Let op! geld lenen kost geld

Veranderingen voor flexwerkers? Onveranderd meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract bij DEFAM!

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

12 december 2014

Er is veel in het nieuws over flexwerkers. Zeker nu per 1 januari 2015 de nieuwe Wet werk en zekerheid in werking treedt. Deze brengt veranderingen met zich mee voor mensen met een tijdelijk contract. Gelukkig verandert er bij DEFAM niets aan de mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract!

Iemand wordt een flexwerker genoemd wanneer hij of zij geen vast arbeidscontract heeft. Dit geldt voor zowel uitzendkrachten als voor mensen met een jaar- of halfjaarcontract. TNO kwam eerder dit jaar al met het bericht dat het aantal flexwerkers de komende tijd zal toenemen. De nieuwe Wet werk en zekerheid zou flexwerkers moeten helpen bij het eerder krijgen van een vast contract in plaats van opnieuw een tijdelijk contract.

Meer leen mogelijkheden met DEFAM

De arbeidsmarkt is aan het veranderen. Daarvan getuigt ook het bericht dat het aantal flexwerkers zal toenemen. Kredietverstrekker DEFAM speelt in op deze veranderingen. Met Het Nieuwe DEFAM biedt DEFAM nu meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract. Voor mensen met een tijdelijk contract was geldlenen namelijk altijd lastiger dan voor mensen met een vast contract.

Lening extra aantrekkelijk via Krediet.nl

DEFAM biedt niet alleen meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract. DEFAM is ook al weken de goedkoopste wat betreft rente voor je persoonlijke lening en doorlopend krediet. Lenen via Krediet.nl is daarbij nog éxtra aantrekkelijk, omdat Krediet.nl Premium-partner is van DEFAM. Je profiteert direct van een nog scherpere rente!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.