Geld lenen kost geld

Doorlopend Krediet oversluiten

Betaal je voor je huidige doorlopend krediet een hoge rente of heb je meerdere doorlopende kredieten? Sluit ze over zodat je bespaart op je kosten dankzij een lagere rente en nieuwe (vaak) gunstige voorwaarden. De rente staat laag dus overstappen loont in bijna alle gevallen. Het samenvoegen van meerdere kleine leningen zorgt voor een lagere rente; de rente voor één hoog leenbedrag is lager dan de rente voor de verschillende kleinere leenbedragen afzonderlijk. En daarnaast creëer je overzicht met maar één grote lening.

Besparen op je doorlopend krediet: sluit over

In de meeste gevallen loont het om je lopende krediet over te sluiten. Als je een hoge rente betaalt voor je huidige doorlopende krediet is de kans groot dat je bij ons een lagere rente gaat betalen. Het oversluiten van je lopende krediet naar een nieuw krediet is kosteloos en je start direct met profiteren van de lagere rente. Je kunt gebruik maken van onze gratis oversluitservice. Wij regelen vervolgens foutloos de overstap en je start direct met besparen.

Samenvoegen van meerdere kredieten

Heb je meerdere doorlopende kredieten? Dat is minder voordelig dan één groot doorlopend krediet. Dat komt omdat de rente voor een hoog leenbedrag lager is dan de rentes voor kleine leenbedragen. Naast dit rentevoordeel krijg je ook meer overzicht. Voeg de verschillende kredieten samen tot één doorlopend krediet en bespaar op je maandlasten.

Vraag kosteloos en vrijblijvend een offerte aan

Vraag online een offerte aan en je ontvangt een persoonlijk voorstel met daarin jouw bedrag aan besparing na oversluiting. Het oversluiten van een lening gaat online; makkelijk en efficiënt. We kunnen je vrijblijvend en kosteloos adviseren zodat je na oversluiting een nieuw, verantwoord en voordelig krediet hebt. Maak daarvoor een [afspraak] met één van onze kredietadviseurs; je krijgt antwoord op al jouw vragen.

De actuele rentetarieven