Geld lenen kost geld

Hoe vindt Krediet.nl de beste lening voor mij?

Als je bij ons een offerte aanvraagt, geef je ook financiële en persoonlijke gegevens door. Wij weten op basis daarvan vaak al welke leningen mogelijk geschikt voor jou zijn. Maar voor een precieze afstemming bellen we je vrijwel altijd voor een persoonlijke adviesgesprek. Dan praten we graag even door over jouw wensen, je bestedingsdoel en je persoonlijke omstandigheden.

Pas als we een goed beeld hebben van wat je wilt en wat er mogelijk is, sturen we je een offerte voor de lening met de laagste rente en de voorwaarden die bij jou passen. We werken samen met meerdere geldverstrekkers en kunnen dus kiezen uit veel verschillende leningen. Je ontvangt de offerte direct na het adviesgesprek.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen