Let op! geld lenen kost geld

Informatie voor huiseigenaren met restschuld

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

27 februari 2015

Wat te doen wanneer je huis ‘onder water’ staat? Oftewel: wanneer je hypotheek hoger is dan de huidige waarde van je huis. Verkopen zou betekenen dat je achter blijft met een restschuld…

Onlangs lanceerde de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren, de NVVK, www.huisonderwater.eu. Huiseigenaren wie een restschuld boven het hoofd hangt, kunnen hier informatie vinden over restschuld en organisaties waar zij terecht kunnen voor advies of hulp.

Miljoen huishoudens met restschuld

Volgens de Nederlandsche Bank kampen ongeveer een miljoen huishoudens in Nederland met een restschuld. Huiseigenaren weten vaak niet wat dit betekent voor hun financiële situatie. Op de site van de NVVK kunnen ze een idee krijgen van mogelijke oplossingen.

Lening voor restschuld

Een van de mogelijkheden voor wanneer je te maken hebt met een restschuld, is het afsluiten van een lening. Bij Krediet.nl denken we graag met je mee. Je kunt namelijk je restschuld financieren zowel met een persoonlijke lening als met een doorlopend krediet. Met beide leningen kom je daarbij in aanmerking voor fiscaal voordeel wanneer je je lening gebruikt voor je restschuld.

Meer weten geld lenen

Meer weten? Lees de blog Huis onder water? Waarom een deel van je hypotheek aflossen met een lening slim is. Of vraag meteen een offerte aan.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.