Geld lenen kost geld

Ook Qander biedt nu seniorenlening aan

Ook Qander biedt nu seniorenlening aan

17 april 2023

Wie met pensioen is en geld wil lenen, merkt dat dat nog niet zo eenvoudig is. Bij veel banken ben je dan niet meer welkom voor een lening. Maar ook senioren hebben plannen en zijn op zoek naar een financiering. Goed nieuws dus dat je vanaf 19 april ook bij Qander een seniorenlening af kunt sluiten.

Senioren konden bij Krediet.nl altijd al geld lenen bij BNP Paribas. Tot 78 jaar kun je daar een lening afsluiten die dan voor je 81e moet zijn afgelost. Nu komt ook Qander met een seniorenlening. Het voordeel van deze seniorenlening is dat die een wat ruimere leeftijdgrens heeft. Mensen tussen 70 en 80 jaar kunnen die afsluiten;. Ook de eindleeftijd ligt bij Qander hoger: je moet de lening voor je 85e hebben afgelost. Verder zijn de rentetarieven net iets goedkoper dan de BNP Seniorenlening. Wel geldt als voorwaarde dat je een koopwoning bezit.

Hoge eindleeftijd

De Qander seniorenlening is een persoonlijke lening tussen de 5.000 en 50.000 euro. De rente staat gedurende de hele looptijd vast en je weet daarom vooraf al hoeveel de lening je kost. Je kunt een looptijd kiezen tussen 24 en 120 maanden. Maar besef wel dat de looptijd ook afhangt van je leeftijd. Als je de lening bijvoorbeeld afsluit op je 77e, wordt de looptijd maximaal 8 jaar omdat je het geld voor je 85e moet hebben terugbetaald. Wat je precies per maand gaat betalen, hangt af van het rentetarief en de gekozen looptijd. Boetevrij extra aflossen kan altijd. Dan blijft je maandbedrag hetzelfde maar verkort je de looptijd.

Leen verantwoord bij Krediet.nl

Krediet.nl juicht het toe dat senioren nu meer mogelijkheden hebben om geld te lenen. Ben je nieuwsgierig naar je mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan. We zoeken uit of een seniorenlening je beste optie is, of dat je ook in aanmerking komt voor een andere lening. En we gaan het gesprek met je aan over de lening. Waar ga je het geld voor gebruiken en hoeveel heb je daarvoor nodig? Welke looptijd past bij je? Wij gaan hoe dan ook op zoek naar de lening die het beste bij je past. En we zorgen ervoor dat je verantwoord leent, dus dat de lening past bij jouw financiële situatie. 

Bron: Qander

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Optimisme over geld lenen groeit
Optimisme over geld lenen groeit 8 april 2024 | Danny Lindeman
Zonnepanelen kopen, ja of nee
Zonnepanelen kopen, ja of nee? 1 april 2024 | Danny Lindeman
Minder betalingsachterstanden op kredieten 2023
Minder betalingsachterstanden op kredieten. Of toch niet..? 12 maart 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen