Geld lenen kost geld

Doorlopend krediet oversluiten

Een doorlopend krediet kent nogal wat onzekerheden en risico’s. Steeds meer kredietverstrekkers hebben daarom afscheid genomen van deze leenvorm. Misschien wil ook jij liever op een meer verantwoorde manier geld lenen. Dan kun je je doorlopend krediet oversluiten naar een persoonlijke lening. Vraag een offerte aan en vergelijk ons voorstel met de huidige krediet.

Kies voor een meer verantwoorde lening of sluit je doorlopend krediet over!

Wanneer moet je jouw doorlopend krediet oversluiten?

Het nadeel van een doorlopend krediet is dat de rente variabel is en daarom zomaar kan stijgen. Bovendien biedt een doorlopend krediet je de mogelijkheid afgeloste bedragen opnieuw op te nemen. Dat kan een voordeel zijn. Maar als je vaker van die mogelijkheid gebruikmaakt dan de bedoeling is, wordt het doorlopend krediet een probleem waar je maar niet vanaf komt.

Wil je zekerheid over de kosten van je lening? En wil je graag een stip op de horizon: het moment waarop je lening is afbetaald? Dan raden we je aan je doorlopend krediet over te sluiten naar een persoonlijke lening. De vaste rente en de vaste looptijd die je dan hebt, maken je lening zekerder en meer verantwoord.

Wanneer de lasten niet meer passen bij de huidige situatie, is het tijd om na te denken over alternatieven. Neem dan contact met ons op voor een passende oplossing.

De voordelen van oversluiten

Waarom zou je je doorlopend krediet willen oversluiten?

  • Persoonlijk advies
  • Lagere rente
  • Kosteloos oversluiten
  • Direct een ander krediet

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies

Als je bij ons je huidige doorlopende krediet oversluit, adviseert een ervaren kredietspecialist van Krediet.nl je over welke nieuwe lening beter bij je past. Hij of zij kijkt dan naar de rente, maar ook naar de voorwaarden.

Lagere rente

Lagere rente

Omdat een doorlopend krediet een variabele rente heeft, kun je de kosten ineens zien stijgen. Krediet.nl werkt samen met verschillende geldverstrekkers die leningen aanbieden met de laagste rentes in Nederland. 

Kosteloos oversluiten

Kosteloos oversluiten

Wil je jouw doorlopend krediet oversluiten? Dan kan dat kosteloos bij Krediet.nl. Net als bij het afsluiten van een lening brengen we ook bij het oversluiten niets in rekening voor advies en bemiddeling. 

Direct een ander krediet

Direct een ander krediet

Je kunt ons vandaag nog vragen om je doorlopend krediet over te sluiten. We gaan dan direct voor je aan het werk en maken een nieuwe lening voor je in orde die voordeliger is dan je huidige krediet. 

Advies van een kredietspecialist

We vinden het belangrijk dat je lening verantwoord is en goed bij je past. En als je een doorlopend krediet wilt oversluiten, zorgen we ervoor dat je erop vooruit gaat. Daarom gaan we vooraf met je in gesprek. Wat is voor jou het belangrijkst? Wil je graag een stip op de horizon, zodat je weet wanneer je lening is afbetaald? Of stel je het op prijs om wat flexibiliteit in je lening te hebben? Waar was je doorlopende krediet in eerste instantie voor bedoeld? Is dat nog steeds de reden om geld te lenen?

We bespreken ook je financiële gegevens en je persoonlijke situatie. Na een zorgvuldige analyse komen we dan met een passende oplossing voor je huidige doorlopende krediet. 

Samenvoegen van meerdere kredieten

Heb je meerdere kleinere kredieten? Voeg dan alle kredieten samen tot één persoonlijke lening. Je leenbedrag is dan hoger en dat levert vaak financieel voordeel op. De rente voor een hoog leenbedrag is namelijk lager dan voor een klein leenbedrag. Jouw dure kleine kredieten ruil je dus in voor een goedkopere persoonlijke lening. Zo bespaar je op je maandlasten.

Door meerdere kleine krediet samen te voegen in slechts één persoonlijke lening heb je bovendien een beter overzicht over je financiën. Je hebt te maken met slechts één termijnbedrag en één kredietverstrekker. En je weet precies wanneer je alles hebt afbetaald.

Oversluiten naar persoonlijke lening

Als je ons vraagt om het doorlopend krediet over te sluiten naar een persoonlijke lening, zoeken we eerst uit welke kredietverstrekker jou de laagste rente biedt. Het geld dat je leent, wordt vervolgens gebruikt om jouw doorlopend krediet helemaal af te lossen. Je kunt dat krediet dus niet meer gebruiken. In plaats daarvan heb je een persoonlijke lening met een vaste rente en een vaste looptijd.

De persoonlijke lening geeft meer zekerheid en is minder risicovol dan een doorlopend krediet. Wil je tussentijds extra aflossen op je de persoonlijke lening? Dan kan dat boetevrij.

Vraag een offerte aan

Alleen gerenommeerde kredietverstrekkers

Krediet.nl is aangesloten bij en lid van verschillende organisaties die garanderen dat wij een betrouwbare dienstverlener zijn. Om te bepalen voor welke lening je in aanmerking komt, hanteren wij de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN). En wij doen alleen zaken met betrouwbare en gerenommeerde kredietverstrekkers. Zij moeten zich houden aan strenge wetgeving.

Financiële zaken zijn strikt persoonlijk. Daarom staan je gegevens bij Krediet.nl in een persoonlijke beveiligde omgeving, waar alleen jij toegang tot hebt. En uiteraard houden wij ons aan alle privacy wetgeving.

Oversluiten kan volledig online

Een doorlopend krediet oversluiten doe je door gemakkelijk en snel online een offerte aan te vragen. We zorgen er dan voor dat je een nieuw, verantwoord en voordelig krediet krijgt. Je ontvangt een persoonlijk voorstel en we hebben uitgerekend hoeveel jij bespaart door de oversluiting. Bovendien adviseren we je vrijblijvend en kosteloos, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze hebt gemaakt. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van onze kredietadviseurs.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen