Geld lenen kost geld

Kredietlimiet? Ruil die roodstand in voor een Persoonlijke Lening en houd geld over

Kredietlimiet? Ruil die roodstand in voor een PL en houd geld over

30 augustus 2021

Op je betaalrekening heb je een kredietlimiet van €5.000,- of €10.000,- . Kwam ooit goed uit om die onverwachte reparatie van je auto en die impulsieve stedentrip te kunnen betalen. Maar zoetjesaan merk je dat die roodstand op je rekening blijvend is. En rood staan is duur. Bij Krediet.nl ben je een stuk goedkoper uit. Stap dus over.

Je wilde zeker weten dat je onvoorziene uitgaven, plotselinge plannen en kostbare gebeurtenissen altijd kunt betalen. Daarom heb je op je betaalrekening een kredietmogelijkheid genomen. Gewoon even rood staan als dat nodig is. Maar ja, hoe gaat dat? Op een gegeven moment blijkt dat je dat krediet altijd volledig benut. Dat is een dure grap. En het wordt allemaal nog duurder omdat je het krediet niet snel kunt afbouwen, juist vanwege die hoge maandlasten.

Voordeligste lening tot €10.000,-

Ga eens na hoeveel je per maand kwijt bent aan die dure roodstand. En neem dan contact op met Krediet.nl om te vragen hoeveel je kunt besparen en hoe je van die roodstand af komt. Wij bieden je bijvoorbeeld een Persoonlijke Lening tot €10.000 bij Lender & Spender, met een rente vanaf 4,8%. Dat is een stuk vriendelijker dan de rente van jouw bank. Sterker nog: je bent in Nederland voor een lening tussen €5.000,- en €10.000,- nergens anders voordeliger uit dan bij Lender&Spender. Omdat je maandlasten dalen, hou je per maand meer over om te besteden aan leukere dingen. 

Lening afgelost in 10 jaar

Een ander voordeel is dat je de Persoonlijke Lening stapsgewijs in tien jaar aflost. Sneller kan ook als je een kortere looptijd kiest of als je tussendoor extra aflost. Dat mag namelijk altijd boetevrij. Je krijgt ook niet te maken met hogere kosten omdat de rente stijgt, want de rente op je Persoonlijke Lening staat de hele looptijd vast. Ook je maandbedrag blijft gelijk, dus je weet precies hoeveel je kwijt en wanneer je klaar bent met aflossen.

Bankkrediet wordt afgelost

Hoe kom je nu van het krediet bij de bank af? Heel eenvoudig. Je sluit een Persoonlijke Lening af, het krediet op je bankrekening wordt afgelost en je kredietlimiet wordt opgeheven of teruggebracht tot een veel lager bedrag. Je komt dus niet meer in de verleiding om diep in het rood te gaan staan. En bedenk: omdat je bij Lender&Spender structureel aflost, ben je op een goed moment van je lening af en houd je permanent meer geld over.

Binnen twee dagen alles geregeld

Wil je van je dure kredietmogelijkheid bij je bank af? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan bij Krediet.nl. Je ontvangt binnen 24 uur een voorstel van ons voor een lening waarmee je bankkrediet wordt afgelost en waarmee je lagere maandlasten realiseert. Om zeker te weten dat je de juiste keuze maakt, krijg je van ons telefonisch advies waarin we de nieuwe lening bespreken. Je kunt dan vragen stellen en hoeft pas te tekenen als je helemaal akkoord bent.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Nederlanders hebben minder consumptieve kredieten
Nederlanders hebben minder consumptieve kredieten. Waar ligt dat aan? 27 maart 2023 | Danny Lindeman
Nationale-Nederlanden stopt met consumptief krediet
Nationale-Nederlanden stopt met consumptief krediet 7 maart 2023 | Danny Lindeman
Geld lenen wordt duurder
Geld lenen wordt duurder 13 februari 2023 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1219 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Soepel, snel, deskundige advies gekregen. Altijd op de hoogte gehouden. Het was echt een goede ervaring - bedankt!

Akos 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het was snel en deskundig geregeld. Vriendelijke adviseurs en zoals voorgaande keren een goed gevoel.

Simone 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 5,7% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen