Geld lenen kost geld

Bibberen voor beoordelingen? Wij zijn blij met elke recensie!

Kredietnl hoge beoordeling reviews

25 september 2023

Afgelopen maand heeft Krediet.nl een mijlpaal bereikt. We passeerden de magische grens van 1.000 recensies op Trustpilot, wereldwijd een van de grootste en betrouwbaarste reviewplatforms. En wat is de voorlopige balans? Dat we erg blij zijn met alle recensies van onze klanten. We zijn enorm trots op de hoge cijfers die we krijgen. Maar we vinden het vooral fantastisch dat klanten de moeite nemen om ons te beoordelen! 

Op een schaal van 1 tot 5 scoort Krediet.nl een 4,9. Van alle – ruim 1.000 – recensies bij Trustpilot, geeft 88% van de klanten ons de maximale score van 5 sterren. Van net iets minder dan 12% krijgen we 4 sterren. En nog geen 1% van de recensenten geeft 3, 2 of 1 ster.  Ook die laatste categorie is erg waardevol voor ons. Als iemand niet tevreden is en toch een recensie achterlaat, geeft dat ons de kans om onze aanpak nog verder te verbeteren. 

Persoonlijk, professioneel en proactief

Krediet.nl is een bemiddelaar, we bieden zelf geen kredieten aan. We adviseren klanten over de beste lening en zorgen ervoor dat het vervolgens goed en snel geregeld wordt. Onze producten, als je die zo kunt noemen, zijn onze kennis, dienstverlening en onze klantvriendelijkheid. Daarover zijn onze klanten erg tevreden, blijkt uit alle recensies. Het meest genoemd worden:

  • Persoonlijke benadering: klanten waarderen het dat ze persoonlijk advies krijgen en steeds contact hebben met iemand die hen meeneemt door het proces. En dat we altijd vriendelijk zijn. 
  • Professionele dienstverlening: we horen vaak dat bij Krediet.nl de kredietaanvragen en offertetrajecten zo professioneel en goed geregeld zijn. ‘Goed doorvragen en goed resultaat binnen zeer korte tijd’, aldus een recente recensie. 
  • Meedenken: dat wordt misschien nog wel het vaakste genoemd. De mensen van Krediet.nl denken mee en zijn proactief. Kennelijk is dat niet bij alle dienstverleners vanzelfsprekend. 
  • Bereikbaarheid: verder zijn klanten blij met onze heldere communicatie en onze bereikbaarheid. We zijn 6 dagen in de week bereikbaar. Op doordeweekse dagen zelfs tot 20:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. 
  • Herkenbaarheid: Krediet.nl is geen anonieme webshop. Onze medewerkers zijn herkenbare mensen ‘van vlees en bloed’, dat maakt het voor veel klanten laagdrempeliger en prettiger in het contact.

En volledig transparant

De recensies via Trustpilot zijn belangrijk voor ons en voor jou. Van Trustpilot weet je dat je niet met fake-accounts te maken hebt. Hier staan echte recensies van echte klanten. Dus ook als er eens een keer iets misgaat, dan lees je dat. Zo moet het ook zijn. Wij zijn volledig transparant over wat wij voor klanten doen, wat we niet doen, met wie wij samenwerken, wat de kosten zijn en hoe wij geld verdienen.

Wij doen wat we zeggen dat we doen. En dat vertellen wij niet alleen zelf, dat bevestigen onze klanten. Sinds recensie nummer 1 tot en met recensie nummer 1.000 (en verder). 

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Optimisme over geld lenen groeit
Optimisme over geld lenen groeit 8 april 2024 | Danny Lindeman
Zonnepanelen kopen, ja of nee
Zonnepanelen kopen, ja of nee? 1 april 2024 | Danny Lindeman
Minder betalingsachterstanden op kredieten 2023
Minder betalingsachterstanden op kredieten. Of toch niet..? 12 maart 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen