Geld lenen kost geld

Geld lenen

Wil je geld lenen? Dan moet de lening die je kiest, passen bij jouw leendoel en bij jouw persoonlijke situatie. Lastig om dat zelf uit te zoeken. Vraag daarom een offerte aan bij Krediet.nl. Wij zoeken een passende lening met de laagste rente, adviseren je persoonlijk en zorgen ervoor dat het geld binnen 2 dagen op je rekening staat.

Vergelijk direct en vind de beste lening voor jou.

vanaf

6,6%

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Waarom geld lenen via Krediet?

Je wilt geld lenen, bijvoorbeeld voor een auto of een warmtepomp. Waarom zou je dan een krediet aanvragen bij Krediet.nl? Ten eerste omdat wij zaken doen met een flink aantal kredietverstrekkers in Nederland. Om uit te zoeken waar jij geld kunt lenen vergelijken we het complete aanbod. Wie biedt jou de laagste rente en de meest gunstige voorwaarden?

Omdat we kunnen kiezen uit een breed aanbod, vinden we altijd de geld lening die het beste past bij jou en je leendoel. Ons voorstel bespreken we met jou in een persoonlijk adviesgesprek. We willen zeker weten dat je begrijpt wat de lening inhoudt en dat je een goed gevoel hebt bij je keuze.

Uiteraard werkt Krediet.nl met professionele adviseurs en voldoen we aan de eisen die de AFM stelt aan betrouwbaarheid, deskundigheid en integriteit. Dat klanten zeer tevreden zijn over onze dienstverlening, kun je zien aan de prima reviews die we krijgen in Trustpilot. We zijn trots op de 9,8 waarmee onze klanten ons waarderen.

Geld lenen kan bij Krediet.nl voor uiteenlopende leendoelen. Woningverbetering, een nieuwe auto, een recreatiewoning bijvoorbeeld. Maar ook een geldlening voor een opleiding, plastische chirurgie en zonnepanelen maken wij voor je in orde. Wil je een bescheiden krediet afsluiten of juist een hoog bedrag lenen? Het kan allemaal bij Krediet.nl. 

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1341 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Binnen de herroepingsperiode vond ik een beter aanbod. Er is professioneel en snel gehandeld om de ene lening te eindigen en over te stappen naar een andere. Ik heb bijna dagelijks of meerdere keren op een dag contact gehad en werd steeds vriendelijk en geduldig geholpen. Wij zijn heel blij!

Angelique Olree 5 dagen geleden
Trustpilot rating

Vriendelijke mensen aan de telefoon. Snelle offerte. Goede beantwoording van de vragen die we nog hadden. Het was allemaal heel betrouwbaar.

Elly Dumond 10 dagen geleden

Geld lenen in 3 stappen

In slechts 3 stappen kun je al geld lenen bij Krediet.nl.

Stap 1. Offerte aanvragen. Dat doe je heel gemakkelijk online. Vul de gegevens in over je persoonlijke en financiële situatie. Je ontvangt dan binnen een dag een voorstel van ons. Ook wordt bij het BKR gecheckt of je een überhaupt een lening kunt afsluiten.

Stap 2. Het adviesgesprek. We nemen contact met je op om ons voorstel door te spreken. Dan komen ook je keuzemogelijkheden aan bod, zoals een langere of kortere looptijd en een verzekering waarmee je de afbetaling veilig stelt.

Stap 3. Documenten opsturen. Ben je akkoord met de offerte, dan hoef je alleen nog de gewenste documenten op te sturen. Door een goede automatisering kan dat tegenwoordig heel snel. Als alle gegevens in orde zijn, wordt het geld direct naar je overgemaakt.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Welke lening past bij jou?

Welke lening geschikt is voor jou, hangt vooral af van je bestedingsdoel. Je kunt kiezen uit een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Persoonlijke lening

Verreweg de meest gekozen leenvorm is de persoonlijke lening. Belangrijkste voordelen: een vaste rente, een vaste looptijd en vaste maandlasten. Je kosten blijven dus in de hele looptijd gelijk en je weet precies wanneer je klaar bent aflossen. En als je tussendoor extra af wilt lossen, kan dat altijd boetevrij.

De persoonlijke lening is geschikt voor een specifieke uitgave waarvan je al weet hoeveel die jou kost. Een auto of een camper bijvoorbeeld, een nieuwe keuken of zonnepanelen. Je krijgt het gewenste bedrag in een keer op je rekening gestort en kunt dus direct je wens vervullen.

Doorlopend krediet

Met een doorlopend krediet beschik je over extra financiële ruimte. Je kunt tot een bepaald bedrag (de kredietlimiet) geld opnemen. Je mag zoveel opnemen en aflossen als je zelf wilt. En je betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Maar de rente is variabel en kan dus per maand hoger of lager uitvallen.

Veel kredietverstrekkers bieden geen doorlopend krediet meer aan omdat het kan leiden tot financiële problemen. Je kunt afgeloste bedragen namelijk steeds opnieuw opnemen en komt daardoor misschien niet meer van het krediet af. Wel zijn er tegenwoordig leningen die voor een korte tijd dezelfde flexibiliteit bieden als een doorlopend krediet. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Hoeveel geld kan je lenen?

Met onze rekentool kun je zelf snel en gemakkelijk berekenen hoeveel geld je kunt lenen. Vul je persoonlijke gegevens en je inkomen in en je ziet in een oogopslag je maximale leenbedrag. Geef dan aan wat het gewenste leenbedrag en je bestedingsdoel is en welke soort lening en looptijd je wilt. 

