Geld lenen kost geld

Geld lenen bij ABN AMRO

Vergelijk ABN AMRO met andere kredietverstrekkers en sluit de voordeligste lening af

vanaf

6,5%

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Lening van ABN AMRO

Bij ABN AMRO kun je geld lenen voor uiteenlopende leendoelen. Maar je kunt alleen hun Persoonlijke Lening afsluiten en hebt dus weinig keuze. Krediet.nl bemiddelt voor een flink aantal kredietverstrekkers, waardoor we meer maatwerk kunnen bieden en de goedkoopste lening vinden. Vraag een offerte aan en je hoort binnen 24 uur van ons.

ABN AMRO lening vergelijken

Geld lenen bij een bekende bank als ABN AMRO lijkt misschien voor de hand liggend. Maar er zijn in Nederland nog zoveel meer kredietverstrekkers. De kans is groot dat je daar voordeliger en tegen betere voorwaarden geld kunt lenen. Krediet.nl kent het aanbod in de markt en zoekt de goedkoopste lening die bij jou past. 

Rente ABN AMRO

ABN AMRO rekent voor de Persoonlijke Lening een rente vanaf [rente-abn-amro], maar dat is alleen voor de hoogste leenbedragen. Bij Krediet.nl kun je dan voordeliger uit zijn met een rente vanaf 6,5%. Ook voor andere leenbedragen vinden we voor jou een lening met een lagere rente dan bij ABN AMRO. 

ABN AMRO is een grote organisatie met hoge kosten voor medewerkers en gebouwen. Die kosten worden doorberekend in jouw rente. Krediet.nl heeft geen grote kantoorpanden en de aanvraag verloopt grotendeels digitaal. Dat betekent lage kosten en daarmee ook een lage rente voor jou.

Productaanbod ABN AMRO

Bij ABN AMRO kun je alleen terecht voor een Persoonlijke Lening of roodstand op je betaalrekening. Afhankelijk van je situatie en wensen kunnen de volgende producten interessanter zijn;

Doorlopend Krediet
Bij ABN AMRO kun je geen Doorlopend Krediet afsluiten. Krediet.nl biedt deze flexibele leenvorm nog wel aan. Wil je een Doorlopend Krediet, vraag Krediet.nl. dan naar je mogelijkheden.

Groene lening
Krediet.nl biedt voor energiebesparende maatregelen een speciale groene lening aan met een lage rente en aantrekkelijke voorwaarden. Dat is niet het geval bij de Persoonlijke Lening van ABN AMRO. Wil je geld lenen voor verduurzaming? Ga dan naar Krediet.nl.

Seniorenlening 
Geld lenen bij ABN AMRO kan tot je 68e. Bij Kediet.nl zijn de mogelijkheden een stuk ruimer. Wij bieden leningen aan voor mensen tot 78 jaar, waaronder speciale seniorenleningen.

Productkenmerken

Leenbedragen: Bij ABN AMRO kun je maximaal 75.000 euro lenen. Heb je meer nodig? Bij Krediet.nl kun je tot 150.000 euro lenen. Het minimum leenbedrag bij ABN AMRO is 5.000 euro. Bij Krediet.nl kun je ook terecht voor een lagere lening.

Looptijd: De Persoonlijke Lening van ABN AMRO kent een looptijd tussen 1 en 8 jaar. Besteed je het geld aan een verbouwing, dan mag de looptijd iets langer zijn, maar maximaal 12 jaar. Bij Krediet.nl kun je kiezen voor een langere looptijd, waardoor je maandlasten lager uitvallen. Bij bepaalde leningen is zelfs een looptijd van 15 jaar mogelijk.

Boetevrij extra aflossen: Net als bij Krediet.nl kun je bij ABN AMRO boetevrij extra aflossen.

Geld lenen via Krediet.nl

Klop bij Krediet.nl aan als je wilt weten waar je de lening afsluit met de laagst mogelijke rente en de voorwaarden die het best passen bij jouw wensen en mogelijkheden. Wij zorgen ervoor dat je lening verantwoord is en binnen je budget past. Je wordt altijd vooraf persoonlijk geadviseerd en we leggen je precies uit wat je kunt verwachten aan kosten.

Vraag vrijlijvend een offerte aan bij ons aan om te bekijken wat je mogelijkheden zijn.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer informatie over ABN AMRO

Hoeveel kan ik lenen bij ABN AMRO?

Bij ABN AMRO kun je tussen 5000 en 75000 euro lenen. Prima voor een aantal leendoelen. Maar soms heb je juist een hoger of een lager nodig. Bij Krediet.nl is dat geen probleem. En wat je leenbedrag ook is, we zoeken de aanbieder met de laagste rente en met de voorwaarden die het beste bij jou passen. 

Rente ABN AMRO lening

De rente bij ABN AMRO is niet de laagste in Nederland. Krediet.nl doet zaken met kredietverstrekkers die wel de goedkoopste leningen aanbieden. Wij rekenen graag voor je uit hoe groot je voordeel is. Of je vergelijkt zelf de rentetarieven van onze kredietverleners. Je ziet dan direct waarom je beter je lening kunt afsluiten bij Krediet.nl.

Voordelen van geld lenen via Krediet.nl

Rente check
Geld lenen doe je liefst tegen zo laag mogelijke kosten. Daarom doet Krediet.nl van tijd tot tijd een rentecheck. In bepaalde gevallen laten we het je weten als jouw rente omlaag kan. 

Neem je liever zelf het initiatief? Laat ons dan je huidige lening doorlichten om te kijken of je ergens anders beter uit bent. Wij regelen dan de overstap. Bij ABN AMRO bieden ze alleen hun eigen Persoonlijke Lening aan. Je kunt dus binnen ABN AMRO niet overstappen naar een andere lening.

Leenbedrag verhogen
Je hebt een lening lopen, maar vanwege nieuwe plannen wil je het leenbedrag verhogen. Doe je dat bij ABN AMRO, dan kan die verhoging alleen plaatsvinden binnen je bestaande lening. Bij Krediet.nl checken we opnieuw het totaalaanbod aan leningen om na te gaan waar jij het voordeligst uit bent. Veel gunstiger dus.

Lening oversluiten
Misschien heb je een Persoonlijke Lening of een Doorlopend Krediet waar nog een hoge rente voor gerekend wordt. Dan betaal je onnodig veel. Vraag Krediet.nl of je die lening of het krediet om kunt zetten naar een lening met een lagere rente bij een andere kredietverstrekker. Bij ABN AMRO kan dat niet, want zij bemiddelen niet voor andere kredietverstrekkers. Dan blijf je dus aan die dure lening vastzitten.

Offerte digitaal ondertekenen
Bij Krediet.nl krijg je een offerte online binnen en deze kun je digitaal ondertekenen via iDIN. De afhandeling verloopt dan sneller. iDIN is een nieuwe dienst van de Nederlandse banken waarmee je je identificeert via je eigen bank. ABN AMRO gebruikt deze dienst niet als je daar een lening afsluit.

Eigen adviseur
Een groot voordeel van geld lenen via Krediet.nl is dat je een eigen adviseur krijgt, die je persoonlijk adviseert over de best passende lening. En ook na het afsluiten van je lening kun je altijd bij hem terecht met vragen en wensen. Hij kent jouw situatie al en zal je daarom beter kunnen helpen. ABN AMRO werkt niet met vaste adviseurs. Als je na het afsluiten weer contact opneemt, moet je maar afwachten wie jou dan gaat helpen.

ABN AMRO lening aanvragen

Bij Krediet.nl kun je geen ABN AMRO lening aanvragen. Dat hoeft ook niet want wij bemiddelen wel voor veel andere kredietverstrekkers. Daar vinden we vaak een beter aanbod dan bij ABN AMRO. 

Ruime keuze uit kredietverstrekkers, de laagste rente, voorwaarden die passen bij je wensen en een heel persoonlijke manier van adviseren. Daar profiteer jij van als je een lening afsluit bij Krediet.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen