Want ook met Het Nieuwe DEFAM zullen onze kredietadviseurs je even deskundig helpen als altijd!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.