Je krijgt dan een overzicht waarin de rente, het maandbedrag en de totale kosten van je lening staan. Let op! De uitkomsten van onze rekentool zijn een indicatie. Vraag daarom een offerte aan voor een maatwerkberekening. Dan krijg je exact te horen wat je mogelijkheden zijn. Bovendien adviseren we je ook nog over de keuzes die je kunt maken.

lenen bij Krediet.nl

Met zekerheid online afsluiten

Geld lenen bij Krediet.nl doe je online. Heel eenvoudig, veilig en gemakkelijk. De afhandeling verloopt sneller en zorgvuldiger, waardoor de kosten voor de kredietverstrekker laag zijn. Daardoor krijg jij een lagere rente. 

Online een lening aanvragen is volkomen veilig. We beschermen je privacy en je krijgt een eigen omgeving waar alleen jij je gegevens kunt inzien. Ook kun je erop rekenen dat je lening zelf veilig en verantwoord is. Want wij doen uitsluitend zaken met kredietverstrekkers die een vergunning hebben van de AFM en die zich houden aan strikte wet- en regelgeving. 

Online bij Krediet.nl een lening afsluiten, betekent niet dat alles geautomatiseerd is. We nemen altijd persoonlijk contact met je op voor een adviesgesprek. Dan nemen we even de tijd om de lening goed met jou door te spreken. We wijzen je op je keuzemogelijkheden, bijvoorbeeld wat betreft je looptijd. Ook leggen we uit wat de kosten van je lening zijn.

Veelgestelde vragen over geld lenen

Meer weten over een geld lenen? Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Bekijk dan ons complete overzicht met veelgestelde vragen over geld lenen.

Kan ik geld lenen als ik rood sta?

Ja, ook als je rood staat kun je mogelijk een lening afsluiten bij Krediet.nl. Wel valt je maximale leenbedrag lager uit door de roodstand. En uiteraard moet je inkomen hoog genoeg zijn om de maandlasten van je lening te kunnen betalen. Heb je door betalingsachterstanden een negatieve bkr-registratie? Dan kun je geen lening afsluiten bij Krediet.nl.

Bedenk dat rood staan duur is. Het is vaak voordeliger om met een persoonlijke lening de roodstand op te heffen. Ook kun je andere kleine, dure kredieten of een koop op afbetaling samenvoegen in een voordeligere persoonlijke lening.

Moet ik vooraf kosten betalen voor een lening?

Nee, bij Krediet.nl betaal je vooraf geen kosten voor je lening. Pas als het geld op je rekening staat, betaal je maandelijks voor rente en aflossing. Dat zijn de enige kosten die je hebt. Voor het persoonlijke advies, het afsluiten en de administratie brengen wij dus niets in rekening.

Lees meer

Wanneer kan ik geen lening aanvragen?

Een geldverstrekker moet erop kunnen vertrouwen dat jij de maandlasten van je lening gedurende de hele looptijd kunt betalen en dat je je lening helemaal aflost. Daarom kijkt de bank naar het risico dat je de lening niet kunt betalen. Dat kan afhangen van je inkomen, je schulden, je woonsituatie of je recht om in Nederland te verblijven. 

Lees meer

Wat kost geld lenen?

De kosten van je lening hangen af van het leenbedrag, de looptijd en de rente. Je betaalt bij Krediet.nl geen kosten voor het advies of voor het bemiddelen en afsluiten van de lening. Geven wij je een verzekeringsadvies om je lening te beschermen? Dan is ook dat advies kosteloos.

Voor je de lening afsluit, nemen we contact met je op voor een persoonlijk adviesgesprek. Dan laten we je precies zien wat de kosten van je lening zijn.

Lees meer

Op welke manier kan ik snel geld lenen?

Als je een lening afsluit bij Krediet.nl kan het geld al binnen twee dagen op je rekening staan. 

De verwerking van je offerteaanvraag is bij ons in hoge mate geautomatiseerd. Daarom gaat het snel. Wel moet jij zelf tijdig, volledig en correct je persoonlijke en financiële gegevens aanleveren. Dat kan tegenwoordig heel snel dankzij moderne technieken. Is alles in orde dan wordt het geld direct overgemaakt. Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Dan nemen we opnieuw contact op en kan de afhandeling wat langer duren.

Kan ik geld lenen wanneer ik jonger ben dan 21 jaar?

Wettelijk gezien mag je vanaf je 18e geld lenen in Nederland. Maar de geldverstrekkers waar Krediet.nl mee samenwerkt hebben gekozen voor een minimale leeftijd van 21 jaar. Je kunt bij ons dus pas geld lenen als je 21 jaar bent of ouder. Ook moet je aan andere voorwaarden voldoen.

Lees meer

Altijd de laagste rente

Je wilt zo voordelig mogelijk uit zijn met je lening. En bij geld lenen is rente de belangrijkste factor voor je kosten. Daarom zullen we voor jou altijd bij verschillende aanbieders de rente vergelijken. Bij wie ben jij het voordeligst uit? We selecteren de lening met de laagste rente en rekenen uit wat jouw maandlasten zijn.

Informatie gecontroleerd door kredietspecialist

De informatie op deze pagina is gecontroleerd door Danny Lindeman, expert en specialist op het gebied van geld lenen. Als directeur van Krediet.nl en Senior Kredietspecialist heeft Danny meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van geld lenen en verschijnt hij ook regelmatig met artikelen in de media. Zoals onder andere bij Metro en Nieuws.nl.

Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen