Geld lenen kost geld

Verlaagde rente Nationale-Nederlanden biedt huiseigenaren unieke kans

12 oktober 2020

Nationale-Nederlanden heeft per 12 oktober 2020 de rente verlaagd voor persoonlijke leningen tussen 15.000 en 75.000 euro. Met name voor woningbezitters die meer dan 50.000 euro willen lenen voor woningverbetering of een recreatiewoning, is dat een buitenkansje. Zij kunnen een lening afsluiten met een rente vanaf 3,8%.

Heb jij een uitgave voor ogen tussen de 15.000 en 50.000 euro, zoals een auto of een speciale opleiding? Of wil je je bestaande lening oversluiten? Dan kun je prima terecht bij Nationale-Nederlanden, een van de bekendste en betrouwbaarste financieel dienstverleners in Nederland met een lange staat van dienst. Zij hebben de rentetarieven van deze leenbedragen per 12 oktober 2020 verlaagd. Afhankelijk van je leenbedrag en je persoonlijke en financiële omstandigheden betaal je een rente vanaf 3,9 procent. 

Recreatiewoning aanschaffen

Heb je een koopwoning? Dan biedt de renteverlaging van Nationale-Nederlanden je een unieke kans. Je kunt bij Nationale-Nederlanden een persoonlijke lening afsluiten tussen 50.000 en 75.000 euro tegen een rente vanaf 3,8% om een recreatiewoning aan te schaffen. Een recreatiewoning is niet alleen interessant vanwege de ontspanning die je daar vindt. De investering kan zichzelf terug verdienen. Je kunt bijvoorbeeld na verloop van tijd de woning met winst verkopen. En je kunt het huisje af en toe verhuren. Dat zijn extra inkomsten waarover je meestal geen inkomstenbelasting betaalt.

Voordelig verbouwen

Het lage tarief voor bedragen tussen 50.000 en 75.000 euro geldt ook voor huizenbezitters die hun woning willen verbeteren. Bedenk eens wat je allemaal voor dat bedrag kunt realiseren: een uitbouw, energiebesparende maatregelen, een zolder die geschikt is voor bewoning. De rente op een persoonlijke lening voor woningverbetering is ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Zo vallen de totaalkosten nog lager uit en wordt de verbouwing wel heel betaalbaar. De investering is bovendien lonend omdat je woning meer waard wordt en omdat je bijvoorbeeld bespaart op je energielasten.

Vraag een offerte aan bij Krediet.nl

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe leenmogelijkheden van Nationale-Nederlanden? Vraag ons dan naar je mogelijkheden en een berekening. Bel ons op 0318 – 88 88 88 of vraag een offerte aan. Als je het geld wilt lenen voor woningverbetering of een recreatiewoning, vragen we jou om een ‘Verklaring Bestedingsdoel Persoonlijke Lening’ in te vullen. Daarna  kan alles vlot geregeld worden. Want omdat Nationale-Nederlanden is gaan werken met een nieuw systeem kan het geld nog sneller op je rekening staan.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Optimisme over geld lenen groeit
Optimisme over geld lenen groeit 8 april 2024 | Danny Lindeman
Zonnepanelen kopen, ja of nee
Zonnepanelen kopen, ja of nee? 1 april 2024 | Danny Lindeman
Minder betalingsachterstanden op kredieten 2023
Minder betalingsachterstanden op kredieten. Of toch niet..? 12 maart 2024 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1327 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Alles prima geregeld voor mij

Klant dominicus 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Het grote pluspunt tov van direct bij een geldverstrekker was dat je gewoon kon bellen en dat je dan iemand zonder wachttijd aan de lijn kreeg en je dus snel kon schakelen. De wachttijd bij de kredietverstrekker voor de definitieve goedkeuring zal je helaas gewoon in acht moeten nemen, maar dat staat natuurlijk los van de service van Krediet.nl

Tevreden klant 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen