Let op! geld lenen kost geld

Restschuld weerhoudt huiseigenaren van verhuizen

Betaal minder

Je lening verhogen zonder veel extra te betalen?

Vraag een offerte aan en wij rekenen de voordeligste optie voor je uit.

Of neem contact op met onze specialist op het gebied van lening verhogen.

10 maart 2015

Ongeveer een miljoen huiseigenaren hangt een restschuld boven het hoofd. Zou hun huis niet minder waard zijn dan hun hypotheek, dan zou 40 procent van hen een verhuizing overwegen.

Onderzoek naar zorgen over restschuld van BNP Paribas Cardif onder duizend huiseigenaren toont dit aan.

Zorgen restschuld

Veel huiseigenaren maken zich zorgen over hun restschuld. 25 procent vreest dat er een moment komt dat ze noodgedwongen hun huis moeten verlaten. Daarnaast blijkt uit het onderzoek van BNP Paribas Cardif dat 55 procent van de Nederlanders bij arbeidsongeschiktheid in de problemen komt met het betalen van hun woonlasten. Bij echtscheiding ligt dit percentage nog hoger, namelijk op 70 procent.

Restschuld financieren

Vooral huizen gekocht tussen 2005 en 2009 staan ‘onder water’. De hypotheek die op deze woningen rust is relatief vaak gebaseerd op twee inkomens. Veel mensen vergeten echter dat er ook met een restschuld mogelijkheden zijn. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk met een lening het gat tussen je hypotheek en de waarde van je woning te dichten. Dit kan zowel met een persoonlijke lening als met een doorlopend krediet.

Meer weten over restschuld financieren? Klik hier voor meer informatie over geld lenen voor restschuld. Of vraag meteen een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een voorstel.


Laat een reactie achter

Je e-mailadres zal niet gepubliceerd worden.
Verplichte velden staan met een * aangegeven.


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit bericht.

Wat kun je lenen?


Over Krediet.nl

Krediet.nl heeft zeer ruime ervaring in het adviseren over krediet. Met onze vlotte werkwijze, afhandeling en goede nazorg kunt u rekenen op onze uitstekende service en het advies dat bij u past.

Onze voordelen:

  • Geen afsluitkosten of advieskosten
  • Aantrekkelijke rente
  • Onafhankelijk
  • Eén aanspreekpunt
  • Ervaren kredietspecialisten
  • Gekwalificeerde adviseurs

Heb je nog vragen?

Hoe financier ik een auto of welke lening is fiscaal aftrekbaar? Deze en al jouw andere vragen beantwoorden we graag. Neem direct contact met ons op of bekijk onze pagina met veelgestelde vragen.