Geld lenen kost geld

Is het oversluiten van een lening voordelig?

Als de rente op je bestaande lening lager is dan de rente die je na oversluiten krijgt, is dat nadelig. Dan is oversluiten geen goede optie want je bent dan duurder uit. Alleen als je een lagere rente krijgt op je nieuwe lening, is oversluiten voordelig. Soms is oversluiten gunstig omdat je betere voorwaarden kunt krijgen. Maar dan moeten je maandlasten niet of nauwelijks hoger uitvallen.

Twijfel je om je lening over te sluiten omdat je bang bent dat daar kosten aan verbonden  zijn? Check dan eerst of je je bestaande lening boetevrij mag aflossen. Dan kan tegenwoordig bijna altijd. En in dat geval is oversluiten bij Krediet.nl kosteloos, want je betaalt ook niets voor advies, bemiddeling en afsluiten.

Verder lezen?

Deze vraag is gerelateerd aan de volgende pagina's:

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen