Geld lenen kost geld

Interbank: voor een lening die bij jou past

Interbank is een solide en betrouwbare financieringsmaatschappij met veel expertise op het gebied van leningen voor consumenten. Deze bank biedt kredietproducten voor verschillende bestedingen zoals de aanschaf van een 2e woning, een verbouwing en het aflossen van je restschuld. Ook kun je prima bij Interbank terecht als je je huidige lening(en) wilt overzetten.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
9.6 op Trustpilot

Daarom kies je voor Interbank

Interbank werkt samen met de professionele en betrokken adviseurs van Krediet.nl om ervoor te zorgen dat de lening die jij afsluit verantwoord is. Wij bespreken altijd waar je het geld aan wilt besteden en welke lening daarbij past. Verder stemmen we leenbedrag, looptijd en maandtermijnen af op je financiële en persoonlijke situatie en zijn we helder over de kosten van je lening. We gaan voor een vlotte afhandeling. Als alles meezit, kun je al binnen 2 dagen na de aanvraag over je geld beschikken.

Interbank heeft kredieten ontwikkeld voor specifieke bestedingsdoelen zoals de eigen woning en het aflossen van een (rest)schuld. Het is bovendien een moderne kredietverstrekker. Je kunt de aanvraag online afhandelen, hebt op elk gewenst moment inzicht in je lening en kunt online wijzigingen doorgeven.

Interbank Persoonlijke Lening

Een Persoonlijke Lening is uitermate geschikt als je een duidelijk bedrag nodig hebt voor een specifieke uitgave, zoals een auto. De looptijd van je lening kan dan worden aangepast aan de levensduur van de aanschaf. Je hebt veel zekerheid omdat rente, looptijd en maandtermijn vaststaan. De rente is gebaseerd op je leenbedrag en je persoonlijke situatie en je financiën. Je kunt je lening op elk moment kosteloos extra aflossen. Het maandbedrag verandert dan niet, maar je lening is wel sneller afbetaald. 

Je kunt een Persoonlijke Lening afsluiten bij Interbank wanneer je tussen de 21 en 73 jaar bent. De lening moet voor je 74e afbetaald zijn.

Persoonlijke Lening aanvragen

Persoonlijke Lening van Interbank

 • Lening tussen €5.000 en €75.000
 • Looptijd tussen 12 en 120 maanden
 • Vaste rente, vaste looptijd, vast maandbedrag
 • Boetevrij extra aflossen

Beter Wonen Financiering van Interbank

 • Lening tussen €5.000 en €75.000
 • Looptijd tot maximaal 180 maanden
 • Vaste rente en vast maandbedrag
 • Rente vaak fiscaal aftrekbaar

Interbank Beter Wonen Financiering

Speciaal voor de aankoop van een tweede woning of voor een grote verbouwing, heeft Interbank de Beter Wonen Financiering bedacht. Het is een Persoonlijke Lening met een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. De maandtermijnen van je lening kunnen lager uitvallen omdat je kunt kiezen voor een langere looptijd en omdat de rente die je betaalt vaak aftrekbaar is. Wij bespreken met jou hoe dat in jouw situatie uitpakt. Tussentijds extra aflossen is mogelijk, echter zijn daar bij deze financiering wel kosten aan verbonden.

Je kunt een Beter Wonen Financiering afsluiten bij Interbank wanneer je tussen de 21 en 73 jaar bent. De lening moet voor je 74e afbetaald zijn.

Beter Wonen Financiering aanvragen

Interbank Herfinanciering

Je hebt iets gekocht op afbetaling, staat rood, betaalt iedere maand voor een dure lening en hebt een creditcardschuld. Dan is het overzicht over je schulden zoek en ben je veel meer kwijt aan kosten dan nodig. Bij Interbank kun je al je leningen samenvoegen, ook als je die niet bij Interbank had afgesloten. Je brengt alles dan onder in één Persoonlijke Lening. Vaak ben je dan minder kwijt aan rente en bespaar je dus flink op je maandlasten. Een ander mooi voordeel is overzicht: één lening met duidelijke kosten, in plaats van een wirwar aan verschillende kredieten. Tussentijds extra aflossen is mogelijk, maar zijn daar wel kosten aan verbonden.

Je kunt een Herfinanciering afsluiten bij Interbank wanneer je tussen de 21 en 59 jaar oud bent. De lening moet terugbetaald zijn voor je 74e.

Herfinanciering aanvragen

Herfinanciering van Interbank

 • Lening tussen €15.000 en €75.000
 • Looptijd 120 tot maximaal 180 maanden
 • Vaste rente en vast maandbedrag

Kun je een lening afsluiten bij Interbank?

Interbank werkt samen met de professionele kredietadviseurs van Krediet.nl. Dat is belangrijk voor een zorgvuldig en eerlijk oordeel over je mogelijkheden. Wij vragen altijd naar je financiën, je persoonlijke omstandigheden en je bestedingsdoel. Of en hoeveel jij geld kunt lenen bij Interbank baseren we op de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN).

BKR toets is verplicht

Als je een lening wilt afsluiten, moeten wij verplicht een toetsing doen bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Het BKR registreert alle in Nederland verstrekte leningen en de bijbehorende bedragen. Ook registreert het BKR hoe je in het verleden met leningen bent omgegaan. Op basis van onder meer deze BKR-informatie kunnen wij besluiten om je geen lening te verstrekken. Meer informatie vind je op bkr.nl.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

700 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 9.6 op Trustpilot

Trustpilot rating

Helder en voldoende contacten. Tevens zijn er voldoende updates tussen de medewerkers van Krediet onderling zodat zij op de hoogte zijn van ons dossier.

Tevreden 9 dagen geleden
Trustpilot rating

Zeer correcte en snelle afhandeling.

Monique 9 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu nog van de laagste rente ooit.
Vanaf 3,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen