Geld lenen kost geld

Kan ik bijlenen op een bestaande lening?

Als je wilt bijlenen, gebeurt dat niet door je bestaande lening te verhogen. Voor het lenen van extra geld, sluit je weer een nieuwe lening af. Het kan zijn dat die nieuwe lening de bestaande lening helemaal vervangt. Of dat je nieuwe lening naast je bestaande lening loopt. De keuze hangt vooral af van de kosten van beide opties. Wij vergelijken die voor je.

Als je wilt bijlenen, kijken we bij Krediet.nl opnieuw naar al jouw leenmogelijkheden. Want we willen dat jij ook met een hoger leenbedrag de laagste rente en de beste voorwaarden krijgt. Misschien heeft je huidige kredietverstrekker het beste aanbod, maar het kan ook zijn dat je ergens anders voordeliger uit bent.

Wel moet het hogere leenbedrag passen bij jouw financiën. Meer lenen betekent vaak ook hogere kosten, zelfs als je een lagere rente kunt krijgen. De geldverstrekker moet erop kunnen vertrouwen dat je die kosten kunt betalen. Daarom moet je opnieuw inkomensgegevens aanleveren en wordt er een BKR-check gedaan.

Verder lezen?

Deze vraag is gerelateerd aan de volgende pagina's:

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen