Let op! geld lenen kost geld

Zonder geldzorgen op vakantie

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

15 juli 2014

De zomervakantie is begonnen! Eindelijk is het moment aangebroken dat je de reis kunt gaan maken die je maanden terug al hebt gepland. Of laat jij je verrassen door het aanbod van last minutes? Misschien blijf je wel thuis en plan je de zomer vol met festivals en dagtrips. Wat je ook gaat doen, zorg in ieder geval dat je wat je financiën betreft zorgeloos de zomer door komt.

Er is weinig meer frustrerend dan tijdens je vakantie geldzorgen te hebben. Zet daarom voor je op pad gaat je financiën op een rijtje. Hoeveel was je de afgelopen jaren kwijt aan zomeractiviteiten? Wat heb je op dit moment te besteden? Vergeet ook niet na te denken over eventuele grote uitgaven die na terugkomst gepland staan. Bepaal op basis hiervan je vakantiebudget per dag. Daarmee voorkom je vervelende verrassingen achteraf.

Overzicht = besparen

Grote uitgaven zijn makkelijk terug te vinden in je rekeningoverzicht. Maar op de dagelijkse uitgaven hebben we vaak veel minder zicht. Ook wanneer je op vakantie bent, is het verstandig je uitgaven te noteren. Neem dus een notitieboekje mee en schrijf op wat je uitgeeft. Het kost je slechts een paar minuten per dag en zal je zeker helpen binnen je vakantiebudget te blijven. Zo weet je precies of je voor vertrek nog geld hebt voor dat ene speciale souvenir.

Extra financiële ruimte

Soms is het handig wat extra financiële ruimte te hebben voor onverwachte uitgaven, ook in de zomer. Een doorlopend krediet kan deze extra financiële ruimte bieden. Handig als je niet precies weet wanneer je het geld nodig hebt: voor, tijdens of na je vakantie. Daarbij is een doorlopend krediet een voordeligere optie wat extra financiële ruimte betreft dan rood staan. Onze adviseurs denken graag met je mee zodat jij passend bij jouw persoonlijke situatie kunt lenen. Vraag nu een offerte aan, dan sturen wij je binnen 24 uur een voorstel toe.

Fijne vakantie!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.