Geld lenen kost geld

Verlaagde rente Nationale-Nederlanden biedt huiseigenaren unieke kans

12 oktober 2020

Nationale-Nederlanden heeft per 12 oktober 2020 de rente verlaagd voor persoonlijke leningen tussen 15.000 en 75.000 euro. Met name voor woningbezitters die meer dan 50.000 euro willen lenen voor woningverbetering of een recreatiewoning, is dat een buitenkansje. Zij kunnen een lening afsluiten met een rente vanaf 3,8%.

Heb jij een uitgave voor ogen tussen de 15.000 en 50.000 euro, zoals een auto of een speciale opleiding? Of wil je je bestaande lening oversluiten? Dan kun je prima terecht bij Nationale-Nederlanden, een van de bekendste en betrouwbaarste financieel dienstverleners in Nederland met een lange staat van dienst. Zij hebben de rentetarieven van deze leenbedragen per 12 oktober 2020 verlaagd. Afhankelijk van je leenbedrag en je persoonlijke en financiële omstandigheden betaal je een rente vanaf 3,9 procent. 

Recreatiewoning aanschaffen

Heb je een koopwoning? Dan biedt de renteverlaging van Nationale-Nederlanden je een unieke kans. Je kunt bij Nationale-Nederlanden een persoonlijke lening afsluiten tussen 50.000 en 75.000 euro tegen een rente vanaf 3,8% om een recreatiewoning aan te schaffen. Een recreatiewoning is niet alleen interessant vanwege de ontspanning die je daar vindt. De investering kan zichzelf terug verdienen. Je kunt bijvoorbeeld na verloop van tijd de woning met winst verkopen. En je kunt het huisje af en toe verhuren. Dat zijn extra inkomsten waarover je meestal geen inkomstenbelasting betaalt.

Voordelig verbouwen

Het lage tarief voor bedragen tussen 50.000 en 75.000 euro geldt ook voor huizenbezitters die hun woning willen verbeteren. Bedenk eens wat je allemaal voor dat bedrag kunt realiseren: een uitbouw, energiebesparende maatregelen, een zolder die geschikt is voor bewoning. De rente op een persoonlijke lening voor woningverbetering is ook nog eens fiscaal aftrekbaar. Zo vallen de totaalkosten nog lager uit en wordt de verbouwing wel heel betaalbaar. De investering is bovendien lonend omdat je woning meer waard wordt en omdat je bijvoorbeeld bespaart op je energielasten.

Vraag een offerte aan bij Krediet.nl

Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe leenmogelijkheden van Nationale-Nederlanden? Vraag ons dan naar je mogelijkheden en een berekening. Bel ons op 0318 – 88 88 88 of vraag een offerte aan. Als je het geld wilt lenen voor woningverbetering of een recreatiewoning, vragen we jou om een ‘Verklaring Bestedingsdoel Persoonlijke Lening’ in te vullen. Daarna  kan alles vlot geregeld worden. Want omdat Nationale-Nederlanden is gaan werken met een nieuw systeem kan het geld nog sneller op je rekening staan.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Maximale rente gaat per 1 januari 2024 naar 15 procent
Maximale rente gaat per 1 januari naar 15% 4 december 2023 | Danny Lindeman
Minder consumptieve leningen en minder betalingsachterstanden
Minder consumptieve leningen en minder betalingsachterstanden 20 november 2023 | Danny Lindeman
Senioren kunnen wel lenen bij kredietnl
Bij Krediet.nl kunnen senioren wél geld lenen 31 oktober 2023 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 3 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen