Geld lenen kost geld

Geld lenen in Duitsland

Je wilt een lening afsluiten en vraagt je af of je in Nederland wel het voordeligst uit bent. Kun je niet veel beter geld lenen in Duitsland? Wie weet is de rente daar lager en hoeft er geen bkr-check plaats te vinden. We helpen je uit de droom. Geld lenen in Duitsland is moeilijk, zo niet onmogelijk. Vraag in plaats daarvan aan Krediet.nl hoeveel je kunt lenen en wat je kosten zijn.

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Vergelijken en afsluiten van meer dan 50 producten van verschillende aanbieders

Kosteloos en vrijblijvend persoonlijk advies over je lening

Geld lenen Duitsland

Wil je geld lenen in Duitsland? Duitse banken en kredietverstrekkers lenen geen geld uit aan mensen die onvindbaar zijn of kunnen worden. Als jij een lening afsluit in Duitsland en je komt je betalingsverplichtingen niet na, kun je uit het zicht verdwijnen. De kredietverstrekker heeft geen mogelijkheden op je op te sporen en moet fluiten naar zijn geld. Een groot risico.

Je kunt daarom alleen geld lenen in Duitsland als je een binding met het land hebt. Bijvoorbeeld als je als Nederlander in Duitsland woont en daar ingeschreven staat. Ook als je getrouwd bent met een Duitse man of vrouw, zijn er mogelijkheden. Ontvang je een salaris van een bedrijf dat in Duitsland gevestigd is? Dan zijn Duitse banken ook eerder bereid om jou geld te lenen.

Heb je geen binding met Duitsland? Vergelijk de rentetarieven die de banken in Nederland hanteren en vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan voor een lening bij een Nederlandse bank.

Een lening aanvragen, hoe werkt het?

De beste lening vinden die haarfijn aansluit op jouw situatie en tegen een lage rente, dat is best lastig. Wij helpen je daarbij. Onze adviseurs geven je altijd kosteloos een persoonlijk advies.

1

Online aanvragen

Niet zeker van je keuzes? Onze adviseurs nemen altijd de aanvraag met je door.

2

Het adviesgesprek

We nemen samen je wensen en mogelijkheden door. Jij krijgt van ons de best passende offerte.

3

Documenten opsturen

Je kunt online in je persoonlijke omgeving alle benodigde documenten digitaal aanleveren.

Het geld op je rekening

Wij handelen de rest kosteloos voor je af. Binnen 2 werkdagen staat het geld op je rekening.

Meer over geld lenen in Duitsland

Lenen in Duitsland en bkr

Het Bureau Krediet Registratie (bkr) registreert kredieten die in Nederland zijn uitgegeven. Kredietverstrekkers kunnen zo nagaan of welke andere kredieten je hebt uitstaan en hoe je betalingsgeschiedenis. Om een bkr-check te omzeilen, proberen sommige mensen een lening af te sluiten in Duitsland. Want het bkr deelt alleen financiële gegevens binnen Nederland. 

Maar dat Duitse banken je kredietwaardigheid niet kunnen checken bij het bkr, is voor hen juist een reden om je géén lening te verstrekken. Bovendien zijn er zijn ook kredietbeoordelaars die financiële gegevens bijhouden en die internationaal werken. Daar kan een Duitse bank wel navraag doen.

Is geld lenen in Duitsland toch mogelijk? Weet dan dat Duitse banken strenge normen, hanteren soms zelfs strenger dan in Nederland.

Geld lenen in Duitsland, lagere rente?

Misschien denk je dat lenen in Duitsland goedkoper is dan in Nederland. Want Duitse banken hebben de reputatie dat ze lage rentetarieven hanteren. Maar is dat wel zo? De rente in Duitsland is in feite heel vergelijkbaar met die in Nederland. 

Wil je geld lenen tegen een lage rente? Vraag dan een offerte aan bij Krediet.nl. Wij werken samen met kredietverstrekkers die de laagste rentes in Nederland in rekening brengen. We selecteren voor jou de goedkoopste lening en adviseren je over de voorwaarden zodat we je lening helemaal passend kunnen maken.

Hoeveel ben je kwijt aan een lening bij Krediet.nl? Vergelijk de rente en oordeel zelf.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1348 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.8 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Mijn vrouw heeft hier gevraagd om een lening ruim onder de 10.000 euro. Zij is volledig werkzaam als docent, en ik ben gepensioneerd. Dus krijgen we GEEN lening omdat ik over de 70 ben. Afgeschreven dus te oud. Terwijl onze inkomsten goed zijn, en we die lening terug kunnen betalen. Hoe gek kan het gaan.

Joop Coenraads 3 dagen geleden
Trustpilot rating

Goed service

Sen 11 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen