Geld lenen kost geld

Nationale-Nederlanden stopt met consumptief krediet

Nationale-Nederlanden stopt met consumptief krediet

7 maart 2023

Nationale-Nederlanden heeft besloten om per 8 maart 2023 te stoppen met het aanbieden van consumptieve kredieten. Een nieuwe lening afsluiten, kan dus niet meer. Als je al een krediet hebt bij Nationale Nederlanden, heeft dit besluit voor jou geen gevolgen. Wil je iets aan je lening veranderen of zoek je een alternatief? Neem dan contact op met Krediet.nl.

Jarenlang kon je bij Nationale-Nederlanden terecht voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Sinds een paar jaar biedt de bank al geen doorlopende kredieten meer aan. Nu gaan ze zelfs helemaal stoppen met consumptief krediet. De bank is van mening dat de marktomstandigheden zo veranderd zijn dat het strategisch belang van consumptief krediet voor Nationale-Nederlanden is afgenomen. 

Compensatieregeling

Heb je nog een persoonlijke lening of een doorlopend krediet bij Nationale-Nederlanden? De bank benadrukt dat er dan voor jou niets verandert. Maakte je bijvoorbeeld aanspraak op de compensatieregeling van NN-Bank in verband met te veel betaalde rente op je consumptief krediet? Dan kun je erop vertrouwen dat dit netjes wordt afgehandeld, voor zover dat niet al gebeurd is. 

Lening verhogen of oversluiten

Heb je een persoonlijke lening bij Nationale-Nederlanden, dan loopt die gewoon door tot het eind van je looptijd. Alleen kun je het leenbedrag niet meer verhogen. Wilde je juist wat bijlenen? Vraag ons dan om uit te zoeken bij welke kredietverstrekker je de extra lening het beste kunt afsluiten. Of we sluiten je NN-lening over naar een andere geldverstrekker. Je lening bij Nationale-Nederlanden wordt dan boetevrij afgelost. 

Vraag een offerte aan bij Krediet.nl

Heb je nog vragen over je consumptief krediet bij Nationale-Nederlanden? Neem dan contact met ons op. Onze kredietspecialisten staan je graag te woord. Wil je geld lenen en wil je niet meer betalen dan nodig? Of wil je je lening van Nationale-Nederlanden of een andere bank oversluiten? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. We nemen contact met je op voor een persoonlijke advies en sturen je een duidelijke offerte. Voor ons advies brengen wij niets in rekening. Ook het afsluiten of  oversluiten van je persoonlijke lening of doorlopend krediet is kosteloos bij Krediet.nl

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper?
ECB verlaagt de rente. Wordt geld lenen weer goedkoper? 17 juni 2024 | Natasja Schipper
Waarom is mijn krediet afgewezen?
Waarom is mijn krediet afgewezen? 5 juni 2024 | Rene Pieper
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk
Elektrische auto leasen is vaak onaantrekkelijk 3 juni 2024 | Natasja Schipper

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen