Geld lenen kost geld

Seniorenlening van BNP Paribas perfect afgestemd op wensen van senioren

29 oktober 2020

Als je op latere leeftijd een grote aanschaf wilt doen, krijg je daarvoor vaak de financiering niet rond. Of je moet een lening afsluiten met een korte looptijd en torenhoge maandlasten. Bij BNP Paribas doen ze dat anders. Met de Persoonlijkste Senioren Lening kun je wél rekenen op een betaalbare lening. En onlangs zijn de tarieven ook nog verlaagd.

Leenwensen van senioren verwerkt in de seniorenlening

BNP Paribas heeft goed nagedacht over de specifieke leenwensen van senioren. Senioren willen bijvoorbeeld geld lenen om de woning aan te passen aan hun nieuwe levensfase. Ze willen dus ook op hun leeftijd een groot bedrag kunnen lenen. Maar de maandlasten zien zij liever niet te hoog oplopen. En een zekere flexibiliteit in betaling van de maandtermijnen is zeer welkom. BNP Paribas heeft al deze wensen verwerkt in hun vernieuwde senioren lening.

Persoonlijkste Senioren Lening tot 73 jaar afsluiten

BNP Paribas heeft hun Persoonlijkste Senioren Lening op deze wensen afgestemd. Hoe? Om te beginnen door de lening beschikbaar te maken voor iedereen tussen 60 en 72 jaar, dus ook voor alleenstaanden. Sluit je de lening af als stel, dan mag je zelfs nog op je 73e instappen. De lening kan lopen tot je 78e jaar, wat uniek is in Nederland. Door die hoge eindleeftijd is een langere looptijd mogelijk en dat leidt weer tot lagere en dus betaalbare maandlasten.

Senioren lening voor woningverbetering

De Persoonlijkste Senioren Lening van BNP Paribas is ideaal voor de verbetering van je woning. Drempels weg, een slaapvertrek beneden, een aangepaste badkamer, met die aanpassingen kun je langer in je vertrouwde woning blijven. En de rente is bij een verbouwing fiscaal aftrekbaar. Je hebt dus een belastingvoordeel waardoor je in totaal voordeliger uit bent.

Verbeterde voorwaarden en rente Persoonlijkste Senioren Lening

Betaalpauze mogelijk

Niet onbelangrijk voor senioren: de BNP Paribas Persoonlijkste Senioren Lening is aanpasbaar. Heb je bijvoorbeeld tijdelijk wat financiële ruimte nodig? Dan mag je eenmalig 3 maanden de betaling uitstellen. Je mag ook je maandtermijnen een tijdje verhogen, kunt boetevrij extra aflossen en bepaalt zelf op welke dag de incasso plaatsvindt. Hoe flexibel wil je het hebben?

Lagere rentetarieven

Onlangs heeft BNP Paribas de rentetarieven van de Persoonlijkste Senioren Lening verlaagd voor leningen vanaf € 15.000 met looptijden van 73-120 maanden. Hoe hoog de rente precies is, hangt af van je persoonlijke omstandigheden. Vraag ons naar je mogelijkheden.

BNP Paribas Senioren Lening bij Krediet.nl

Ben jij 60 jaar of ouder en wil je – eventueel samen met je partner – een senioren lening afsluiten? Wij gaan voor je na of de Persoonlijkste Senioren Lening van BNP Paribas bij je past. Bel ons op 0318 – 88 88 88 of vraag een offerte aan.

Geschreven door:
  • René Koopman
  • Directeur
Maximale rente gaat per 1 januari 2024 naar 15 procent
Maximale rente gaat per 1 januari naar 15% 4 december 2023 | Danny Lindeman
Minder consumptieve leningen en minder betalingsachterstanden
Minder consumptieve leningen en minder betalingsachterstanden 20 november 2023 | Danny Lindeman
Senioren kunnen wel lenen bij kredietnl
Bij Krediet.nl kunnen senioren wél geld lenen 31 oktober 2023 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1287 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Een heel goed advies en mensen die met je meedenken. En altijd een snelle reactie.

Ton 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer vlotte service, vriendelijk contact en snel geregeld.

Jo Mols 4 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,6% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen