Geld lenen kost geld

Lening bij Rabobank is lening bij Freo

Lening bij Rabobank is lening bij Freo

19 december 2023

Freo is een van de bekendste kredietverstrekkers in Nederland. Het is een financiële instelling die onderdeel is van Rabobank Groep. Als je bij Rabobank een lening afsluit, krijg je tegenwoordig een Freolening. Maar ook Krediet.nl bemiddelt voor Freo. Je kunt daar ook via ons een lening afsluiten.

Steeds meer banken kiezen ervoor hun consumptieve kredieten in een apart onderdeel van de bank onder te brengen. Bij ABN AMRO is dat Defam en bij Rabobank is dat Freo. Wil je bij Rabobank een lening afsluiten, dan krijg je dus geen Rabobank lening, maar een Freo lening. Had je nog een ‘ouderwetse’ Rabolening uit het verleden? Dan wordt die binnenkort ook omgezet in een Freo lening. Misschien heb je daar al bericht over ontvangen.

Aantrekkelijke leningen

Je hoeft niet per se naar Rabobank als je een Freo persoonlijke lening wilt afsluiten. Ook Krediet.nl bemiddelt voor deze aantrekkelijke leningen. Ja, aantrekkelijk want Freo staat bekend om de laagste rentes in Nederland. Ze staan al jaren in de top 3 van voordelige kredietverstrekkers. Hun leningen kennen bovendien heldere en eenvoudige voorwaarden. Zo wordt er geen onderscheid gemaakt tussen klanten. Per leenvorm betaalt iedereen met hetzelfde leenbedrag hetzelfde tarief. Ook kun je altijd boetevrij extra aflossen, zo vaak en zoveel als je wilt.

De best passende lening

Als je bij ons een offerte aanvraagt, kijken we altijd eerst naar het totale aanbod aan persoonlijke leningen die onze partners aanbieden. Uit dat aanbod selecteren we de best passende lening voor jou. Dat kan een lening van Freo zijn of van een andere geldverstrekker. Bij de meeste kredietverstrekkers waar we mee samenwerken, handelen wij de kredietaanvraag zelfstandig af. Wij adviseren je over de lening, doen een BKR-check en je kunt je documenten uploaden in MijnKrediet.nl. Na het afsluiten blijven we jouw aanspreekpunt. Als je vragen, wensen of zorgen hebt, neem je eenvoudig contact op met je adviseur. Die bespreekt dan wat mogelijke oplossingen zijn in jouw situatie.

Freo handelt kredietaanvraag af

De samenwerking tussen Krediet.nl en Freo verloopt anders. Wanneer we Freo selecteren als de meest geschikte aanbieder voor jou, sturen we jouw aanvraag naar hen door. Freo neemt het vanaf dat moment van ons over. Zij beoordelen de aanvraag, doen de BKR-check en nemen contact met jou op om de aanvraag door te spreken. Met een link kom je in de MijnFreo-omgeving waar je de benodigde documenten kunt uploaden en de status van je lening kunt bekijken. Als je vragen hebt over je persoonlijke lening, neem je contact op met Freo. Zij helpen je dan verder.

Freo lening afgewezen

Is Krediet.nl dan helemaal buiten beeld als je een Freo lening afsluit? Nee, we hebben een houden een zorgplicht. Zo kan het gebeuren dat je toch door Freo wordt afgewezen voor een lening. Want juist omdat de voorwaarden zo eenvoudig zijn, is de selectie aan de poort bij Freo wat strenger. Kom je niet in aanmerking voor een Freo lening? Neem dan direct contact met ons op. Want er zijn altijd andere leenmogelijkheden die we kunnen onderzoeken. Trek ook bij ons aan de bel als je je bestaande leenbedrag wilt verhogen. Krediet.nl gaat dan opnieuw na bij welke aanbieder jij het voordeligst uit bent: weer bij Freo of misschien toch bij een andere kredietverstrekker. Zo blijven we ervoor zorgen dat je de lening krijgt die het beste bij je past.

Heb je vragen over deze blog? Neem dan contact op met Danny Lindeman.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Defam verplicht digitale identificatie
Defam verplicht digitale identificatie 5 februari 2024 | Danny Lindeman
Hoe los jij je persoonlijke lening af
Hoe los jij je persoonlijke lening af? Tip van Krediet.nl 2 februari 2024 | Danny Lindeman
Laat je adviseren als je geld leent
Laat je adviseren als je geld leent 24 januari 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1308 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

We hadden enorme pech, extra grote uitgaves waarvoor we geen geld hadden. Een aanvraag ingediend en binnen 3 uur was het geregeld. Ontzettend vriendelijk geholpen, meedenkend en erg klantgericht. Een aanrader!

Ilse 7 dagen geleden
Trustpilot rating

Super klantvriendelijk, denken allemaal met je mee, erg behulpzaam als je er niet uit komt. Alles wat je vraagt helpen ze je mee zowel telefonisch als via de mail. Ik ben zeer tevreden en raad krediet.nl zeker aan.

J.Timmers 9 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen