Geld lenen kost geld

Geld lenen in België

In België heb je de euro, net als in Nederland. Zou je daar dan ook een lening kunnen afsluiten? Misschien kun je dan een bkr-check omzeilen en wie weet is de rente daar lager. Helaas, geld lenen in België is bijna nooit mogelijk. Wil je een lening afsluiten in Nederland? Vraag een offerte aan bij Krediet.nl. Je krijgt binnen een dag een aanbod en je wordt persoonlijk geadviseerd.

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen België

Belgische banken redeneren net als Nederlandse banken. Als ze geld uitlenen willen ze zoveel mogelijk zekerheid dat je je maandlasten betaalt en de lening helemaal aflost. Daarom moet je in België wonen en een rijksregisternummer hebben (vergelijkbaar met ons BSN-nummer). 

In twee situaties is het wel mogelijk om als Nederlander geld te lenen in België:

  • Je hebt een Belgische echtgeno(o)t(e). De Belgische bank kan dan de gegevens van je huwelijkspartner checken bij het Belgische bkr en beslist op basis daarvan of ze jou een lening willen geven. Je partner is dan medeverantwoordelijk.
  • Je bent in vaste dienst bij een Belgisch bedrijf en ontvangt daar een vast salaris. 

Woon of werk je niet in België en ben je niet getrouwd met een Belgische man of vrouw? Dan zul je een persoonlijke lening moeten aanvragen in Nederland. Dat is vaak heel goed mogelijk en hoeft ook niet duur te zijn. 

Vergelijk de rentetarieven van onze kredietverstrekkers. En vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan voor een persoonlijke lening.

Een lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer over geld lenen in België

Lenen in België en bkr

Veel mensen willen geld lenen in België omdat ze denken dat er dan geen bkr-check is. Want het Bureau Krediet Registratie (bkr) deelt alleen financiële gegevens met Nederlandse geldverstrekkers. Die kunnen dan jouw kredietwaardigheid checken. 

Toch kunnen ook Belgische banken toegang krijgen tot jouw bkr-gegevens via een speciaal bureau dat jouw registratie kan inzien. Je ontkomt dus niet aan het bkr. En als je daar een negatieve registratie hebt, kun je geen lening krijgen.

Verder kan een registratie van jouw kredieten ook in je voordeel werken. Als je altijd betaald hebt, zien geldverstrekkers dat als een pluspunt. Ben je helemaal niet bekend bij het Belgische bkr? Dan weten ze ook niet dat je jouw leningen altijd netjes aflost. Zonder zo’n positieve registratie willen banken je juist geen lening geven.

Geld lenen in België, lagere rente?

Is het eigenlijk voordeliger om in België geld te lenen? Nee, de rente die Belgische geldverstrekkers vragen, is heel vergelijkbaar met de rente in Nederland. Je kunt dus beter op zoek gaan naar een voordelige lening in Nederland. Je kun bij ons nagaan hoeveel je kunt lenen en hoe hoog de rente is bij verschillende geldverstrekkers

Wil je geld lenen? We zoeken voor jou de voordeligste lening, want de kredietverstrekkers waar wij mee samenwerken staan bekend om hun lage rentes. Je krijgt bovendien uitleg en een per erop vertrouwen dat je veilig en verantwoord leent.  Vraag een offerte aan

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 12 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen