Geld lenen kost geld

Kan ik geld lenen als ondernemer via Krediet.nl?

Krediet.nl bemiddelt niet voor ondernemers die geld willen lenen. De banken waar wij mee samenwerken, zijn namelijk gespecialiseerd in particuliere leningen. Freelancers, zzp’ers en andere ondernemers kunnen geen particuliere lening afsluiten. Ze hebben een minder zeker inkomen en banken beoordelen daarom hun risico anders dan dat van iemand in loondienst. 

Wil je als ondernemer een lening afsluiten voor privédoeleinden? Dan moet je aankloppen bij een bank die aan ondernemers leningen verstrekt. Bijvoorbeeld de bank waar je zakelijke rekening is ondergebracht. Meestal moet je langer dan drie jaar ondernemer zijn. En hoeveel je kunt lenen is vaak gebaseerd op je inkomsten van de laatste drie jaar. Je moet deze jaarrekeningen laten zien.

Krediet.nl bemiddelt alleen voor je als je een vast inkomen hebt. Naast een salaris uit loondienst kan dat ook een pensioen- of een arbeidsongeschiktheidsuitkering zijn. Met een bijstandsuitkering of WW kun je geen lening afsluiten. Ben je uitzendkracht? Dan kun je soms geld lenen als je uitzendkracht in fase B of C bent. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1219 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Soepel, snel, deskundige advies gekregen. Altijd op de hoogte gehouden. Het was echt een goede ervaring - bedankt!

Akos 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het was snel en deskundig geregeld. Vriendelijke adviseurs en zoals voorgaande keren een goed gevoel.

Simone 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,7% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen