Geld lenen kost geld

Tellen toeslagen ook mee als inkomen?

Naast je salaris ontvang je van je werkgever misschien nog toeslagen zoals ploegentoeslag of nachtdiensttoeslag. Of je krijgt een dertiende maand, een eindejaarsuitkering of een bonus. Tellen die toeslagen mee om jouw maximale leenbedrag te bepalen? Dat verschilt per kredietverstrekker. 

Bepaalde toeslagen die gekoppeld zijn aan je salaris tellen vaak mee, maar niet allemaal. Vakantiegeld wordt bijvoorbeeld niet meegeteld. Toeslagen  van de overheid zoals kinderbijslag en zorgtoeslag tellen niet mee, maar huurtoeslag meestal wel. De kredietverstrekker vraagt ook naar jouw kosten voor kinderopvang en verrekent die met je kinderopvangtoeslag.

In ons adviesgesprek geven wij aan welke inkomsten bij een bepaalde kredietverstrekker meetellen voor het bepalen van je maximale leenbedrag.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen