Geld lenen kost geld

Ook Qander biedt nu seniorenlening aan

Ook Qander biedt nu seniorenlening aan

17 april 2023

Wie met pensioen is en geld wil lenen, merkt dat dat nog niet zo eenvoudig is. Bij veel banken ben je dan niet meer welkom voor een lening. Maar ook senioren hebben plannen en zijn op zoek naar een financiering. Goed nieuws dus dat je vanaf 19 april ook bij Qander een seniorenlening af kunt sluiten.

Senioren konden bij Krediet.nl altijd al geld lenen bij BNP Paribas. Tot 78 jaar kun je daar een lening afsluiten die dan voor je 81e moet zijn afgelost. Nu komt ook Qander met een seniorenlening. Het voordeel van deze seniorenlening is dat die een wat ruimere leeftijdgrens heeft. Mensen tussen 70 en 80 jaar kunnen die afsluiten;. Ook de eindleeftijd ligt bij Qander hoger: je moet de lening voor je 85e hebben afgelost. Verder zijn de rentetarieven net iets goedkoper dan de BNP Seniorenlening. Wel geldt als voorwaarde dat je een koopwoning bezit.

Hoge eindleeftijd

De Qander seniorenlening is een persoonlijke lening tussen de 5.000 en 50.000 euro. De rente staat gedurende de hele looptijd vast en je weet daarom vooraf al hoeveel de lening je kost. Je kunt een looptijd kiezen tussen 24 en 120 maanden. Maar besef wel dat de looptijd ook afhangt van je leeftijd. Als je de lening bijvoorbeeld afsluit op je 77e, wordt de looptijd maximaal 8 jaar omdat je het geld voor je 85e moet hebben terugbetaald. Wat je precies per maand gaat betalen, hangt af van het rentetarief en de gekozen looptijd. Boetevrij extra aflossen kan altijd. Dan blijft je maandbedrag hetzelfde maar verkort je de looptijd.

Leen verantwoord bij Krediet.nl

Krediet.nl juicht het toe dat senioren nu meer mogelijkheden hebben om geld te lenen. Ben je nieuwsgierig naar je mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. We zoeken uit of een seniorenlening je beste optie is, of dat je ook in aanmerking komt voor een andere lening. En we gaan het gesprek met je aan over de lening. Waar ga je het geld voor gebruiken en hoeveel heb je daarvoor nodig? Welke looptijd past bij je? Wij gaan hoe dan ook op zoek naar de lening die het beste bij je past. En we zorgen ervoor dat je verantwoord leent, dus dat de lening past bij jouw financiële situatie. 

Bron: Qander

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Maximale rente gaat per 1 januari 2024 naar 15 procent
Maximale rente gaat per 1 januari naar 15% 4 december 2023 | Danny Lindeman
Minder consumptieve leningen en minder betalingsachterstanden
Minder consumptieve leningen en minder betalingsachterstanden 20 november 2023 | Danny Lindeman
Senioren kunnen wel lenen bij kredietnl
Bij Krediet.nl kunnen senioren wél geld lenen 31 oktober 2023 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen