Let op! geld lenen kost geld

Rente over restschuld nu langer aftrekbaar

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

8 januari 2015

Per 1 januari is de rente over restschuld langer aftrekbaar van de belasting. In plaats van maximaal 10 jaar is de rente over je restschuld nu 15 jaar aftrekbaar. Met deze verlenging hoopt de overheid huiseigenaren met een (dreigende) restschuld tegemoet te komen.

Een op de drie huiseigenaren hangt op dit moment een restschuld boven het hoofd. Hun huis staat ‘onder water’. Dit houdt in dat hun hypotheek hoger is dan wat hun huis bij verkoop oplevert. Het restant van de hypotheek zal dus op een andere manier gefinancierd moeten worden, bijvoorbeeld met een lening.

Lening financieren restschuld

Om mensen met dit restschuld probleem te ondersteunen, is de rente over restschuld nu langer belastingaftrekbaar. Dit geldt voor restschulden die tussen 29 oktober 2012 en 31 december 2017 (zijn) ontstaan. Ook met het financieren van je restschuld door middel van een lening kom je in aanmerking. Hierbij maakt het niet uit of je voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kiest.

Offerte lening restschuld

Wil je weten wat je mogelijkheden zijn? Vraag een offerte aan, onze adviseurs denken graag met je mee!


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.