Geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet oversluiten: kies voor een meer verantwoorde lening

Je lening moet verantwoord zijn. Dat wil zeggen dat je maandlasten moeten passen bij jouw financiële en persoonlijke situatie. Het kan zijn dat jouw huidige Doorlopend Krediet daar onvoldoende op is afgestemd. Door je Doorlopend Krediet over te sluiten, kies je voor een meer verantwoorde lening.

Wanneer is het aan te raden je Doorlopend Krediet over te sluiten?

Doorlopend Krediet met een lagere rente
Iedere kredietaanbieder heeft zijn eigen voorwaarden en rentepercentages. Ben jij bij je huidige aanbieder wel het beste uit? Of vinden wij voor jou een andere lening met een lagere rente?

Doorlopende Kredieten samenvoegen
Heb je meerdere Doorlopende Kredieten? Voeg ze dan samen tot één lening. Je profiteert dan van een lagere rente en hebt meer grip op je financiën.

De rente staat laag dus overstappen loont in bijna alle gevallen.

Doorlopend Krediet oversluiten: de voordelen

Waarom zou je je Doorlopend Krediet willen oversluiten?

  • Persoonlijk advies
  • Lagere rente
  • Kosteloos oversluiten
  • Direct een ander krediet

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Als je bij ons je huidige Doorlopende Krediet(en) oversluit, zullen we je altijd vooraf adviseren over welke nieuwe lening beter bij je past. Aan dat advies zijn geen kosten verbonden.

Lagere rente

Lagere rente

Misschien betaal je een hoge rente voor je huidige Doorlopende Krediet. Dat is jammer en niet nodig. Wij gaan voor jou op zoek naar een aanbieder met een lagere rente. Vooraf laten we je precies zien hoe sterk je maandlasten dalen en hoeveel je in totaal bespaart.

Kosteloos oversluiten

Kosteloos oversluiten

Het oversluiten van je Doorlopende Krediet naar een nieuw krediet is kosteloos. Omdat je gebruikmaakt van onze gratis oversluitservice hoef je bij ons niets te betalen voor advies, administratie of andere kosten.

Direct een ander krediet

Direct een ander krediet

Zodra je ‘ja’ hebt gezegd tegen ons voorstel voor een nieuwe lening, regelen wij de overstap direct. Binnen een paar dagen heb je dan al een ander en voordeliger krediet, dat beter bij je past.

Persoonlijk advies over je lening

We vinden het belangrijk dat je lening verantwoord is en goed bij je past. En als je een Doorlopend Krediet wilt oversluiten, zorgen we ervoor dat je erop vooruit gaat. Daarom gaan we vooraf met je in gesprek. Wat is voor jou het belangrijkst? Wil je graag een stip op de horizon, zodat je weet wanneer je lening is afbetaald? Of stel je het op prijs om altijd wat extra financiële armslag te hebben? Waar was je Doorlopende Krediet in eerste instantie voor bedoeld? Is dat nog steeds de reden om geld te lenen?

We bespreken ook je financiële gegevens en je persoonlijke situatie. Na een zorgvuldige analyse komen we dan met een passende oplossing voor je huidige Doorlopende Krediet. 

Lees meer over je lening oversluiten.

Samenvoegen van meerdere kredieten

Heb je meerdere kleinere Doorlopende Kredieten? Voeg dan alles samen tot één groot Doorlopend Krediet. De rente voor een hoog leenbedrag is namelijk lager dan voor een klein leenbedrag. Door de verschillende kredieten samen te voegen, bespaar je dus op je maandlasten. Bovendien heb je met slechts één krediet een beter overzicht over je financiën.

Doorlopend krediet oversluiten naar Persoonlijke Lening

Je Doorlopend Krediet heeft een variabele rente en geen vaste looptijd. Dat kan prettig zijn, maar misschien past een andere leenvorm beter bij je. Bij ons kun je het Doorlopende Krediet ook omzetten naar een andere leenvorm. Een Persoonlijke Lening heeft een vaste rente. Ook weet je precies wanneer je lening is afgelost. Deze vaste leenvorm geeft je dus meer zekerheid. En tegenwoordig mag je bij een Persoonlijke Lening ook boetevrij extra aflossen.

Krediet.nl als betrouwbare partner

Krediet.nl is aangesloten bij en lid van verschillende organisaties die garanderen dat wij een betrouwbare dienstverlener zijn. Om te bepalen voor welke lening je in aanmerking komt, hanteren wij de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN). En wij doen alleen zaken met betrouwbare en gerenommeerde kredietverstrekkers. Zij moeten zich houden aan strenge wetgeving.

Veiligheid voorop
Financiële zaken zijn strikt persoonlijk. Daarom staan je gegevens bij Krediet.nl in een persoonlijke beveiligde omgeving, waar alleen jij toegang toe hebt. En uiteraard houden wij ons aan alle privacy wetgeving.

Aanvragen overstap Doorlopend Krediet

Vraag online een offerte aan en je ontvangt een persoonlijk voorstel met daarin jouw bedrag aan besparing na oversluiting. Een Doorlopend Krediet oversluiten kan volledig online en is makkelijk en efficiënt. We kunnen je vrijblijvend en kosteloos adviseren zodat je na de oversluiting een nieuw, verantwoord en voordelig krediet hebt. Neem contact op met één van onze kredietadviseurs; je krijgt antwoord op al jouw vragen.

Offerte aanvragen

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1219 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Soepel, snel, deskundige advies gekregen. Altijd op de hoogte gehouden. Het was echt een goede ervaring - bedankt!

Akos 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het was snel en deskundig geregeld. Vriendelijke adviseurs en zoals voorgaande keren een goed gevoel.

Simone 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,7% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen