Geld lenen kost geld

Wat is huurkoop?

Met huurkoop sluit je een lening af voor een bepaald product, bijvoorbeeld een auto of een laptop. Maar let op! Tijdens de looptijd ben je geen eigenaar, maar huur je het product. Pas als je de lening helemaal hebt afbetaald, is het product van jou. Over het leenbedrag betaal je rente en die is vaak vrij hoog.

Dat je geen eigenaar bent, is een nadeel als je betalingsproblemen krijgt. Want als je nog niet 75% van het bedrag hebt afbetaald, kan de verkoper het product terugeisen. Dit is een verschil met een persoonlijke lening. Met een persoonlijke lening ben je direct eigenaar van het product. Je mag het verkopen als jou dat goed uitkomt en de opbrengst gebruiken om je lening af te lossen of een ander product te kopen.

Verder lezen?

Deze vraag is gerelateerd aan de volgende pagina's:

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen