Geld lenen kost geld

Is Krediet betrouwbaar?

Je wilt een lening afsluiten bij Krediet.nl maar voordat je dat doet wil je weten of deze kredietverstrekker betrouwbaar is. Je gaat geld lenen en wilt dat doen bij een professionele betrouwbare partij waar jouw persoonlijke en financiële gegevens veilig zijn.

Krediet.nl is betrouwbaar; zij beschikt over alle benodigde vergunningen van de AFM. De AFM is de toezichthouder op de financiële markt en die verstrekt alleen vergunningen aan kredietaanbieders en –bemiddelaars die voldoen aan alle eisen. Krediet.nl is altijd op de hoogte van nieuwe regelgeving en actualiteiten en ontwikkelingen op de financiële markt.

Krediet.nl is een betrouwbare kredietbemiddelaar:

  • Aangesloten bij de AFM en in bezit van alle benodigde vergunningen
  • Elke leenaanvraag wordt getoetst bij het BKR; u geeft hiervoor toestemming via het aanvraagformulier. Lenen zonder toetsing is niet verantwoord en niet mogelijk.
  • Vooraf worden geen kosten in rekening gebracht. De klant betaalt alleen maandelijks kosten aan rente en aflossing. Transparant en helder.

Voordat je een lening af gaat sluiten is het verstandig om te controleren of de betreffende kredietverstrekker beschikt over alle benodigde vergunningen. Aanbieders zonder AFM vergunningen zijn illegaal en de AFM waarschuwt hiervoor. Via de website van de AFM kun je als consument controleren of de kredietverstrekker betrouwbaar is of niet.

Bij consumentenprogramma’s is het onderwerp ‘betrouwbaarheid van een kredietaanbieder’ een veelvuldig terugkerend onderwerp. Via deze link  kunt u verder lezen.

 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1189 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Zo enorm persoonlijk, zeker Danny was een enorme steun!!!

Liesbeth De ridder 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Berend Veldhuis 10 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 4,7% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen