Geld lenen kost geld

Interbank

Interbank is een solide en betrouwbare financieringsmaatschappij met veel expertise op het gebied van leningen voor consumenten. Je kunt voor verschillende bestedingen een Interbank lening aanvragen. De aanschaf van een 2e woning bijvoorbeeld, een verbouwing of een restschuld aflossen. Wil je bestaande leningen oversluiten naar Interbank? Dan maak je een prima keuze.

Persoonlijk advies
Geen afsluitkosten
Offerte binnen 24 uur
4.9 op Trustpilot

Kies nu voor een interbank lening

Geld bij Interbank lenen? Interbank onderscheidt zich van andere kredietverstrekkers door de persoonlijke leningen die specifiek ontwikkeld zijn voor de aanschaf of de verbetering van een (tweede) woning. Je kunt tot 75.000 euro lenen bij Interbank en toch relatief lage maandlasten hebben. Hoe? Je kunt een lange looptijd kiezen en de rente van je Interbank lening is vaak aftrekbaar.

Wil je een Interbank lening afsluiten voor een ander bestedingsdoel zoals een auto? Ook dat is heel goed mogelijk. Een Interbank persoonlijke lening biedt veel zekerheden en je kunt boetevrij extra aflossen. 

Heb je eerder ergens anders leningen afgesloten of heb je allerlei kleine kredieten uitstaan? Oversluiten naar een Interbank lening is dan dé oplossing om je maandlasten te verlagen.

Interbank persoonlijke lening

De Interbank persoonlijke lening is uitermate geschikt als je een duidelijk bedrag nodig hebt voor een specifieke uitgave, zoals een auto. De looptijd van je lening wordt dan aangepast aan de levensduur van de aanschaf. Je hebt veel zekerheid omdat rente, looptijd en maandtermijn vaststaan. 

Je kunt een persoonlijke lening van Interbank afsluiten wanneer je tussen de 21 en 73 jaar bent. De lening moet voor je 74e afbetaald zijn. Maar je kunt je Interbank persoonlijke lening ook sneller afbetalen door tussentijds kosteloos extra af te lossen. Het maandbedrag verandert dan niet, maar je lening is wel sneller afbetaald.

Persoonlijke lening aanvragen

Persoonlijke lening van Interbank
 • Lening tussen €5.000 en €75.000
 • Looptijd tussen 12 en 120 maanden
 • Vaste rente, vaste looptijd, vast maandbedrag
 • Boetevrij extra aflossen
Beter Wonen Financiering van Interbank
 • Lening tussen €5.000 en €75.000
 • Looptijd tot maximaal 180 maanden
 • Vaste rente en vast maandbedrag
 • Rente vaak fiscaal aftrekbaar

Interbank Beter Wonen Financiering

Voor de aankoop van een tweede woning of voor een grote verbouwing, is er een speciale Interbank lening: de Beter Wonen Financiering. Het is een persoonlijke lening van Interbank met een vaste rente, een vast maandbedrag en een vaste looptijd. 

Het voordeel van deze Interbank lening is dat je kunt kiezen voor een langere looptijd, wel tot 180 maanden (15 jaar). Daardoor vallen de maandtermijnen van deze Interbank lening lager uit. De rente is vaak aftrekbaar, waardoor je nog voordeliger uit bent. Wij bespreken met jou  hoe dat in jouw situatie uitpakt. 

Je kunt een Beter Wonen Financiering afsluiten bij Interbank wanneer je tussen de 21 en 73 jaar bent. De lening moet voor je 74e afbetaald zijn. Tussentijds extra aflossen is bij deze Interbank lening ook mogelijk, maar daar zijn dan wel kosten aan verbonden.

Beter Wonen Financiering aanvragen

Interbank Herfinanciering

Je hebt iets gekocht op afbetaling, staat rood, betaalt iedere maand voor een dure lening en hebt een creditcardschuld. Dan is het overzicht over je schulden zoek en ben je veel meer kwijt aan kosten dan nodig. Bij Interbank kun je al je leningen samenvoegen, ook als je die niet bij Interbank had afgesloten. 

Het werkt heel eenvoudig: je sluit een lening af bij Interbank en lost daarmee al je andere schulden in één keer af. Voordeel? Je bent minder kwijt aan rente en bespaart dus flink op je maandlasten. Ook heb je meer overzicht want je hebt één Interbank lening met duidelijke kosten in plaats van een wirwar aan verschillende kredieten. 

Heb je een restschuld die je wilt financieren? Of heb je je restschuld ergens anders gefinancierd, maar ben je duur uit? Vraag ons eens om uit te rekenen hoe voordelig je uit bent met een Interbank Herfinanciering.

Je kunt een Herfinanciering afsluiten bij Interbank wanneer je tussen de 21 en 59 jaar oud bent. Je mag kiezen voor een lange looptijd, maar de lening moet terugbetaald zijn voor je 74e. Tussentijds extra aflossen is mogelijk, maar zijn daar wel kosten aan verbonden.

Herfinanciering aanvragen

Herfinanciering van Interbank
 • Lening tussen €15.000 en €75.000
 • Looptijd 120 tot maximaal 180 maanden
 • Vaste rente en vast maandbedrag

Rente Interbank

De Interbank rente is voor een aantal leenbedragen uiterst concurrerend en behoort tot de laagste in Nederland. Het tarief is onder meer afhankelijk van je leenbedrag, je persoonlijke en financiële situatie en de looptijd van je Interbank lening. Vraag ons hoe groot jouw voordeel is als je een Interbank lening afsluit.

Lening Interbank afsluiten

Interbank werkt samen met de professionele en betrokken adviseurs van Krediet.nl om ervoor te zorgen dat jouw lening verantwoord is. In een persoonlijk adviesgesprek bespreken we met jou waar je het geld aan wilt besteden, welke lening daarbij past en wat je kosten zijn. Zo stemmen we je Interbank lening af op je financiële en persoonlijke situatie.

Interbank is een moderne kredietverstrekker. Je kunt de aanvraag online afhandelen, hebt op elk gewenst moment inzicht in je Interbank lening en kunt online wijzigingen doorgeven. We gaan voor een vlotte afhandeling. Als alles meezit, kun je al binnen 2 dagen na de aanvraag over je geld beschikken.

Hoeveel geld jij kunt lenen bij Interbank baseren we op de leennormen van de Vereniging Financieringsmaatschappijen Nederland (VFN). Ook checken we bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) of je nog andere leningen hebt en of je daar problemen mee hebt gehad.

Wat zeggen klanten over onze dienstverlening?

1314 Klanten beoordelen Krediet.nl met een 4.9 uit 5 op Trustpilot

Trustpilot rating

Aanvraag duurde aardig lang maar alles goed en makkelijk verlopen met duidelijke aanwijzingen

Ties Blaauw 4 dagen geleden
Trustpilot rating

Heel fijn contact, snel bereikbaar en duidelijke uitleg. Alles netjes en snel geregeld!

Jan Bogerd 25 dagen geleden
Vraag nu online je lening aan!

Profiteer nu van de laagste rente.
Vanaf 6,5% vaste rente bij Krediet.nl

Vraag direct een offerte aan Offerte aanvragen