Geld lenen kost geld

Kan ik geld lenen als ondernemer via Krediet.nl?

Wij bemiddelen alleen voor klanten die inkomen ontvangen vanuit loondienst. Ontvang jij geen inkomsten uit loondienst dan kunnen wij jou helaas niet helpen bij de aanvraag en het verstrekken van een lening. De banken waarmee wij samenwerken zijn gespecialiseerd in het verstrekken van particuliere leningen. Ben je freelancer, zzp’er of ondernemer, dan wordt je inkomen door deze banken niet meegenomen in de aanvraag. De reden hiervoor is dat banken het risico anders beoordelen De reden is dat het inkomen minder zeker is dan bij iemand in loondienst.

Wellicht kun je als ondernemer, zelfstandige of zzp’er een lening aanvragen bij je eigen bank die je gebruikt voor de financiering van privéleendoelen.

De bank stelt wel een aantal voorwaarden aan het verstrekken van een lening voor ondernemers:

  • Je moet minimaal drie jaar werkzaam zijn als ondernemer, zelfstandige of zzp’er
  • De onderneming moet winstgevend zijn
  • Je eigen vermogen moet positief zijn
  • Jouw registratie bij het BKR moet positief zijn

Op basis van deze gegevens en de laatste drie jaarrekeningen bepaalt de bank hoeveel krediet zij jou kunnen verstrekken.

Geld lenen met inkomsten vanuit loondienst

Ontvang je inkomsten uit loondienst? Dan kun je een globale berekening maken zodat je inzicht krijgt in hoeveel jij zou kunnen lenen in jouw situatie. Nadat je een leenaanvraag hebt ingediend maken wij een persoonlijk voorstel en bespreken dat met jou zodat je een lening afsluit die helemaal aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 2 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen