Geld lenen kost geld

Welke veranderingen in mijn leven moet ik melden bij Krediet.nl?

Gedurende de looptijd van je lening kan er in je leven van alles veranderen. Dat kan gevolgen hebben voor je lening. Zolang jouw lening loopt, val jij onder onze zorgplicht. Geef de verandering dan aan ons door via de e-mail of bel ons als je vragen of zorgen hebt. Welke veranderingen zijn relevant?

  • Ander e-mailadres, ander telefoonnummer of adres. Wij willen graag contact met je kunnen opnemen. Geef het dus door als contactgegevens wijzigen. 
  • Scheiding. Als je samen met je partner de overeenkomst hebt ondertekend, adviseren we jullie over wat je kunt doen met de gezamenlijke lening.
  • Inkomensproblemen door werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Wacht niet tot je in de problemen komt met je betalingen. Neem contact op met je adviseur. Hij bespreekt graag wat er mogelijk is in jouw situatie.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 6 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen