Geld lenen kost geld

Veranderingen voor flexwerkers? Onveranderd meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract bij DEFAM!

12 december 2014

Er is veel in het nieuws over flexwerkers. Zeker nu per 1 januari 2015 de nieuwe Wet werk en zekerheid in werking treedt. Deze brengt veranderingen met zich mee voor mensen met een tijdelijk contract. Gelukkig verandert er bij DEFAM niets aan de mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract!

Iemand wordt een flexwerker genoemd wanneer hij of zij geen vast arbeidscontract heeft. Dit geldt voor zowel uitzendkrachten als voor mensen met een jaar- of halfjaarcontract. TNO kwam eerder dit jaar al met het bericht dat het aantal flexwerkers de komende tijd zal toenemen. De nieuwe Wet werk en zekerheid zou flexwerkers moeten helpen bij het eerder krijgen van een vast contract in plaats van opnieuw een tijdelijk contract.

Meer leen mogelijkheden met DEFAM

De arbeidsmarkt is aan het veranderen. Daarvan getuigt ook het bericht dat het aantal flexwerkers zal toenemen. Kredietverstrekker DEFAM speelt in op deze veranderingen. Met Het Nieuwe DEFAM biedt DEFAM nu meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract. Voor mensen met een tijdelijk contract was geldlenen namelijk altijd lastiger dan voor mensen met een vast contract.

Lening extra aantrekkelijk via Krediet.nl

DEFAM biedt niet alleen meer mogelijkheden voor geldlenen met een tijdelijk contract. DEFAM is ook al weken de goedkoopste wat betreft rente voor je persoonlijke lening en doorlopend krediet. Lenen via Krediet.nl is daarbij nog éxtra aantrekkelijk, omdat Krediet.nl Premium-partner is van DEFAM. Je profiteert direct van een nog scherpere rente!

Moneyou stopt

Moneyou verdwijnt uit Nederland. Stap over naar een andere geldverstrekker

14 augustus 2020
Maximale rente omlaag naar 10 procent

Maximale kredietvergoeding per 10 augustus naar 10%

3 augustus 2020
Nationale Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

Nationale-Nederlanden stopt met Doorlopend Krediet

29 juni 2020

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen