Geld lenen kost geld

Lagere rente voor alle leningen van Qander

Qander consumer finance lagere rente

19 januari 2021

Per dinsdag 19 januari 2021 heeft kredietverlener Qander de tarieven voor zowel de Persoonlijke Lening als het Doorlopend Krediet gewijzigd. De Persoonlijke Lening is af te sluiten met een tarief vanaf 3,90%, het Doorlopend Krediet vanaf 4,60%.

Qander volgt met de tariefswijzigingen een trend die vorig jaar is ingezet en waarbij de een na de andere kredietverstrekker de tarieven verlaagde. Het bijzondere van Qander is dat de tarieven voor zowel de Persoonlijke Lening als het Doorlopend Krediet omlaag gaan.

Lagere rente Persoonlijke Lening Qander

Welk tarief je precies gaat betalen voor je Persoonlijke Lening van Qander, hangt af van een aantal factoren. Zo is de rente lager bij hogere leenbedragen en bij langere looptijden. Verder hanteert Qander risicoklassen. In welke risicoklasse jij valt, is afhankelijk van je persoonlijke en financiële omstandigheden. In een hogere risicoklasse betaal je een wat hogere rente. Houd er daarom rekening mee dat de tarieven in de onderstaande tabel vanaf-tarieven zijn.

Leenbedrag Looptijd 24 t/m 72 maanden.
Rente vanaf
Looptijd 73 t/m 120 maanden.
Rente vanaf
7.500 – 9.999 6,50% 6,00%
10.000 – 14.999 5,90 % 4,20%
15.000 – 24.999 4,20% 3,90%
25.000 – 50.000 3,90% 3,90%

Verlaagd rentetarief Doorlopend Krediet van Qander

Ook de rente op het Doorlopend Krediet van Qander is verlaagd. 

Leenbedrag Rente op 19-01-2021 vanaf
7.500 – 9.999 6,90 %
10.000 – 14.999 6,30%
15.000 – 24.999 4,70%
25.000 – 50.000 4,60%

Let op! Een Doorlopend Krediet heeft altijd een variabele rente. Het tarief kan dus van maand tot maand veranderen. Je betaalt wel een vast bedrag per maand aan rente en aflossing. Maar omdat het rentedeel per keer anders kan zijn, is niet zeker wanneer je lening is afgelost. Je looptijd staat dus niet vast. Dat is het verschil met een Persoonlijke Lening waarbij de rente en daarmee ook de looptijd wel vaststaan.

Flexibel lenen

De eerste 36 maanden kun je met een Doorlopend Krediet van Qander afgeloste bedragen weer opnieuw opnemen. Dat is prettig omdat je zo meer financiële ruimte creëert. Wel valt de looptijd langer uit als je steeds weer geld opneemt. Wil je juist versneld aflossen? Dat kan ook en is bovendien kosteloos. Je looptijd wordt dan korter. Een Doorlopend Krediet is dus een flexibele manier van lenen.

Na 36 maanden kun je afgeloste bedragen bij Qander niet meer opnieuw opnemen. Vanaf dat moment ga je je Doorlopend Krediet verplicht aflossen. 

Lagere maandlasten bij Doorlopend Krediet van Qander

Het aflossingsdeel bedraagt bij een Doorlopend Krediet van Qander 1%, 1,5% of 2% van het leenbedrag. Qander is de daarmee enige kredietverstrekker die nog een Doorlopend Krediet van € 25.000,- aanbiedt tegen 1% aflossing. Je kunt daarmee je maandbedrag lekker laag houden, maar je zult ook langer over de aflossing doen. De totale kosten liggen dan hoger. 

Welke lening van Qander?

Wat beter bij jou past, een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet van Qander, kun je met ons bespreken. Je keuze hangt vooral af van je leendoel, de mate waarin je flexibiliteit wilt en of je misschien in kunt komen voor fiscale aftrekbaarheid van de rente.

Advies van Krediet.nl

Wil je weten hoe duur jouw lening bij Qander wordt? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Onze adviseurs helpen je een keuze te maken en berekenen je maandbedrag en de totale kosten.

Geschreven door:
  • Danny Lindeman
  • Senior Kredietspecialist
Hogere energierekening maakt verduurzaming aantrekkelijker
Hogere energierekening maakt verduurzaming aantrekkelijker 4 oktober 2021 | Danny Lindeman
Zet je dure ABN Amro Doorlopend Krediet om naar een Persoonlijke Lening
Zet je dure Doorlopend Krediet om naar een Persoonlijke Lening 15 september 2021 | Danny Lindeman
Geld lenen na je pensionering? Er is nog veel mogelijk
Geld lenen na je pensionering? Er is nog veel mogelijk 31 augustus 2021 | Danny Lindeman

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

958 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.8 op Trustpilot

Trustpilot rating

Ik ben door het proces heen goed begeleid. Dhr Lindeman is heel behulpzaam en denkt mee.

Angela Tavares 2 dagen geleden
Trustpilot rating

Wat is het toch fijn, als je het echt niet meer weet. Omdat je eigen bank niet mee werkt ,omdat je afgekeurd bent. Of je daar om vraagt in dit leven. En zware lekkage heb in je huis. Dat je dan de man van krediet aan de lijn hebt. En je rustig maakt. Alles netjes uitlegt met je mee denkt ,en ook dat ik aangaf me printer heeft het ook nog begeven , online kon tekenen. Heb het contact met krediet.nl als heel fijn ervaren en ook vertrouwen in hun deskundigheid. Bedankt voor alles Danny

Desiree 1 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,4% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen